Xiaomi Mi5 Καταγραφη Τιμων
-
-
Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
Στο reddit διαβασα οτι ειναι οντως αξιοπιστο και τα στελνει πισω τα λεφτα σε περιπτωση που πληρωσεις.
Θελω να δω αν εχει κανενας απο εδω εμπειρια. -
Για tax insurance δεν έχω εμπειρία και προσωπικά δε θα το επέλεγα ποτέ! Όσο για την εμπειρία από το ibuygou ναι έχω πάρει τα xiaomi pistons 2απο εκεί! Άψογο και με σελίδα στο Facebook από τις πλέον ενεργές!
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σε προηγουμενο post εδειξα τι επιλογες εδιναν στο ibuygou κοιταξε το...λογικα οπως μου απαντησαν και αυτοι αν επιλεξεις με την Γαλλικη μεταφορα δεν θα εχει τελωνειο αλλα το λεω με επιφυλαξη μην σε παρω στον λαιμο μου...απλα οι ιδιοι κ με dhl και post la france ειπαν δεν πληρωνεις extra τελωνειο....
Παρεπιπτοντως το 128αρι με το ceramic ουτε θηκη δεν παιζει να χρειαστει με τετοιες αντοχες.... [/cmedia] -
Ούτως ή άλλως δε το φοράω θήκη εγώ! Χαχαχα!
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
η θήκη καί τό τζαμάκι ήρθαν περιμένω το pro.Mi 11i 8/256
-
-
ΧΑΧΑΧΑ η φάτσα του Κινέζου όλα τα λεφταΌταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Είναι λίγο υπερβολή το βίντεο..
-
Ο/H flowin_through έγραψε:
ΧΑΧΑΧΑ η φάτσα του Κινέζου όλα τα λεφτα
Συμφωνώ ότι με τέτοιες αντοχές η πλάτη δεν θέλει θήκη. Καμία ρίψη υπό γωνία όμως θα έδειχνε πραγματικά τι αντοχές έχει το κινητό.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
To βίντεο δεν παίζει ρε παιδιά λέει δεν είναι διαθέσιμο ,πως το είδατε εσείς ;
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0