Το έβγαλε σαν επιλογή, πριν δεν υπήρχε καν.. Αλλά δε μπορείς να πάρεις εκτός Κίνας
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούο τυπος που το εχει λεει το πετυχε μεσω aliexpress πηραν 10 κομματια κ ηταν τυχερος λογικα τα υπολοιπα μεχρι μεσα μαιου θα το πουλανε κανονικα....μην ξεχναμε οτι τωρα μεσα στον μαιου η Ιουνιο θα βγαλουν και Xiaomi Mi Max οποτε θα πρεπει να λογικα καπου εκει να πεσει και η τιμη στις απλες εκδοσεις του mi 5....Ο/H maddoctor έγραψε:
Οπότε βγήκε! Άρα θα αρχίσει πράγματι τέλος του μήνα να το στέλνουν.
Αν ειναι να περναει ετσι ευκολα ο ενθουσιασμος μας τοτε καλα κανει η xiaomi και καθε 2 μηνες βγαζει καινουργιο κινητο. Ξερει να μας κραταει μεσα στον ενθουσιασμο. Παντως εγω προτιμησα να το αγορασω τωρα που εχει πεσει η τιμη παρα στην αρχη που ηταν ολοι ενθουσιασμενοι. Και πιστευω οτι αυτοι που θα το αγορασουν τωρα ειναι πιο συνειδητοποιημένοι για το τι αγοραζουν και θεωρουν οτι με αυτες τις τιμες ειναι μια VFM συσκευη.Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
Πλέον το θεωρώ αδιάφορο! Πέρασε ο αρχικός ενθουσιασμός όλων των xiaomi fans (και εμου) ! Και ακόμα είναι ακριβό!
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποτέ μου δεν σκέφτηκα να το αγοράσω λόγο τιμήςΟ/H flowin_through έγραψε:
Απο το νημα με το δαγωνισμο του yeso φαινεται οτι ειναι ονειρο πολλων, 9/10 αυτο ηθελαν, ΑΛΛΑ με αυτες τις τιμες και τη διαθεσιμοτητα επιπεδου φιασκο η Xiaomi το εχασε το παιχνιδι