6.10.20 μια χαρά είναι.
Proud member of xiaomi-miui.gr
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΓια να περασω απο την thunder 6.10.13 se GTV 6.10.13 απλα κανω wipe dalvic/cache και μετα Install ή θελει να κανω και format data ?Ο/H makis1024 έγραψε:
6.10.20 μια χαρά είναι.
Μην μπερδεύεις το format data με το wipe data. Δεν ειναι το ίδιο πράγμαΟ/H daras έγραψε:
Για να περασω απο την thunder 6.10.13 se GTV 6.10.13 απλα κανω wipe dalvic/cache και μετα Install ή θελει να κανω και format data ?
Μόνο που θέλει χειροκίνητα να περνάς τα permissions..Ειδικά αν έρχεσαι απο factory reset. Kατά τα άλλα όντως είναι μια χαράΟ/H makis1024 έγραψε:
6.10.20 μια χαρά είναι.
Δηλαδη για να καταλάβω . . Επειδή έχω παλιά rom πάει να πει οτι δεν δουλεύει καλά στο κινητό ή δεν έχω κάτι που έχει MM ?Ο/H alvin1983 έγραψε:
Με τριών μηνών Rom που έχεις φυσικό είνα!!! Καμία άλλη πιο πρόσφατη θέλουμε να δούμε εμείς.Ο/H nikostrex έγραψε:
Διαβάζω συνέχεια το θέμα με τα ακουστικά.
Εχω την 6.8.18 Gtv και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα ακουστικά είτε είναι Piston είτε απλά . . Εσείς βρε παιδιά πως λέτε ότι έχετε πρόβλημα . . Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ο/H nikostrex έγραψε:
Δηλαδη για να καταλάβω . . Επειδή έχω παλιά rom πάει να πει οτι δεν δουλεύει καλά στο κινητό ή δεν έχω κάτι που έχει MM ?Ο/H alvin1983 έγραψε:
Με τριών μηνών Rom που έχεις φυσικό είνα!!! Καμία άλλη πιο πρόσφατη θέλουμε να δούμε εμείς.Ο/H nikostrex έγραψε:
Διαβάζω συνέχεια το θέμα με τα ακουστικά.
Εχω την 6.8.18 Gtv και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα ακουστικά είτε είναι Piston είτε απλά . . Εσείς βρε παιδιά πως λέτε ότι έχετε πρόβλημα . . Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω![]()
" Η υπομονή είναι αρετή " έτσι έχω μάθει στην ζωή μου
Ο/H nikostrex έγραψε:
Για αυτό σου έγραψα ότι η υπομονή είναι αρετή αλλά που να το καταλάβεις εσύ . . .
Συγκεντρωσου στα του τηλεφώνου και την ειρωνεία και το πνεύμα θα τα κάνεις αλλού . . ΕντάξειΟ/H alvin1983 έγραψε:
Πάλι καλά που έχουμε και ανθρώπους με αρετές που τα καταλαβαίνουν Όλα όπως και για το τι συζητάμε 3 σελίδες ΤώραΟ/H nikostrex έγραψε:
Για αυτό σου έγραψα ότι η υπομονή είναι αρετή αλλά που να το καταλάβεις εσύ . . .
![]()
Ο/H nikostrex έγραψε:
Συγκεντρωσου στα του τηλεφώνου και την ειρωνεία και το πνεύμα θα τα κάνεις αλλού . . ΕντάξειΟ/H alvin1983 έγραψε:
Πάλι καλά που έχουμε και ανθρώπους με αρετές που τα καταλαβαίνουν Όλα όπως και για το τι συζητάμε 3 σελίδες ΤώραΟ/H nikostrex έγραψε:
![]()