Δες αυτό που σου έστειλε ο @demakhs στο άλλο νήμα (το 2ο σημείο)
Δηλαδή πας στα Settings-> Installed Apps-> All , βρίσκεις την εφαρμογή Documents την ενεργοποιείς και ξανα δοκιμάζεις.
καλησπερα παιδια. Εκανα restore ενα backup μεσω twrp (το backup το πηρα παλι μεσω twrp επιλεγοντας ολες τις επιλογες) και το κινητο οταν ανοιγει και το ξεκλειδωνω με τον κωδικο ξεκλειδωματος ξανακλειδωνει μεσα σε δυο δευτερολεπτα..!!!!
μπορω να κανω κατι για να σωθει το στησιμο του τηλεφωνου?
καλησπερα παιδια. Εκανα restore ενα backup μεσω twrp (το backup το πηρα παλι μεσω twrp επιλεγοντας ολες τις επιλογες) και το κινητο οταν ανοιγει και το ξεκλειδωνω με τον κωδικο ξεκλειδωματος ξανακλειδωνει μεσα σε δυο δευτερολεπτα..!!!!
μπορω να κανω κατι για να σωθει το στησιμο του τηλεφωνου?
Είχες πάει σε android MM και γύρισες σε LP;
You may think you can fly - but you better not try
Βαλε με καθαρή εγκατάσταση τη ΡΟΜ του backup και μετα κάνε restore το backup.
Δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει αλλά είναι ο μόνος τρόπος.
Το πιο πιθανό είναι να χάσεις emei με την εγκατάσταση
You may think you can fly - but you better not try
Μηπως λεω μηπως ετυχε σε κανεναν σας να εχετε προβλημα με τις καρτες sim του τηλεφωνου σας; το προβλημα ειναι το εξης, οταν βαζω και τις δυο καρτες ξεκλειδωνω και τις δυο και μετα απο 2,3 δευτερολεπτα μου ζηταει ξανα τα pin των καρτων οταν βαζω μια απο τις δυο ξεκλειδωνει κανονικα το προβλημα αυτο το εχει με ολες τις ROM εχω δοκιμασει v 7.5.3.0 v8.0.1.0 v8.0.5.0 ολες τις ROM της εχω περασει με fastboot (miflash) τι στο καλο συμβαινει;