Διαφήμιση

ΑΓΟΡΑ REDMI NOTE 3

• ΑΓΟΡΑ REDMI NOTE 3

Παιδια καλησπερα.Ειμαι κατοχος του redmi note 3 απο την Παρασκευη,και ειμαι τελειως ασχετως με αναβαθμισεις.Μηπως υπαρχει καποιο καταστημα να μου κανει την ελληνικη αναβαθμιση?Ευχαριστω πολυ
    • Ο/H georg1971 έγραψε:

Παιδια καλησπερα.Ειμαι κατοχος του redmi note 3 απο την Παρασκευη,και ειμαι τελειως ασχετως με αναβαθμισεις.Μηπως υπαρχει καποιο καταστημα να μου κανει την ελληνικη αναβαθμιση?Ευχαριστω πολυ
      Τεχνική υποστήριξη δεν παρέχεται από κάποιο κατάστημα μιας και τα κινητά Xiaomi δεν εισάγονται επίσημα στη χώρα μας. Μην το βάζεις όμως κάτω γιατί οι οδηγοί που έχουν φτιάξει οι φίλοι του forum εδώ είναι αναλυτικότατοι.

Να ξεκινήσουμε με τα εύκολα βήματα. Επειδή το κινητό σου έρχεται με κλειδωμένο bootloader από το εργοστάσιο και μιας και είσαι και αρχάριος θα σου πρότεινα να διαβάσεις πρώτα αυτό το θέμα --> εγκατάσταση της multi stable 7.1.6 xiaomi.eu
      Αν ξέρεις αγγλικά ο αντίστοιχος οδηγός είναι --> 7.1.8.0 Stable Multi Xiaomi.eu Rom with Root and Mods for SP Flash Tool

Αν αποφασίσεις ότι θέλεις να ξεκλειδώσεις τον bootloader για να βάλεις την ελληνική developer rom διάβασε εδώ --> Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3

Η γνώμη μου είναι μιας και είσαι αρχάριος χρήστης να επιλέξεις την πρώτη επιλογή. Είναι πιο απλή και εύκολη διαδικασία χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσεις bootloader, θα έχεις stable rom, θα έχει ελληνικά, δεν θα έχει κινέζικα άχρηστα (για εσένα) προγράμματα και θα έχεις και root access. Ελπίζω να ήμουν κατανοητός. Αν έχεις απορίες ρωτάς ελέυθερα
    • Διαφήμιση