Xiaomi Mi5 Pro 5.15-inch 4GB RAM 128GB ROM Snapdragon 820 Quad Core 4G Smartphone Sale - Banggood.com
gia 4 meres akoma
464 eura
gia 4 meres akoma

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜα αυτός ακριβώς είναι ο ορισμός της αποτυχίας. Από το κοινό που ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕ, τελικά δεν το αγοράζουν. Και γω θα ήθελα να έχω το s7, όμως ποτέ δε θα έμπαινα στη διαδικασία να το αγοράσω, από μένα η Samsung δεν έχασε, δε με είχε ποτέ. H Xiaomi όμως έχασε, γιατί θα το αγόραζα. Και ακόμα χειρότερα είχε και βλέψεις να βάλει χέρι στο κοινό της Apple, Samsung..Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ποτέ μου δεν σκέφτηκα να το αγοράσω λόγο τιμής
Αλλάααααααααα
Δεν γίνεται το συμπέρασμα που έβγαλες χεχεχε
Δεν είναι λογική πως επειδή το θέλουν, αν η xiaomi είχε καλύτερη διαθεσιμότητα πως θα το αγόραζαν. Αμφιβάλλω αν θα το αγόραζαν περισσότεροι από το 1/50 αυτών που το δήλωσαν πως το θέλουν...
Χωρίς να λέω πως η xiaomi έπραξε σωστά ή ότι με βρίσκει σύμφωνο στον τρόπο που λειτουργούν. Απλά ας διατηρούμαστε σε λογικά επίπεδα. Ας μην τους φορτώσουμε και το ελληνικό χρέος![]()
![]()
Ο/H 33cent έγραψε:
Xiaomi Mi5 Pro 5.15-inch 4GB RAM 128GB ROM Snapdragon 820 Quad Core 4G Smartphone Sale - Banggood.com
gia 4 meres akoma464 eura
ήταν μαύρο όταν έβαλα το link..Ο/H takisfrag έγραψε:
Είναι το λευκό δυστυχώς που το βρίσκουμε σε πολλά Κινεζομάγαζα διαθέσιμο εδώ οι περισσότεροι που το περιμένουμε ψάχνουμε το μαύρο χρώμα που δεν υπάρχει πουθενά.Ο/H 33cent έγραψε:
gia 4 meres akoma464 eura
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
Περιμένουμε! Και ακριβο είναι και κοντεύει 5μηνο! Με τον ανταγωνισμό βλέπε One plus 3 εε νομίζω ότι θα διορθώσει κάποια λάθη η εταιρεία
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk