Διαφήμιση

Αγορά του πρώτου μου κινέζικου κινητού! Xiaomi Mi4

• Αγορά του πρώτου μου κινέζικου κινητού! Xiaomi Mi4

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα,
      πρίν από λίγο έκανα αγορά το Xiaomi Mi4 σε λευκό χρώμα από το MiniDeal.net (EU Warehouse), μπορώ να πως η "Linda" στο Live Chat, ήταν πολύ εξυπηρετική και ευγενική. Η κοπελιά λοιπόν μου είπε πως η Ευρωπαϊκή Αποθήκη βρίσκεται στην Ελλάδα :thumbsup: , απλά την ρώτησα για την συσκευή και πήρα απαντήσεις που δεν μου πολυάρεσαν να πω την αλήθεια. Όπως ανοιχτή συσκευασία με custom rom αλλά προσπάθησε να μου το αντισταθμίσει με δώρο ζελατίνα και θήκη! Τώρα έχω τις εξής απορίες μιας και πρώτη φορά θα πιάσω xiaomi συσκευή, και πρώτη φορά κάνω αγορά από το εξωτερικό:

Τώρα δεν ξέρω πόσο καιρό θα κάνει να έρθει και επιπλέον φοβάμαι μην έχει γραντζουνιές και χτυπήματα, είμαι και λίγο παρανοϊκός με αυτά.... ;(

Αν και το forum μου φαίνεται αρκετά περίπλοκο, θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω την MIUI Ελληνική ROM με το Android 6.0 ;
      Λίγη βοήθεια.....; :/
      Xiaomi Mi4 White 16GB/4G/3GB
      Xiaomi Redmi Note 4 High Edition Black
      Xiaomi Redmi 4 Pro SD Edition Black
      Xiaomi Mi 10 8GB/128GB (Umi)

Xiaomi Redmi Note 11 4G/4GB/64GB
    • Καλός ήρθες στην παρέα μας και καλορίζικο.

Αν φοβάσαι οτιδήποτε από θέμα συσκευασίας μόλις παραλάβεις στείνεις κάμερα και καταγράφεις το άνοιγμα του πακέτου + άνοιγμα κινητού + εκκίνηση πρώτης φοράς.

Για τα υπόλοιπα θα σου απαντήσουν άλλοι που έχουν το ίδιο κινητό :)
    • Καλορίζικος κατ αρχάς. Καλορίζικο και το τηλέφωνο. Ποια έκδοση του Mi4 πήρες και πόσο κόστισε αν επιτρέπεται;
      Μην αγχώνεσαι για το ανοιχτό κουτί κτλ. Έτσι τα παίρνουμε τα κινέζικα γιατί πρέπει να γίνει πρώτα έλεγχος ελαττωμάτων. Αν σκάσει ελάττωμα καλύτερα να το δει ο έμπορος πριν στο στείλει δλδ, παρά να τρέχετε μετά. Δε σημαίνει πως δεν είναι καινούριο. Το minideal έχει ευρωπαϊκή αποθήκη στην Ελλάδα. Από αυτή διάλεξες να σου ρθει ή από Κίνα;

Την τελευταία dev rom θα τη βρεις εδώ
      Οδηγίες έχει μέσα
    • Διαφήμιση
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Καλός ήρθες στην παρέα μας και καλορίζικο.

Αν φοβάσαι οτιδήποτε από θέμα συσκευασίας μόλις παραλάβεις στείνεις κάμερα και καταγράφεις το άνοιγμα του πακέτου + άνοιγμα κινητού + εκκίνηση πρώτης φοράς.

Για τα υπόλοιπα θα σου απαντήσουν άλλοι που έχουν το ίδιο κινητό :)
      Σε ευχαριστώ πολύ, σωστό και αυτό με την κάμερα, δεν το είχα σκεφτεί!

Ο/H Sitalkas έγραψε:

Καλορίζικος κατ αρχάς. Καλορίζικο και το τηλέφωνο. Ποια έκδοση του Mi4 πήρες και πόσο κόστισε αν επιτρέπεται;
      Μην αγχώνεσαι για το ανοιχτό κουτί κτλ. Έτσι τα παίρνουμε τα κινέζικα γιατί πρέπει να γίνει πρώτα έλεγχος ελαττωμάτων. Αν σκάσει ελάττωμα καλύτερα να το δει ο έμπορος πριν στο στείλει δλδ, παρά να τρέχετε μετά. Δε σημαίνει πως δεν είναι καινούριο. Το minideal έχει ευρωπαϊκή αποθήκη στην Ελλάδα. Από αυτή διάλεξες να σου ρθει ή από Κίνα;

Την τελευταία dev rom θα τη βρεις εδώ
      Οδηγίες έχει μέσα
      Σε ευχαριστώ πολύ, πήρα αυτό εδώ και μου κόστισε περί τα 195,60€ αλλά το paypal με χρώσε 205,99€ (δεν ξέρω γιατί!) Εγώ το έκανα παραγγελία από το link που σου έβαλα λίγο νωρίτερα, σε ευχαριστώ για τις οδηγείες! Ελπίζω να μην αντιμετωπίσω προβλήματα γενικά στο τηλέφωνο είτε στο flashάρισμα της συσκευής!

• Ξέρει κανείς πόσο καιρό θα μου κάνει να έρθει από την αποθήκη του καταστήματος στην Ελλάδα που είναι? Και ανησυχώ γιατί δεν πήρα ακόμα tracking number!

• Ο/H Dev1l έγραψε:

Ξέρει κανείς πόσο καιρό θα μου κάνει να έρθει από την αποθήκη του καταστήματος στην Ελλάδα που είναι? Και ανησυχώ γιατί δεν πήρα ακόμα tracking number!
      Εισαι κοντα με την αποθηκη τους! Στην Ξανθη ειναι! Εγω που ειμαι Λαρισα Τριτη μεσημερι εκανα την αγορα και Δευτερα πρωι το ειχα στα χερια μου. Αρα μιλαμε για 4 εργασιμες μερες.
      Xiaomi Redmi Note 8T
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ntel0s έγραψε:

Ο/H Dev1l έγραψε:

Ξέρει κανείς πόσο καιρό θα μου κάνει να έρθει από την αποθήκη του καταστήματος στην Ελλάδα που είναι? Και ανησυχώ γιατί δεν πήρα ακόμα tracking number!
      Εισαι κοντα με την αποθηκη τους! Στην Ξανθη ειναι! Εγω που ειμαι Λαρισα Τριτη μεσημερι εκανα την αγορα και Δευτερα πρωι το ειχα στα χερια μου. Αρα μιλαμε για 4 εργασιμες μερες.
      Καλημέρα και σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, φίλε @ntel0s πότε σου ήρθε το tracking number ? (Να φανταστώ οτι επέλεξες σαν μέθοδο αποστολής απλό ταχυδρομείο με δωρεάν έξοδα αποστολής, έτσι ?

• Λογικα θα το εχεις παραλαβει το κινητο τωρα που απαντω αλλα ναι με ταχυδρομειο.
      Xiaomi Redmi Note 8T
    • Ναι το παρέλαβα, άλλη έκδοση παρήγγειλα και άλλη μου έστειλαν, η οθόνη έχει εσωτερικές γραντζουνιές και το minideal μου λέει να αλλάξω rom! X(

• Ο/H Dev1l έγραψε:

Ναι το παρέλαβα, άλλη έκδοση παρήγγειλα και άλλη μου έστειλαν, η οθόνη έχει εσωτερικές γραντζουνιές και το minideal μου λέει να αλλάξω rom! X(
      Τι εννοεις αλλο παρηγγειλες και αλλο εστειλαν και τι εννοεις εσωτερικες γρατζουνιες?? Πρωτα επικοινωνησε μαζι τους για αλλαγη συσκευης εφοσον αλλο παρηγγειλες και αλλο σου εστειλαν και ανεβασε εδω φωτογραφοες για να καταλαβουμε τι εννοεις ακριβως.
      Xiaomi Redmi Note 8T
    • Διαφήμιση
    • Εγώ αγόρασα σύμφωνα με το site το FDD LTE μοντέλο και μου έστειλαν το TD LTE που το 4G του δεν είναι συμβατό με τους Ελληνικούς παρόχους. Εσωτερικά στο LCD Panel έχει κάποιες μικρογραντζουνιες και κολλημένα pixels τα οποία φαίνονται μόνο υπό γωνία θέασης, δυστυχώς με το κινητό φίλου δεν φαίνονται στις φωτογραφίες που τραβηξαμε. Μίλησα με το κατάστημα και μου λένε να αλλάξω rom μήπως λέει ευθύνεται αυτό!