Επανεκκίνηση του κινητού ή του υπολογιστή;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
σημαντικο κ αυτό!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Παιδιά έχω μια απορία. Σβήνω φωτογραφίες από το album και αυτές ξανά εμφανίζονται. Μάλλον τις είχε τραβήξει back up το cloud. Πως μπορώ να το κάνω disable αυτό;
-
Ο/H 3ftw έγραψε:
Παιδιά έχω μια απορία. Σβήνω φωτογραφίες από το album και αυτές ξανά εμφανίζονται. Μάλλον τις είχε τραβήξει back up το cloud. Πως μπορώ να το κάνω disable αυτό;
-
Ο/H ChristosMajesty έγραψε:
Επανεκκίνηση του κινητού ή του υπολογιστή;
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H 3ftw έγραψε:
Ναι το έκανα. Έκανα και disable τον συγχρονισμό στο άλμπουμ. Για να δούμε τώρα.
Όχι τίποτα άλλο είχε αρχίσει να ανεβάζει και κάτι σειρές που είχα φορτώσει στο τηλέφωνο και άρχισε το upload και έπαιρνα τηλ στον ΟΤΕ να του πω γιατί σέρνεται το ίντερνετ. ☺️ -
Ίσως και να έχει απαντηθεί,αυτό φαντάζομαι βέβαια,παρ'αυτά θα δοκιμάσω την τύχη μου
Διάβασα αρκετά,όσο μπόρεσα στο φόρουμ αν και μου φαίνεται λιγάκι δύσκολο στο navigation
μιας και είμαι αρκετά νέος εδώ.
Είμαι σχετικά νέος κάτοχος του Redmi note 3 pro (3GB) Ram 32GB αυτό με τον Hexa-core στα 1,8MHz.
Απο την πρώτη μέρα λειτουργίας του είχα την Miui 7 (stable) η οποία αν έχω καταλάβει σωστά,ήταν η
Multilanguage.Καιρό ήθελα να προχωρήσω σε αναβάθμιση αλλά δεν έκανα την κίνηση μιας και γενικότερα
αν κάτι δεν το ξέρω καλά,δεν προχωράω,όπως γίνεται με τα κινητά Xiaomi και γενικότερα με τις MIUI,μέχρι
που γνωστός μου πήρε το ίδιο κινητό και είδα πως έχει μέσα την Marshmallow με την MIUI 8 και αν θυμάμαι
καλά είναι και η mnultilanguage και είπα να προσπαθήσω να αναβαθμίσω και εγώ.
Ακολούθησα λοιπόν έναν οδηγό απο εδώ,όπου αναφέρει αναβαθμιση μέσω του Mi Pc Suite χωρίς ξεκλείδωμα
ή οτιδήποτε άλλο.Όντως τα κατάφερα μια χαρά,πέρασε την MIUI 8 αλλά ως προς πρώτη μου έκπληξη,είδα
πως ακόμη είχα Lolipop έκδοση android. Είπα οκ δεν πειράζει,και άρχισα να ψάχνω περαιτέρω τις αλλαγές
που ήρθαν με την καινούργια MIUI. Τα προβλήματα μου είναι λοιπόν:
1) Το Mi Band μου δεν αναγνωρίζεται πλέον και δεν μπορεί να συνδεθεί στο κινητό ανοίγοντας το Mi Fit.Αν κάνω
reboot την συσκευή,αναγνωρίζεται και λειτουργεί (έχω το ξεκλείδωμα μέσω του mi band) αλλά αν ανοίξω την εφαρμογή,
σαν να crashάρει.
2) Το Google Play Store δεν ανοίγει,δοκίμασα βέβαια την διαγραφεί του account αλλά δεν με αφήνει λέγοντας
(This change isn't allowed by administrator).
3) Αν και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το WiFi,κάποιες φορές αποσυνδέεται,δεν το έχω ψάξει περαιτέρω βέβαια.
Απο ότι έχω καταλάβει μέχρι στιγμής,βλέπω bugs γενικότερα,ίσως να οφείλεται σε κάτι λάθος που έχω κάνει εγώ βέβαια.
Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να με καθοδηγήσει; Σκέφτομαι να ψάξω την διαδικασία και να φύγω απο τις Stable Rom
αλλά πολύ φοβάμαι μην κάνω τα πράγματα χειρότερα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν βρίσκομαι σε λάθος θέμα,εδώ με έφερε ο κύριος Google
Cheers! -
Ο/H Chris Eirini Pavlides έγραψε:
εδώ με έφερε ο κύριος Google
Μία φώτο αυτά που δείχνει στο about phone για αρχή -
Μόλις έκανα και ένα Reset την συσκευή,την ρυθμίζω απο την αρχή τώρα αν και νομίζω πως έκανα βλακία.
Έφυγε και το Google Play Store,έχει βγει το κινέζικο στην θέση του.
Τα παρατάω εδώ και αν δεν βγάλω άκρη απο εδώ,ίσως το πάω κάπου. Να πάρει ... :-/ -
Η official china rom (stable/ developer) δεν έχει google play store, αυτά μπαίνουν από πάνω σαν εφαρμογές.
Δύο επιλογές έχεις:
1. Βάζεις μία global official stable με το miflash που τα έχει όλα εργοστασιακά (δεν έχει ελληνικά μενού ακόμα)
2. Κάνεις αίτηση για unlock bootloader > unlock > εγκατάσταση της ελληνικής που έχει τα πάντα
Μπορείς φυσικά να περάσεις μόνος σου το google play store στην ρομ που έχεις αλλά πάντα θα σου κάνει κολλήματα ή θα χάνεται σε ένα factory reset.
Ότι και εάν διαλέξει υπάρχουν σχετικοί οδηγοί -
Δεν με πειράζει καθόλου το να μην έχει Ελληνικά,ίσα ίσα με βολεύει τα πάντα να είναι στα αγγλικά,όπως και στα Windows παράδειγμα.
Οπότε να φανταστώ σαν καλύτερη επιλογή βλέπω πως καλύτερα είναι να ακολουθήσω τον δρόμο του global official stable με το miflash.
Σου είναι εύκολο ένα link; Το ψάχνω και εγώ ταυτόχρονα βέβαια και αν σε προλάβω έχει καλώς
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! -
Είμαι κατά 99% σίγουρος ότι έχω ξεκλειδωμένο bootloader.
Έχω κατεβάσει το MiFlashUnlock,έκανα όλη την διαδικασία και μου έγραψε "Unlock Succefully".
Να προχωρήσω με εγκατάσταση ελληνικής; Μάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσω τον οδηγό για εγκατάσταση
Ελληνικής ROM.
Δεν είναι ότι δεν το έχω κάνει η βαριέμαι να το ξανακάνω,απλά είμαι λίγο τρομοκρατημένος απο εποχή
όπου ξεκλείδωσα το iPhone 4 μου.
Ποια απο τις 3 άραγε να επιλέξω;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα