[GTV-6.2.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 27/2 00:55)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
παιδια εχω βαλει με το twrp 3 φορεσ την 6.2.5 και συνεχεια μου λεει οτι ειναι στα 1,95hz. τι να κανω?
-
Ο/H djtutis έγραψε:
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H vaggelisp7406 έγραψε:
Το εκανα αλλα και παλι κολλαει στο εικονιδιο του "m" και δεν μπουταρει. Απλα μου κανει εντυπωση γιατι πριν οταν μπουταρε,κατω απο το εικονιδιο εβγαζε την λεξη "android" ενω τωρα δεν την βγαζει..
-
Ο/H vaggelisp7406 έγραψε:
Το ειπα,γιατι πριν μου εβγαζε κατω χαμηλα μαζι με το εικονιδιο "m" την λεξη android και bootare κανονικα μετα,απλα τωρα βγαζει σκετο το "m" και φοβαμαι μηπως μπρικαρε το κινητο. Εχουν περασει 10 λεπτα παντως και παραμενει εκει. Λετε να εχει γινει καμια στραβη λογω του superuser? Μπορω να φλασαρω απο την αρχη την rom την ελληνικη που εχω στην μνημη του κινητου μου? Αν υπαρχει καποιο προβλημα λογω του superuser,με το φλασαρισμα εκ νεου της rom θα προσπεραστει?
-
-
-
-
καμια απαντηση για το ερωτημα μου παραπανω?
-
Ο/H baiosss έγραψε:
Twrp πως αναβαθμιζουμε στην νέα έκδοση?
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H Tseligas2000 έγραψε:
1,95hz. τι να κανω?
Δεν ήταν αυτό που εγραφε πριν
Αν τρέξεις το cpu-z θα το καταλαβεις
Για παράδειγμα εγώ που έχω Prime έκδοση οι πυρήνες τρέχουν από 403MHz έως 2,16GHzRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H Tseligas2000 έγραψε:
παιδια εχω βαλει με το twrp 3 φορεσ την 6.2.5 και συνεχεια μου λεει οτι ειναι στα 1,95hz. τι να κανω?
-
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H Tseligas2000 έγραψε:
1,95hz. τι να κανω?
Αν τρέξεις το cpu-z θα το καταλαβεις
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-