@Chris Eirini Pavlides να είσαι καλα, όσον αφορά την μπαταρία δώστου καμιά βδομάδα περιθώριο. Και αν δεν, έχουμε και το όπλο του λέγεται THUNDER rom στο τσεπάκι μας ..
Αν και νωρίς,θα αναφέρω το εξής. (Θέλοντας να μου πείς τι παίζει όμως με την THUNDER rom
Κάθε μέρα που γυρνάω απο δουλειά,στάνταρ 8ωρο,με στάνταρ ανοιχτα δεδομένα,μετά απο φουλ
αρχική φόρτιση όταν γυρνάω σπίτι,βρίσκομαι πάνω κάτω στο 65%,Η χρήση βέβαια που το κάνω είναι
ελάχιστη,κάτω του μισάωρου καθημερινά (στην δουλειά).
Σήμερα έκπληκτος,με την ίδια περίπου χρήση,γύρισα στο σπίτι με 78% μπαταρία.Σίγουρα θα το παρακολουθήσω
περαιτέρω αν και ήθελα να αναφέρω απλά πως σαν μια πρώτη εικόνα,η μπαταρία φαίνεται πιο ξεκούραστη.
Για να περάσω την τελευταία stable του @gkalen ενώ έχω developer 6.10.20 τι πρέπει να κάνω; Υπάρχει καποιο άλλο νημα το οποίο περιγράφει τη διαδικασία ή κάποιος άλλος οδηγός;
Ευχαριστω.
@xristina1984
Στο λινκ που σου έδωσε ο @demakhs ή στο δεύτερο λινκ της υπογραφής μου με τις Stable Roms THUNDER ..
Αύριο θα βάλω την καινούργια 8.0.4.0 ..
Οδηγίες για τη διαδικασία έχει στο πρώτο ποστ και θέλει Clean install με Factory reset δηλαδή για να βάλεις τη Stable ..
Αν θες κάποια βοήθεια ή είναι κάτι που δεν καταλαβαίνεις ενημέρωσε μας ..
EDIT
Θα είναι και ενδιαφέρον τεστ να βάλεις Lollipop , ενώ έχεις Marshmallow τώρα ..
Αν και κάποιος που το έχει κάνει ήδη αυτό δεν συνάντησε πρόβλημα και όλα δούλευαν κανονικά ..