Διαφήμιση

Xiaomi Mi5 Καταγραφη Τιμων

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Εγώ μέχρι όσο ανακοινώθηκε θα έδινα, δλδ 375€.
      Και αυτό το σκέφτομαι όσο αναλογίζομαι ότι σε μισό χρόνο θα έχει πάει κανένα 260αρι..
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Παιδιά αυτοί το έχουν ή είναι προπαραγγελία ; Τι να πω, θα δω και σε αυτούς αρκεί να είναι αξιόπιστα μαγαζιά μην φάω καμία ήτα !

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • το μεγάλο είναι σε προπαραγγελία σε όλους.
      Το ibuygou είναι το φτηνότερο (στο mi5) +καλύτερο μαγαζί
    • Διαφήμιση
    • Ναι το μεγάλο είναι σε όλους όντως preorder το θέμα είναι ότι αυτός που ψωνίζω μου τα στέλνει σε 4 μέρες και χωρίς τελωνείο για αυτό τον έχω σε προτίμηση αρκεί να το έχει βέβαια σε stock αλλά εδώ που τα λέμε επειδή τα χρήματα είναι αρκετά θα ψαχτώ ,αυτό που με προβληματίζει είναι τα συγκριτικά στο YouTube

• Ο/H takisfrag έγραψε:

Παιδιά αυτοί το έχουν ή είναι προπαραγγελία ; Τι να πω, θα δω και σε αυτούς αρκεί να είναι αξιόπιστα μαγαζιά μην φάω καμία ήτα !

Τάκη η ουσία της κουβέντας μας δεν είναι να βρεις απόψε αξιόπιστο κατάστημα να ψωνίσεις, αλλά να δεις οτι η τιμή της συσκευής στην αγορά, είναι πάνω-κάτω στα 450-480€... Οπότε, για να επανέλθουμε, μέχρι τα 700-800 και βάλε που κοστίζει το S7, σου μένει σχεδόν ένα ακόμα Mi5 ρέστα! :D
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H takisfrag έγραψε:

Παιδιά αυτοί το έχουν ή είναι προπαραγγελία ; Τι να πω, θα δω και σε αυτούς αρκεί να είναι αξιόπιστα μαγαζιά μην φάω καμία ήτα !

Τάκη η ουσία της κουβέντας μας δεν είναι να βρεις απόψε αξιόπιστο κατάστημα να ψωνίσεις, αλλά να δεις οτι η τιμή της συσκευής στην αγορά, είναι πάνω-κάτω στα 450-480€... Οπότε, για να επανέλθουμε, μέχρι τα 700-800 και βάλε που κοστίζει το S7, σου μένει σχεδόν ένα ακόμα Mi5 ρέστα! :D

Σαφώς και συμφωνώ μαζί σου το έχω βάλει στο μάτι όμως και είναι και ο λόγος που ενώ πήρα το redmi note3 για να παροπλίσω το mi3 δεν τρελαθηκα και το έκανα πάσα με το ζόρι στην γυναίκα μου για να πάρω το 5 , τώρα 50 ευρώ πάνω κάτω δεν θα μου αλλάξουν την γνώμη όλοι θα προσαρμόσουν τιμή βάση ανταγωνισμού νομίζω!

• Διαφήμιση
    • Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:

* μην υπολογιζεται το ibuygou μιας και δεν εχει απλη αποστολη!

Σωστά νομίζω το είχα προσέξει σε μία παλαιότερη αγορά μου αυτό και τελικά πήρα από GearBest

• Εγώ πάλι βλέπω που λένε για 354$ στην Κίνα (το pro) και μου'ρχεται να κλείσω εισιτήρια για Κίνα... Να πάρω καμιά 10αριά να βγάλω και το ταξιδάκι
    • Ο/H flowin_through έγραψε:

Εγώ πάλι βλέπω που λένε για 354$ στην Κίνα (το pro) και μου'ρχεται να κλείσω εισιτήρια για Κίνα... Να πάρω καμιά 10αριά να βγάλω και το ταξιδάκι

Άντε ντε τι περιμένεις :D

• Η αληθεια ειναι οτι φεύγει την Πέμπτη για Κίνα ένας φίλος μου και του είπα όσα λεφτά του μείνουν, τόσα mi5 να πάρει... :twisted:
      Για να δούμε :dance:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H flowin_through έγραψε:

Η αληθεια ειναι οτι φεύγει την Πέμπτη για Κίνα ένας φίλος μου και του είπα όσα λεφτά του μείνουν, τόσα mi5 να πάρει... :twisted:
      Για να δούμε :dance:

Χαχαχα μακάρι να μπορέσει ,τώρα που το λες πλάκα πλάκα στην εταιρεία που εργάζομαι έχουμε άνθρωπο που τον στέλνουμε 3 φορές τον χρόνο Κίνα και μας κανονίζει δουλειές αλλά δεν του έχω πει ποτέ τίποτα !