πες ότι το κάνεις και αυτό...ζήτα να σου υποδείξουν ποια ρομ να περάσεις και με ποιον τρόπο, μην σου λένε μετά ότι δεν έπρεπε να το κάνεις με τον τρόπο που το έκανες....ή αν σου δίνουν το ελεύθερο να βάλεις όποια θες με όποιον τρόπο θες
Αγορά του πρώτου μου κινέζικου κινητού! Xiaomi Mi4
-
-
Σωστα οπως προανεφεραι ο NasDriver για το αν ειναι 4G ή οχι θα το δεις στις ρυθμισεις->δυκτια κινητης->προτιμωμενος τυπος δικτυου. Αν η καρτα sim δεν ειναι 4G δεν γινετε να εχεις σημα 4G και αν επισης η καρτα σου ειναι 4G πρεπει να ενργοποιησης την υπηρεσια 4G μεσω τηλεφωνου ή σε καταστημα ή με μηνυμα(δεν θυμαμι που στελνεις μηνυμα). Να ξερεις ομως πως τα δικτυα 4G ολων των εταιριων τραβανε megabytes-kilobytes απο διαφορες εφαρμογες ακομα και οταν θα εχεις απενεργοποιημενα τα δεδομενα σου. Τωρα αν δεν ειναι η συσκευη σου αυτο που παρηγγειλες για εμενα επικοινωνεις μαζι τους για να στειλεις το κινητο πισω για αμεση αντικατασταση γιατι αλλο πληρωσες και αλλο πηρες και ανοιγεις θεμα στο paypal.Xiaomi Redmi Note 8T
-
Μου έστειλαν link με rom αλλά τους είπα ότι το πρόβλημα παραμένει. Επίσης ότι έκαναν λάθος με το μοντέλο που παρρηγηλα και ναι υποστηρίζει 4g αλλά είναι td lte που δεν δουλεύει στα δίκτυα μας. Επίσης τους είπα για τις εσωτερικές γρατσουνιές για άλλη μια φορά και μου λένε βγάλε φωτό ή βίντεο, τους λέω ότι είναι διαμέτρου 0.1mm και ή κάμερα δεν μπορεί να κάνει focus για να τους τα δείξω, φαίνεται μόνο με το μάτι και επιμένουν να βγάλω φωτό, έχω στείλει 10 email που τους εξηγω το ίδιο και πάλι επαναλαμβάνουν να λένε βλακιες, ήδη ξεκίνησα διαδικασία claim με το paypal για full refund και περιμένω να δω τι θα γίνει. Ή κατάσταση έχει περιγράφει στην φόρμα του paypal και αναμενω να δω τι θα γίνει. Πραγματικά απελπιστηκα. Άντε να δούμε μέχρι που θα πάει.
Xiaomi Mi4 White 16GB/4G/3GB
Xiaomi Redmi Note 4 High Edition Black
Xiaomi Redmi 4 Pro SD Edition Black
Xiaomi Mi 10 8GB/128GB (Umi)
Xiaomi Redmi Note 11 4G/4GB/64GB
-
Μην απελπίζεσαι πρώτα απ όλα. Πάντα ότι είναι να συμβεί, σε αυτόν που ψάχνεται θα συμβεί.
Αν τα πράγματα είναι όπως λες, το minideal μπαίνει μαύρη λίστα αλλά αυτό δε σου λύνει το πρόβλημα. Άνοιξε dispute στο paypal και ζήτα να το επιστρέψεις παίρνοντας τα λεφτά σου πίσω. Κόστος μεταφορικών είναι αμελητέο αφού πήρες από την ελληνική αποθήκη.
Κοίτα να πάρεις το ίδιο τηλέφωνο από αλλού ή δες και για τίποτα άλλο. Ούτως ή άλλως, πολλά μου φάνηκε πως ζήταγαν για το mi4. -
-
Ο/H ntel0s έγραψε:
Επειδη εχω το ιδιο mi4 απο minideal δουλευει κανονικα στα δικτυα μας. Οσον αφορα για τις γρατζουνιες καλα εκανες και ανοιξες θεμα στο paypal. Αναμενουμε και εμεις μαζι σου γαι να μαθουμε τι θα γινει και για να εχουμε και εμεις γνωση σε τετοιες περιπτωσεις.
Ο/H Sitalkas έγραψε:
Μην απελπίζεσαι πρώτα απ όλα. Πάντα ότι είναι να συμβεί, σε αυτόν που ψάχνεται θα συμβεί.
Αν τα πράγματα είναι όπως λες, το minideal μπαίνει μαύρη λίστα αλλά αυτό δε σου λύνει το πρόβλημα. Άνοιξε dispute στο paypal και ζήτα να το επιστρέψεις παίρνοντας τα λεφτά σου πίσω. Κόστος μεταφορικών είναι αμελητέο αφού πήρες από την ελληνική αποθήκη.
Κοίτα να πάρεις το ίδιο τηλέφωνο από αλλού ή δες και για τίποτα άλλο. Ούτως ή άλλως, πολλά μου φάνηκε πως ζήταγαν για το mi4.
Έχω απελπιστεί, είναι η πρώτη μου αγορά από εξωτερικό και πήγε στραβά σε σχεδόν όλα της (aftersale support κ.τ.λ.). Σαν τι άλλο δηλαδή να πάρω με ίδια η καλύτερα τεχνικά χαρ. με ίδια τιμή ?
Επίσης πήγαν να μου κάνουν partial refund 25.00$..... μέσω paypal!
Να πω οτι δεν με εχνολούν τόσο πολύ τα subpixels μιας και δεν φαίνοντε πολύ πολύ, λέτε να δεχτώ τα 25$ ? H όχι ?Xiaomi Mi4 White 16GB/4G/3GB
-
-
Η κάρτα sim σε άλλο 4g τηλέφωνο δουλεύει κανονικα ομως.!
-
Ο/H Dev1l έγραψε:
Ο/H Sitalkas έγραψε:
Κοίτα να πάρεις το ίδιο τηλέφωνο από αλλού ή δες και για τίποτα άλλο. Ούτως ή άλλως, πολλά μου φάνηκε πως ζήταγαν για το mi4.
Να πω οτι δεν με εχνολούν τόσο πολύ τα subpixels μιας και δεν φαίνοντε πολύ πολύ, λέτε να δεχτώ τα 25$ ? H όχι ?
Αν δε δεχτούν επίστρεψέ το και κάνε αγορά από αλλού. Μπορεί το κατάστημα που αγόρασες να ναι κινέζικο αλλά η αποθήκη είναι Ελλάδα οπότε επιταχύνονται όλα. Το service φυσικά παραμένει κλασσικό κινέζικο.
Αν θες 5 ίντσες και μόνο, σκέψου και το mi5, αν και ανεβαίνει το κόστος. Αν σε βολεύει και 5,5 δες note 3 pro, note 3 και note 2 με φθίνουσα τιμή. -
Ο/H Sitalkas έγραψε:
Ο/H Dev1l έγραψε:
Ο/H Sitalkas έγραψε:
Να πω οτι δεν με εχνολούν τόσο πολύ τα subpixels μιας και δεν φαίνοντε πολύ πολύ, λέτε να δεχτώ τα 25$ ? H όχι ?
Αν θες 5 ίντσες και μόνο, σκέψου και το mi5, αν και ανεβαίνει το κόστος. Αν σε βολεύει και 5,5 δες note 3 pro, note 3 και note 2 με φθίνουσα τιμή.
-
Η γνωμη μου @Dev1l είναι ότι πρέπει να κινηθείς έξυπνα.
Και το paypal claim για να εισαι σίγουρος ότι θα τελεσφορήσει μπορεί να απαιτηθουν φωτογραφίες. Που όπως ήδη εχεις ομολογήσει είναι δύσκολο να βγούν (με φωτογραφική μηχανη ίσως??)
Οποτε πρεπει να σκεφτεις και την εναλλακτική του να πάρεις το partial refund και μετά να πουλήσεις την συσκευή (υπερ της αγοράς μια νέας συσκευής).
Όπως είπε σωστά ο φιλος @Sitalkas όλοι δεν κρινουμε το ίδιο την ίδια κατάσταση. Μπορει σε κάποιον άλλο να μην είναι πρόβλημα η κατασταση του Mi-4. -
ναι αλλά αν πάω να την πούλησε θα την αγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί και αν, ενώ α δωθεί πίσω δεν θα χάσω ούτε ευρω αλλά θα χάσω χρόνο και δεν ξέρω ποσό καιρό θα πάει ή υπόθεση.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-