ευχαριστω πολυ
[GTV-6.2.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 27/2 00:55)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H Tseligas2000 έγραψε:
και συνεχεια μου λεει οτι ειναι στα 1,95hz. τι να κανω?
Xiaomi Redmi Note 3 performanceThe Redmi Note 3 is equipped with a Mediatek MT6795 processor, called Helio X10, which has eight cores running at a maximum speed of 1.95 GHz. The model we tested had 3 GB of RAM and 32 GB of internal memory. The processor is the same processor as the one in the Redmi Note 2, but the Note 3 has 1 GB more RAM.
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Ο/H pechr έγραψε:
Prime έκδοση οι πυρήνες τρέχουν από 403MHz έως 2,16GHz
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
-
-
παιδία μόλις έβαλα την καινούργια rom GTV 6.2.25. παρατήρησα ότι μετά το install , δεν εγκαταστήθηκε το swiftkey στο κινητό (Redmi note 3)....έκανα κάτι λάθος ?
-
Ο/H billias έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ενώ επιλέγω το Swift key ως πληκτρολόγιο κάθε φορά που κλειδωνω το κινητό μου μπαίνει το πληκτρολόγιο Google. Γνωρίζει κανείς τι να κάνω?
-
Ο/H billias έγραψε:
Γνωρίζει κανείς τι να κάνω?
θα το ρυθμίσεις να ανοιγει στην αυτόματη εναρξη στο κεντρο ελεγχου.
Δες και τα δικαιώματα αν χρειάζεται να κανεις τιποτα.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Από τις καλύτερες rom τώρα τελευταία.
Πολύ καλή διαχείριση στην ram και πολύ καλή μπαταρία έως τώρα.
Πέρασα την rom Σάββατο πρωί πρωί (3:00) ήταν πλήρως φορτισμένο, με 15λεπτά περίπου τηλέφωνα, λίγο ίντερνετ , 4 ώρες οθόνη, συνεχώς ανοιχτό wifi και bluetooth για σύνδεση με mi band 3+ ώρες gps (οι 3 ώρες + ήταν το mi band σε χρήση τροχάδην για καταγραφή παλμών από endomondo οπότε λειτουργούσε συνεχόμενα το bluetooth), δεν είχα ανοιχτό 3g αλλά 2g και έχει ακόμα 20% μπαταρία. -
Ο/H ioannou75 έγραψε:
παιδία μόλις έβαλα την καινούργια rom GTV 6.2.25. παρατήρησα ότι μετά το install , δεν εγκαταστήθηκε το swiftkey στο κινητό (Redmi note 3)....έκανα κάτι λάθος ?
Αν πάλι δεν το βρεις μπορείς να το κατεβασεις απο το playstore.. και welldoneRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H baiosss έγραψε:
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H baiosss έγραψε:
Twrp πως αναβαθμιζουμε στην νέα έκδοση?
-
Ο/H axl21 έγραψε:
Εγω παιδια εχω πολυ σοβαρο προβλημα με το twrp 2.8.7.0. και καθε φορα κανω αντικατασταση με το 2.8.7.3. που ειναι αυτο
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα