Μπορείς να τις περάσεις αν πας στο contacts και στις επιλογές επιλέξεις import/export μονο που δεν ξερω πως θα τις ταξινομήσει επειδή δεν αντιλαμβάνεται ελληνικούς χαρακτήρεςΟ/H nikosth έγραψε:
- Εχω τις επαφες μου σε vcf και θελω να τις περασω στη δικη τους contact εφαρμογη αλλα μου ζηταει να τις συγχρονισει με καποιο email. Δε μπορω να τις περασω στο τηλεφωνο?
Όσο έχεις αυτήν την ROΜ αυτές τις εφαρμογές θα έχεις επειδή οι εφαρμογές συστήματος δεν μπορουν να απεγκατασταθουν.Ο/H nikosth έγραψε:
2. Μπορω να αλλαξω τις default εφαρμογες call, contacts και messaging με αλλες? Αλλα να ειναι εντελως default οι αλλες.
Οι αγγλοκινέζικες ROM δεν έχουν playstore. θα πρέπει να το βάλεις εσύ φλασάροντας το gaps.zip με την μορφή update.zip απο το recovery.Ο/H nikosth έγραψε:
3. Οταν με στελνει καποιο site ή κατι αλλο να κατεβασω εφαρμογη, με πηγαινει στο κινεζικο mi app store και οχι στο play store που εχω για να κατεβαζω. Αλλαζει το default?
θα πρέπει να του δώσεις δικαιωματα απο Settings>> Applications>> Messenger την ρύθμιση του pop-up (αναδυομενο παραθυρο)Ο/H nikosth έγραψε:
4. Το messanger δε βγαζει φουσκαλιτσα οταν ερχεται μνμ.
Εϊναι μη επισημη ROM απο το xiaomi.eu και περιέχει ελληνικά μέσα, ΑΛΛΑ προφανώς δεν θα μπορουσαν να σου την βάλουν επειδή πρέπει να προηγηθεί το ξεκλειδωμα της συσκευής σου. Αλλα και πάλι αν σου την εβαζαν υποθετω ότι θα ήταν μία πειραγμενη ROM ώστε να ''ξεγελασει'' το κλειδωμαΟ/H nikosth έγραψε:
5. Η multi που φορτωναν στο vickmall πχ με την original που εχω τι διαφορες εχουν?
Η τελευταία σου ερώτηση είναι η πιο ουσιαστική.Ο/H nikosth έγραψε:
Ολα αυτα μπορω να τα αλλαξω οπως ειμαι ή πχ μια αλλη rom θα τα διορθωνε.
ΝΑΙ όλα αυτά τα προβλήματα θα εξαφανιστουν αν κάνεις κατά γράμμα ότι λεει αυτός ο οδηγός εδώ:
>>>>>Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO
Υπόψιν οτι μεσα στο κειμενο θα βρεις το link για το ξεκλειδωμα του bootloader.
Αυτό πρεπει να προηγηθεί πριν την εκκινηση του οδηγου (10 ημέρες συνηθίζεται η αναμονη εγκρισης)
Καλό διάβαμα !!

Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)