απο ότι μας ειπε ο κουνιάδος του που ειναι ναυτικός του το πήρε και λέει ειναι το pro.
Mi 11i 8/256
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤο ibuygou είναι από τα καλύτερα και ειδικά για Xiaomi. Μόνο που κάποιοι που το πήραν, τους εβγαζε μόνο DHL αποστολή, οπότε άκυρο.Ο/H sam_fisher έγραψε:
Παιδια καλα οσα λετε χαιρομαι που ψαχνομαστε ολοι αντε να δουμε αποτι ξαναειδα τωρα οπως ειπαν και αλλοι τον απριλιο κατα το τελος του μηνα μαλλον θα γινει διαθεσιμο το 128αρι!!!οσο για τον φιλο που ειπε οτι το πηρε το 128αρι ο γνωστος του λιγακι δυσκολο μου φαινεται εως απιθανο....δεν βλεπω κανεναν να μιλαει για το ibuygou...δεν το εχει δοκιμασει κανεις το site?γιατι το εχει και πιο φθηνα αποσο εχω ψαξει παντου....(450ευρω) και ειναι αποσο ξερω το ibuygou με το spemall οι 2 πρωτοι στενοι συνεργατες με την xiaomi παραλαμβανουν απτους πρωτους το stock....αν ξερει κανεις για ibuygou να πει κανα 2 λογακια μηπως να ειμαστε ετοιμοι για εκει μερια...
Λοιπον το 32 αρι εβλεπα και το 128 αρι... αλλα μολις εκανα register και εκανα μια οικονικη παραγγελεια μου εβγαλε την φωτο που μου εδειξες και εσυ... Αλλα εδω Shipping Methods iBuyGou λεει για post nl... !!!Δεν ξερω το γιατι ... Περιεργο...Ο/H sam_fisher έγραψε:
ποιο μοντελο εβλεπες?εγω ημουν στο 64gb μοντελο και μου τα βγαλε αλλα νομιζω και στο 32αρι τα ιδια ελεγε θα το κοιταξω μετα...