Διαφήμιση

[GTV-6.2.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 27/2 00:55)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Ο/H alfaromeomito2010 έγραψε:

δεν το θυμάμαι πιο πριν
    αν μπεις σε TWRP έχεις ακόμη το ίδιο σημάδι;
    Redmi Note 8T (Willow)
    Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
  • Ο/H demosp έγραψε:

Ο/H Opanos έγραψε:

Ο/H demosp έγραψε:

Καταναλώνει την μπαταρία ο επεξεργαστής και αυτό φαίνεται απο την θερμοκρασία του κινητού κατα την αδράνεια.
    Ναι, αλλά το μέγιστο ποσοστό σε battery drain είναι της οθόνης.Αλλά και ο επεξεργαστής, υποθέτω δεν παίρνει μόνος του τέτοιες αποφάσεις -εκτός και αν έχω χάσει κάποια επεισόδια-, κάποιος του λέει τι να κάνει.
    Γιατί δεν ανεβάζεις ένα screen shot με τα στατιστικά της μπαταρίας, να δούμε και εμείς. Γιατί άλλο να λες πως battery sucks γενικά, και άλλο συμβαίνει σε εμένα και να είσαι σε 3d games μονίμως και αδιαλείπτως.
    Θα γνωρίζεις υποθέτω πως όταν ζητά κάποιος να αξιολογήσεις μια εργασία του ή ένα project, προφανώς χρησιμοποιείς προσωπικά κριτήρια.
    το κινητο ειναι σε ισορροπημενη λειτουργία. Η μπαταρία κράτησε 4 ώρες και 23 λεπτά. Το ξεφόρτισμα ήταν το βραδυ οπου η οθόνη ήταν κλειστή. Δεν ξέρω γιατί φαίνεται να είναι ενεργή η οθόνη κατα διαστήματα.
    Από ότι βλέπω έχεις χαλιά σήμα παίζει μεγάλο ρόλο και αυτό!!
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
  • Διαφήμιση
  • μελ

Ο/H demosp έγραψε:

Ο/H Giannisagal έγραψε:

Ο/H alnikou έγραψε:

Εχω πρόβλημα η μπαταρία μου εκεί που κρατούσε 24 ώρες τώρα κρατάει μόνο 7 γνωρίζει κάποιος κάτι ??? εχω βάλει την νέα 6.2.25
    ξεκινα με το να ξαναπερασεις την ρομ αλλη μια φορα κατι δεν εκατσε καλα και βλεπουμε!!!!!!!μετα θα δοκιμασουμε αλλες τακτικες!!!!!
    Τα προβλήματα με την μπαταρία εξακολουθούν μετά απο ένα calibration στην μπαταρία και μετά απο ξαναεγκατάσταση τις ρομ! Για Redmi Note 2 την θεωρώ απαράδεκτη. Κρατάει μόνο 6 ώρες. Χωρίς να το χρησιμοποιώ, πιάνω το κινητό και είναι ζεστό απο πίσω. Γυρνάω σε ρομ του Δεκεμβρίου. Στο εξής θα είμαι πιο επιφυλακτικός στις θετικές αξιολογίσεις άλλων μελών.
    παντα να είσαι επιφυλακτικός φίλε και να εκφραζεις γνώμη μετά ΜΟΝΟ από προσωπική εμπειρία.
    Κάποια στιγμή ρώτησε καποιος αν βάλει μια νέα Ρομ και του έγραψα πως προτείνω να κάτσει στα αβγά του έως την επόμενη Ρομ και μου επιτέθηκαν έμμεσα λέγοντας να αφήσω τον κοσμο να δοκιμάζει όλα τα "γλύκα" (Ρομ) όπως όλοι....δηλαδή να μην προφυλάσσει κανείς κανέναν.
    Καλό είναι είναι να ακούς όμως και μετά....πράξε εσύ αναλόγως.

" Γεωπόνος”

• OffTopic
    Για αυτό παιδιά αφήστε τα κινητά που όλη μέρα τα πειράζετε... κι έχει χαθεί το δαχτυλικό σας αποτύπωμα στην οθονη
    Βγείτε καμια βόλτα με κανεναν φιλο/η
    Πείτε καμια βλακεία, γελάστε...
    και θα δείτε το κινητό σας θα αντέχει πολύ περισσότερο.
    Και να ξέρετε ότι τα xiaomi έχουν ένστικτο με τους ανθρώπους.... αν είναι γκρινιάρης ο ιδιοκτήτης τότε του δημιουργούν προβλήματα.
    Hello !!!! για αυτό λέγονται και Smartphones :)
    Redmi Note 8T (Willow)
    Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H pechr έγραψε:

OffTopic
    Για αυτό παιδιά αφήστε τα κινητά που όλη μέρα τα πειράζετε... κι έχει χαθεί το δαχτυλικό σας αποτύπωμα στην οθονη
    Βγείτε καμια βόλτα με κανεναν φιλο/η
    Πείτε καμια βλακεία, γελάστε...
    και θα δείτε το κινητό σας θα αντέχει πολύ περισσότερο.
    Και να ξέρετε ότι τα xiaomi έχουν ένστικτο με τους ανθρώπους.... αν είναι γκρινιάρης ο ιδιοκτήτης τότε του δημιουργούν προβλήματα.
    Hello !!!! για αυτό λέγονται και Smartphone :)

ας κάνουν το καλιμπραρισμα που "ειπες" βρε φίλε πρώτα και μετά ας πάει οποίος θέλει και στις κούνιες(πλακιτσα)!!!

" Γεωπόνος”

• Για όσους έχουν θέμα με την μπαταρία, υποψιάζομαι ένα bug αλλά ακόμα το ψάχνω, τι εννοώ, δεν κλείνει η οθόνη όταν έρχεται μία ειδοποίηση και δεν την ανοίξουμε, έχω κάτσει και έχω δει την οθόνη και 15 λεπτά ανοικτή και να μην κλείνει με τίποτα.

Τι δοκιμάζω:
    1. Ελέγξτε πόσες ώρες ήταν ανοικτή η οθόνη όταν σας αδειάζει η μπαταρία γρήγορα, πιθανόν να εκπλαγείτε με το πόσες ώρες ήταν ανοικτή ακόμα και όταν κοιμόσασταν.
    2. Ελέγξτε Ρυθμίσεις ---> Κλείδωμα Οθόνης ---> Ενεργοποίηση οθόνης με κάθε νέα ειδοποίηση ---> Αν είναι ΟΝ κλείστε το...OFF.
    3. Ελέγξτε στην επόμενη φόρτιση την διάρκεια της μπαταρίας και το πόσες ώρες ήταν η οθόνη ΟΝ.
    4. Ενημερώστε για τα αποτελέσματα της δοκιμής το παρών θέμα.

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το gravity screen + θήκη με καπάκι και να έχετε την οθόνη συνέχεια σκεπασμένη. Αν δεν έχετε θήκη με καπάκι πάλι με gravity screen και το κινητό ανάποδα, η οθόνη να κοιτάει προς τα κάτω δηλαδή ώστε να μένει κλειστή.
  • στο Redmi 2 2gb εχει χειροτερη διαχειριση μνημης, ρουφαει μπαταρια σαν τρελο, οταν ειναι κλειδωμενη η οθονη δεν ερχονται μνμ απο viber ή messenger. πριν ειχα την 6.1.21 που ηταν η καλυτερη που εχω βαλει ποτε ειδικα σε μπαταρια/ram
  • Από χθες το πρωί η ώρα 6 παρά και ακόμη έχουμε 30%
    Μια χαρά στο δικό μου

• Διαφήμιση
  • Ο/H NasDriver έγραψε:

Αν δεν έχετε θήκη με καπάκι πάλι με gravity screen και το κινητό ανάποδα, η οθόνη να κοιτάει προς τα κάτω δηλαδή ώστε να μένει κλειστή.
    Υποστηρίζει και face up το gravityscreen.

Είναι τέλειο.
    Το έχω να κλείνει την οθόνη στα 3 secs από την στιγμή που το αφήνω οριζόντιο, και να ΜΗΝ ανοίγει στις ειδοποιήσεις.
    Αν θέλω και όποτε θέλω να τις δω, τις βλέπω.
    Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    Είναι καπαρωμένο από άλλους.