Όλα καλά κι από μένα.
Αδμινιστρατορα, σου χω στείλει Π. Μ. τσέκαρε το.
Αδμινιστρατορα, σου χω στείλει Π. Μ. τσέκαρε το.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
Προφανώς δεν έκανες wipe cache & Dalvik Cache πριν το Reboot.Ο/H vaggelisp7406 έγραψε:
Παιδια,οταν εκανα εγκατασταση το superus και εκανα reboot εχει κολλησει στο εικονιδιο "m" στο bootarisma. Μην μου πειτε οτι brickare το τηλ ετσι?
Ο/H pechr έγραψε:
Γιατί μεγαλωσες αρκετά και δεν χωράς στους παιδότοπουςΟ/H bilis1234 έγραψε:
Ρέε παιδιά τη να ρωτήσω κάτι?? Γιατί πλέον το ημερολόγιο δεν μου εμφανιζη τα γενέθλια???
![]()
Επιλεγω ολες τις επιλογες για το wipe? Και system και ολες τις επιλογες?Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Προφανώς δεν έκανες wipe cache & Dalvik Cache πριν το Reboot.Μπες και πάλι στo TWRP και κάνε τα τώρα...Ο/H vaggelisp7406 έγραψε:
Παιδια,οταν εκανα εγκατασταση το superus και εκανα reboot εχει κολλησει στο εικονιδιο "m" στο bootarisma. Μην μου πειτε οτι brickare το τηλ ετσι?
Ο/H vaggelisp7406 έγραψε:
Επιλεγω ολες τις επιλογες για το wipe? Και system και ολες τις επιλογες?Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Προφανώς δεν έκανες wipe cache & Dalvik Cache πριν το Reboot.Μπες και πάλι στo TWRP και κάνε τα τώρα...Ο/H vaggelisp7406 έγραψε:
Μόνο αυτά που σου είπα...Ο/H vaggelisp7406 έγραψε:
Επιλεγω ολες τις επιλογες για το wipe? Και system και ολες τις επιλογες?
Ο/H billias έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ενώ επιλέγω το Swift key ως πληκτρολόγιο κάθε φορά που κλειδωνω το κινητό μου μπαίνει το πληκτρολόγιο Google. Γνωρίζει κανείς τι να κάνω?
Θυμάσαι εκείνη την διαφήμιση με το Tennessee Whiskey που πετούσαν φελλούς στο βαρέλι περιμένωντας την ωρίμανση.....Ο/H vaggelisp7406 έγραψε:
Το εκανα αλλα και παλι κολλαει στο εικονιδιο του "m" και δεν μπουταρει. Απλα μου κανει εντυπωση γιατι πριν οταν μπουταρε,κατω απο το εικονιδιο εβγαζε την λεξη "android" ενω τωρα δεν την βγαζει..