[GTV-6.2.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 27/2 00:55)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H caeser έγραψε:
Στο παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να κάνουμε όλων των ειδών τα wipes με το TWRP recovery.
Για το video χρησιμοποιήθηκε η συσκευή Xiaomi Redmi Note 2 Prime. Η έκδοση του TWRP είναι η 2.8.7.0, αλλά οι πρακτικές που περιγράφονται μπορούν να γίνουν και με άλλες εκδόσεις του γνωστού recovery image.
Περιγράφονται αναλυτικά:
Στο ΜΕΡΟΣ Α΄: Wipe Cache & Wipe Dalvik Cache (τα πιό κλασικά wipes)
Στο ΜΕΡΟΣ B' : Factory Reset (εργοστασιακές ρυθμίσεις)
Στο ΜΕΡΟΣ Γ' : Absolute Full Wipes & Install New Rom (καθαρή εγκατάσταση)
-
Μου φαίνεται ότι η ραμ είναι σε καλύτερα επίπεδα από την προηγούμενη
-
-
Ο/H zer4w έγραψε:
Μου φαίνεται ότι η ραμ είναι σε καλύτερα επίπεδα από την προηγούμενη
γιατί συμβαίνει αυτό με τον κερνελ?
-
Καλησπερα παιδια.Μετα απο την αναβαθμση εκανα wipe σχεδον σε ολα για να καθαρισω το τηλεφωνο ωστε να μεταβιβαστει στην συζηγο εκ τοτε ομως ειναι κολλημενο στην οθονη το logo της mi. TI NA KANΩ?
-
και στο δικο μου το ιδιο γινεται. Γιατι;;
-
Ο/H apmi78 έγραψε:
Καλησπερα παιδια.Μετα απο την αναβαθμση εκανα wipe σχεδον σε ολα για να καθαρισω το τηλεφωνο ωστε να μεταβιβαστει στην συζηγο εκ τοτε ομως ειναι κολλημενο στην οθονη το logo της mi. TI NA KANΩ?
[MIUI DEVICE TEAM] Flash Fastboot Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 (MTK) - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
Eπρεπε να κάνεις απλά factory reset σε αυτές τις περιπτώσεις. -
Ο/H zer4w έγραψε:
γιατί συμβαίνει αυτό με τον κερνελ?
-
Ο/H Jongou έγραψε:
Σύμφωνα με τον παραπάνω οδηγό περνάμε μετά την καθαρή εγκατάσταση την τελευταία Rom( π.χ 6.2.25) από την εξωτερική μνήμη
Τα υπόλοιπα τα έκανες?
@arist1976 Εμένα στο mi4c εμφανίζονται κανονικά. Πρέπει να είναι κανένα λαθάκι των παιδιών. -
Ο/H Jongou έγραψε:
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα