Διαφήμιση

[GTV-6.2.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 27/2 00:55)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Παιδια είχα μεγάλο πρόβλημα. Εκλεινε το τηλέφωνο από μόνο του έκανα μια πλήρη και καθαρή εγκατάσταση έβαλα την ρομ που ξανάκατέβασα αλλά με του που έβαζα τους κωδικούς σιμ πάλι έκλεινε λέω μήπως φταίει η νέα recavery????????
    Κάνω εγκατάσταση την παλιά έβαλα από bαckup την 7.3.1.0 και όλα καλά.
  • Ο/H NasDriver έγραψε:

Φίλε pangio2 χρήση Developer ROM ή αλλιώς Beta ROM, σημαίνει ότι αποδέχεσαι να γίνει Beta Tester...κακώς τα βάζεις με την εταιρεία ή με την όλη διαδικασία...απλά και μόνο γιατί χωρίς άτομα που επιλέγουν να γίνουν Beta Tester δεν θα πάρεις ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ νέα Stable ROM αν επιλέξεις να πας σε Stable.

Όπως γίνεται με χιλιάδες κινητά που μένουν σε μία ΡΟΜ από τότε που βγήκαν ή με ανούσια updates που θέλει η εταιρεία και μόνο.

Πίσω στην ουσία...ποιο είναι το πρόβλημα ?
    Σε ποιο από τα δύο κινητά σου ?
    Η θερμοκρασία ?
    Η μπαταρία ?

Όπως μπορούμε θα βοηθήσουμε
    Εντάξει στο θέμα τις room είναι επιλογή,...αν και θέλει συζήτηση για το τι π.χ προσφέρει η xiaomi ξεχωριστά στους πελάτες της που λέγονται Έλληνες, Αλβανοί, Αγγλοι.
    Πάμε παρακάτω.
    Η θερμοκρασία αφορά το Mi-4 και ειλικρινά μιλάω για ψήσιμο. Από τον φόβο μου έκλεισα την συσκευή.Αυτό όμως συνέβη με μια εφαρμογή (sygic) και την έστειλα ήδη γιατί είχε λήξει η περίοδος ''η δωρεάν''.
    Η μπαταρία και όλα όσα περιγράφω αφορά πάλι την ίδια συσκευή Mi-4
  • Ο/H arist1976 έγραψε:

Ο/H pangio2 έγραψε:

Έχω ένα τηλέφωνο που κάνει και για ''τοστιέρα''. Χρειάστηκα το sygic σήμερα και ενώ ήταν σε λειτουργία δέχτηκα κλήση (ευτυχώς). Το σοκ από την θερμοκρασία που είχε το τηλέφωνο δεν περιγράφεται. Στην κυριολεξία έκαιγε.
    Το έχω ενάμιση μήνα και δεν υπάρχει έλεγχος στάθμης μπαταρίας. Σερφάρω -βλέπω βίντεο κάνω κλήσεις η μπαταρία δεν πέφτει...90% ...μετά από μια ώρα άντε να πάει στο 89%. Κλείνω το τηλέφωνο του βάζω φορτιστή κλειστό ως δια μαγίας η μπαταρία βρίσκεται στο 8%.
    Το βάζω να φορτίσει όλη νύχτα...το πρωί είναι πάλι στο 8%. Το σβήνω και τοποθετώ τον φορτιστή κλειστό και τότε μου δείχνει 100%
    Έχω και εγώ την 6.0.1_cancro_GTV-6.2.25 όπως και όλες τις προηγούμενες.
    Ίσως το πρόβλημα να οφείλετε στη μπαταρία.
    Μάλλον όμως στην επόμενη stable θα πάω εκεί γιατί κατάντησε κουραστικό το ανούσιο αυτό παιχνίδι των αναβαθμίσεων χωρίς όφελος. Δεν μπορώ να καταλάβω την τακτική να φορτώνει η xiaomi με προβλήματα τους κατόχους συσκευών της αντί να δίνει αναβαθμίσεις ελεγμένες σε stable εκδόσεις. Δεν πιστεύω ότι οι κάτοχοι συσκευών που απ ότι βλέπω εδώ μέσα βάζοντας και τον εαυτό μου, πρέπει να να γίνουμε πειραματόζωα της xiaomi για να βελτιώσει μια room. Εντάξει οκ να μην ασχοληθούμε με τις developer, οκ το κάναμε μπήκαμε στον πειρασμό για κάτι το διαφορετικό. Μια σοβαρή εταιρία όμως δεν ταλαιπωρεί έτσι τους πελάτες της.
    Δεν είναι υποχρεωτικό το φλασάρισμα κάθε παρασκευή. Μπορείς να βάλεις μια stable και να καθαρίσεις. Μας αρέσει και το κάνουμε. :)
    Συμφωνώ...θα περιμένω την επόμενη.
  • Διαφήμιση
  • Καλησπέρα στην κοινότητα.Μόλις φλασαρα την 6.2.25 στο Redmi Note 2 και πηγαίνοντας στις ρυθμισεις-σχετικα με το τηλέφωνο ,παρατήρησα ότι ή CPU από 2.00GHz έπεσε στο 1.95GHz. Είναι φυσιολογικό? Ο λόγος? Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Ο/H pangio2 έγραψε:

Ο/H NasDriver έγραψε:

Φίλε pangio2 χρήση Developer ROM ή αλλιώς Beta ROM, σημαίνει ότι αποδέχεσαι να γίνει Beta Tester...κακώς τα βάζεις με την εταιρεία ή με την όλη διαδικασία...απλά και μόνο γιατί χωρίς άτομα που επιλέγουν να γίνουν Beta Tester δεν θα πάρεις ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ νέα Stable ROM αν επιλέξεις να πας σε Stable.

Όπως γίνεται με χιλιάδες κινητά που μένουν σε μία ΡΟΜ από τότε που βγήκαν ή με ανούσια updates που θέλει η εταιρεία και μόνο.

Πίσω στην ουσία...ποιο είναι το πρόβλημα ?
    Σε ποιο από τα δύο κινητά σου ?
    Η θερμοκρασία ?
    Η μπαταρία ?

Όπως μπορούμε θα βοηθήσουμε
    Εντάξει στο θέμα τις room είναι επιλογή,...αν και θέλει συζήτηση για το τι π.χ προσφέρει η xiaomi ξεχωριστά στους πελάτες της που λέγονται Έλληνες, Αλβανοί, Αγγλοι.Πάμε παρακάτω.
    Η θερμοκρασία αφορά το Mi-4 και ειλικρινά μιλάω για ψήσιμο. Από τον φόβο μου έκλεισα την συσκευή.Αυτό όμως συνέβη με μια εφαρμογή (sygic) και την έστειλα ήδη γιατί είχε λήξει η περίοδος ''η δωρεάν''.
    Η μπαταρία και όλα όσα περιγράφω αφορά πάλι την ίδια συσκευή Mi-4
    Προφανως δεν έκατσε καλά η ρομ εγώ δεν αντιμετωπιζω παρόμοιο πρόβλημα ειδικά με τις 2 τελευταιες ρομ έχει βελτιωθεί η συσκευή κατά πολύ.
  • Ο/H alfaromeomito2010 έγραψε:

υποθέτω ότι με την νέα Ρομ βάζουμε πάλι SuperSU;
    Ξανακανουμε εγκατάσταση σε καθε ρομ απο εδω κ στο εξης το supersu ή απο την στιγμη που την εχουμε κανει μια φορα δεν ξανασχολουμαστε;
  • Διαφήμιση
  • [GTV-6.2.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 27/2 00:55)

Στο mi3, με τη νέα ρομ, επιτέλους, φαίνεται πολυ πιο φυσιολογική η διαχείριση της μπαταρίας, σε σχέση με τις προηγούμενες mm.

Sent from my MI 3W using Tapatalk
    Images
    • uploadfromtaptalk1456608356634.jpg

41,16 kB, 540×960, viewed 110 times
    • uploadfromtaptalk1456608369970.jpg

34,07 kB, 540×960, viewed 108 times
  • Ο/H apo.stam έγραψε:

Ο/H alfaromeomito2010 έγραψε:

υποθέτω ότι με την νέα Ρομ βάζουμε πάλι SuperSU;
    Ξανακανουμε εγκατάσταση σε καθε ρομ απο εδω κ στο εξης το supersu ή απο την στιγμη που την εχουμε κανει μια φορα δεν ξανασχολουμαστε;
    Kάθε φορά θέλει εγκατάσταση.
  • Redmi note 2 όλα καλά έως τώρα εκτός από τα χαρακτηριστικά της συσκευής όπως αναφέρθηκε, η κατανάλωση μπαταρίας δείχνει να είναι καλύτερη σε σχέση με την προηγούμενη, ευχαριστούμε παίδες!!!! ;) [label][/label]
    Images
    • Screenshot_2016-02-28-00-05-24_com.android.settings.png

65,71 kB, 450×800, viewed 103 times
  • Ο/H trainspotting έγραψε:

Καλησπέρα στην κοινότητα.Μόλις φλασαρα την 6.2.25 στο Redmi Note 2 και πηγαίνοντας στις ρυθμισεις-σχετικα με το τηλέφωνο ,παρατήρησα ότι ή CPU από 2.00GHz έπεσε στο 1.95GHz. Είναι φυσιολογικό? Ο λόγος? Ευχαριστώ.
    Ανέβασε print screen το ''σχετικά με το τηλέφωνο''
    Redmi Note 8T (Willow)
    Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
  • Διαφήμιση
  • θα με αναγκάσεις να σταματησω τον Σεφερλή και να συνδεσω το pc στην τηλεοραση για να δω τις πολλες ίδιες φωτογραφίες σου.
    Έχεις δεσμευσει ολη τη σελίδα πατωντας ότι βρεις στο κινητό σου......
    Redmi Note 8T (Willow)
    Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)