Xiaomi Mi5 Καταγραφη Τιμων
-
-
Το ψηνω να κάνω ακριβώς το ίδιο τεστ στο δικό μου, να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται!
Doc το κάνουμε? :p
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
@takisfrag πραγματικά απογοητευτικό το xiaomi mi5! Βέβαια έχουν 1gb διαφορά οι συσκευές, αλλά και πάλι διαολε τεράστια διαφορά! Καλά εκεί που φόρτωσε το YouTube στο browser έκλαψαν μανούλες!
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Ο/H flowin_through έγραψε:
@takisfrag πραγματικά απογοητευτικό το xiaomi mi5! Βέβαια έχουν 1gb διαφορά οι συσκευές, αλλά και πάλι διαολε τεράστια διαφορά! Καλά εκεί που φόρτωσε το YouTube στο browser έκλαψαν μανούλες!
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έλα ντε !!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H trifos έγραψε:
Που το βρήκες βρε θηρίο ; Δεν είναι πάντος από κανονικό τεστ ,μακάρι να ήταν δηλαδή δες το πρώτο σχόλιο από κάτω :I'm not sure that I trust that score. I don't find it anywhere in the review linked as source: I believe the author must have taken it down.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
αν ψαξεις στο google θα βρείς και αλλα.Πιστεύω πως το pro θα βγάζει ποιο μεγαλο σκόρ απο το 3/64 λόγο τίς διαφορας1 gb ram.Mi 11i 8/256
-
Καλά, από κοντά δε θα εχουν αυτή την τιμή;
Αφού δικαιούσαι αν είσαι κάτοικος Κίνας με κινέζικη κάρτα να το παραγγείλεις τόσα -
Στα φυσικα μαγαζια εκει.Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Έχω ήδη 50GB ανεβασμένα σαν backup και σε σκληρό μόνο για τα 4 πρώτα χρόνια του μικιρού σε φωτό και βίντεο. Τα 128 φτάνουν μέχρι να μπει δημοτικό υποθέτω...
Το 128 θα με κανέσει κανά χρόνο
Παιδιά αυτό δεν είναι φυσιολογικό, τα κινητά μας τώρα φορτώνουν πιο γρήγορα.
να σας πω τι υποψιάζομαι, με την εμπειρία που έχω με τα xiaomi. Οι κλειστές εφαρμογές στα xiaomi δεν απελευθερώνουν όλη τη Ρομ. Πολλές φορές χρειάζεται καθαρισμός και από το κέντρο ασφαλείας και πιστεύω πως κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει σε εκείνο το βίντεο. Άστε που οι κινέζικες Ρομ είναι για @$$##@%$ -
Δεν αντεξα ...........εκανα ακριβως το ιδιο speed test ! (Tο ρουτερ ειναι σε αλλο δωματιο ( ισως επηρρεασε λιγο) το tempered glass καποιες φορες χανει σε αποκριση στο home button συν το οτι ηταν τερμα ερασιτεχνικο βιντεο , μπορει να εχασα 3-4 δευτερα !
Η επιδοση του xiaomi mi5
To galaxy s7 εκανε 01.11
και το δικο μου speed test ......xiaomi mi note pro ...... 01.36 -
Δεν αντεξα ...........εκανα ακριβως το ιδιο speed test ! (Tο ρουτερ ειναι σε αλλο δωματιο ( ισως επηρρεασε λιγο) το tempered glass καποιες φορες χανει σε αποκριση στο home button συν το οτι ηταν τερμα ερασιτεχνικο βιντεο , μπορει να εχασα 3-4 δευτερα !
Η επιδοση του xiaomi mi5
To galaxy s7 εκανε 01.11
και το δικο μου speed test ......xiaomi mi note pro ...... 01.36
Καλά δεν υπάρχεις μιλάμε μπράβο !!και γρήγορος !!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα