Και εγω εχω το ιδιο προβλημα με bluetooth.Ο/H GnF έγραψε:
Καλύτερα σε μπαταρία απο πολλές προηγούμενες, αλλά ούτε καν κοντά με τις παλιές.
κάτι δεν πάει καλά με τον ήχο σε Bluetooth. λες και κόβεις ξύλα ποτέ ποτέ.
[GTV-6.2.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 27/2 00:55)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Εγώ παω πάλι πίσω στην 5.12.10. βασικός λόγος για άλλη μια φορά είναι η μπαταρία.
-
Developer ROM
Τί είναι; Είναι επικίνδυνη;
Developer είναι η ROM, που όπως λέει και η λέξη, είναι του προγραμματιστή. Η ROM που ο προγραμματιστής διορθώνει τυχόν υπάρχοντα μικρά λάθη της stable rom ή που εισάγει νέες βελτιώσεις στη λειτουργία του τηλεφώνου όπως επιδόσεις, αυτονομία και άλλα νέα δεδομένα. Επειδή όμως δεν έχει δοκιμαστεί για πολύ χρονικό διάστημα, μπορεί να περιέχει και λάθη στο προγραμματισμό της, που μπορούν να οδηγήσουν τη συσκευή που τη φοράει σε υπερθερμάνσεις, κολλήματα, μέχρι και σε μπρικάρισμα (δες Brick=τούβλο). Γι' αυτό δεν συνιστάται σε μη προγραμματιστές ή σε μη προχωρημένους χρήστες κινητών.
Το θετικό τους είναι ότι κάνουν το κινητό root, οπότε το ξεκλειδώνουν και επεκτείνουν τις δυνατότητές του. Αυτά σαν θεωρία. Στην πράξη οι Developer ROMs της ΧΙΑΟΜΙ και συγκεκριμένα oi ελληνικές GTV ROMs του xiaomi-miui.gr μέχρι τώρα δεν έχουν δημιουργήσει κανένα σοβαρό πρόβλημα στους χρήστες τους. Όποιος τοποθετεί την ελληνική GTV ROM αποκτάει ένα πλήρες εξελληνισμένο και ξεκλείδωτο κινητό προσαρμοσμένο στα μέτρα του Έλληνα χρήστη.
Το άρθρο τραβήχτηκε απο το lexiconRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
αντ δε ποιντ ις;
-
-
απο μπαταρια μια χαρα την βλρπω εως τωρα.
-
ρε παιδια με το μπαρδον γιατι μπερδευτικα εδω. πηγα στο λινκ να κατεβασω gia to mi3 ρομ και βλεπω
1 xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-6.2.25.zip
2 xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_GTV-6.2.25.zip
3 xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_GTV-6.2.25.zip
ποιο επεισοδειο εχασα ρε παιδια?
ποιες οι διαφορες τωρα ? τι να κατεβασω?
tnx in dvance -
-
efxaristo..diladi einai marshmelow swsta?
-
Ο/H sirios6 έγραψε:
efxaristo..diladi einai marshmelow swsta?
Αν δεν έχεις βάλει καθόλου Ελληνική Marshmallow, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό => Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W -
nai ok einai safes se efxaristo kai pali
-
Να ρωτησω 2 πραγματα και εγω...
πλεον μονο στης developer εχουμε root και οχι στης stable με native root ετσι?
ουτε με φλασαρισμα το su στην stable?
εφ οσον βαλω την stable με το twrp απ εκει και υστερα απλα θα πεταω το zip μεσα και θα κανω τα γνωστα βηματΑ?
Πλεον το wsm tools δεν χρησιμοποιειται ?
Edit by Miui_ArtΞεχώριζε λίγο τις προτάσεις έτσι ώστε να μπορούμε να διαβάζουμε αυτά που γράφεις...Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα