Διαφήμιση

Αγορά του πρώτου μου κινέζικου κινητού! Xiaomi Mi4

• Στην δικη μου περιπτωση 2 1/2 μήνες και το πιάσαν και στο τελωνειο την 2η φορά και πλήρωσα και τα σχετικά εννοείται.. Εγω το επεστρεψα Κίνα, αν στην δική σου περιπτωση δεν γινει επιστροφή στην Κίνα ίσως είναι οι χρόνοι μικρότεροι
    • Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας! Πραγματικά ή βοήθεια σας ήταν πολύτιμη!

Θα το σκεφτώ λίγο μέχρι αύριο και θα επιστρέψω με την εξέλιξη των γεγονοτων ενώ θα ενημερωνω συνεχώς για οποιαδήποτε κίνηση.
      Xiaomi Mi4 White 16GB/4G/3GB
      Xiaomi Redmi Note 4 High Edition Black
      Xiaomi Redmi 4 Pro SD Edition Black
      Xiaomi Mi 10 8GB/128GB (Umi)

Xiaomi Redmi Note 11 4G/4GB/64GB
    • Εφόσον το πήρες από ελληνική αποθήκη για μένα η επιστροφή είναι μονόδρομος. Το επιστρέφεις αφού κάνεις claim στο PP, και παίρνεις όλο το ποσό πίσω. Αν δε σε δικαιώσει το paypal θα σου εκδώσει μια μερική αποζημίωση ο πωλητής, πράγμα το οποίο δεν είναι και άσχημο.
      Εσύ δε θες καθόλου να χρησιμοποιήσεις αυτό το τηλέφωνο πια;
    • Διαφήμιση
    • Το θέλω το τηλέφωνο και το έχω αγαπήσει όσο δεν πάει, και θα ήθελα να έχω αυτό το μοντέλο μιας και είναι πολύ έρωτας! Αφού πω λοιπόν ότι δεν δέχομαι το partial refund που προσφέρθηκε το καταστημα να μου δώσει 25.00$ και ζήτω επιστροφή πως αν δεν δικαιωθω θα πάρω πάλι χρήματα ? Δυστυχώς το κατάστημα δεν θέλει να με αποζημιώσει για επιστροφή της συσκευής και μου λένε όλο τα ίδια και τα ίδια που είναι σπαστικο.

Κατάφερα και εβγαλα φωτογραφίες της οθόνης και φαίνονται αρκετά καθαρά, επίσης έχω μαζέψει όλα τα στοιχεία εναντίων τους και έχω μιλήσει με την xiaomi στην Σιγκαπούρη μέσω chat και μου επιβεβαιωσαν ότι έχω δίκιο αλλά το κατάστημα κάνει τα στραβά μάτια και ζητάει και αλλά παράλογα πράγματα, δυστυχώς ή επιστροφή είναι μονόδρομος μέσω του paypal απ ότι φαίνεται!

• Ο/H Dev1l έγραψε:

Το θέλω το τηλέφωνο και το έχω αγαπήσει όσο δεν πάει, και θα ήθελα να έχω αυτό το μοντέλο μιας και είναι πολύ έρωτας! Αφού πω λοιπόν ότι δεν δέχομαι το partial refund που προσφέρθηκε το καταστημα να μου δώσει 25.00$ και ζήτω επιστροφή πως αν δεν δικαιωθω θα πάρω πάλι χρήματα ? Δυστυχώς το κατάστημα δεν θέλει να με αποζημιώσει για επιστροφή της συσκευής και μου λένε όλο τα ίδια και τα ίδια που είναι σπαστικο.

Κατάφερα και εβγαλα φωτογραφίες της οθόνης και φαίνονται αρκετά καθαρά, επίσης έχω μαζέψει όλα τα στοιχεία εναντίων τους και έχω μιλήσει με την xiaomi στην Σιγκαπούρη μέσω chat και μου επιβεβαιωσαν ότι έχω δίκιο αλλά το κατάστημα κάνει τα στραβά μάτια και ζητάει και αλλά παράλογα πράγματα, δυστυχώς ή επιστροφή είναι μονόδρομος μέσω του paypal απ ότι φαίνεται!
      Εσύ μάζεψε ότι στοιχεία μπορείς, μην αποδεχτείς αυτά που σου προτείνουν αφού δεν σε ικανοποιούν και στην ουσία είναι παζάρι αυτό που γίνεται μέχρι τώρα.
      Στον αντίποδα κι στα πλαίσια του παζαριού εγώ θα ζήταγα:
      1. Επιστροφή της διαφοράς από το 3G στο 4G
      2. Επιστροφή του κόστους αγοράς νέας οθόνης + κόστος αντικατάστασης οθόνης από τεχνικό.

Φυσικά ξεκινάς refund στην pay-pal.
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H Dev1l έγραψε:

Το θέλω το τηλέφωνο και το έχω αγαπήσει όσο δεν πάει, και θα ήθελα να έχω αυτό το μοντέλο μιας και είναι πολύ έρωτας! Αφού πω λοιπόν ότι δεν δέχομαι το partial refund που προσφέρθηκε το καταστημα να μου δώσει 25.00$ και ζήτω επιστροφή πως αν δεν δικαιωθω θα πάρω πάλι χρήματα ? Δυστυχώς το κατάστημα δεν θέλει να με αποζημιώσει για επιστροφή της συσκευής και μου λένε όλο τα ίδια και τα ίδια που είναι σπαστικο.

Εσύ μάζεψε ότι στοιχεία μπορείς, μην αποδεχτείς αυτά που σου προτείνουν αφού δεν σε ικανοποιούν και στην ουσία είναι παζάρι αυτό που γίνεται μέχρι τώρα.Στον αντίποδα κι στα πλαίσια του παζαριού εγώ θα ζήταγα:
      1. Επιστροφή της διαφοράς από το 3G στο 4G
      2. Επιστροφή του κόστους αγοράς νέας οθόνης + κόστος αντικατάστασης οθόνης από τεχνικό.

Φυσικά ξεκινάς refund στην pay-pal.
      εχω μαζέψει ήδη όλα τα στοιχεία και ορίστε μπορείτε να τα δείτε εδώ: PP proofs

Ζήτησα την διάφορα λόγο δικτύου, για την οθόνη δεν ζήτησα κάτι τότε αλλά όπως και να έχει ή διαδικασία έχει ξεκινήσει και περιμένω από το PP να μου πει να τους δώσω τα αρχεία....

• Διαφήμιση
    • Ενημερωση 1α) Είχα στείλει email στο PP για να μου ανοίξει τον δρόμο για την κοινοποίηση των στοιχείων και χθες το βράδυ επικοινώνησε ο εκπρόσωπος τους μαζί μου.

Ενημερωση 1β) Τα αρχεια ανέβηκαν επιτυχώς και αναμενω απάντηση.

• Για να δεις οτι δουλευει κανονικα το 4G και πιθανον δεν εχεις κατι απο αυτα που ειχα αναφερει.
      Images
      • Screenshot_2016-03-11-21-44-33_org.zwanoo.android.speedtest.png

339,79 kB, 450×800, viewed 86 times
      • Screenshot_2016-03-11-21-44-45_org.zwanoo.android.speedtest.png

349,45 kB, 450×800, viewed 92 times
      Xiaomi Redmi Note 8T
    • Σαν μοντέλο συσκευής τι λέει το δικό σου στις ρυθμίσεις ? 8|

• Ενημερωση 2: Μόλις ήρθε μήνυμα από το PayPal και εγκρίθηκε ή πλήρη αποζημίωση ύστερα από τα αποδεικτικά στοιχεία που εστειλα! Σε λίγο πακεταρω το κινητό και το Στέλνω πίσω για προχωρήσουν στην αποζημίωση μου!!!!

Ευτυχώς όλα καλά!

• Διαφήμιση
    • @Dev1l θα κρατήσεις video την διαδικασία του πακεταρίσματος όπως και photo απο το ταχυδρομείο όπου σου κολλάνε το αυτοκόλλητο με το Tracking Nr