είναι η τελευταία έκδοση της rom αυτή που φοράς?
ένα factory reset δεν είναι μέσα στα πλάνα σου?
ή ακόμα χειρότερα, μια καθαρή εγκατάσταση (format data, system και δε συμμαζεύεται)...
Σε εμένα αναφέρεσαι?
Τι factory default να κάνω? καινούργιο είναι το τηλέφωνο.
Εχεις την MIUI 8 ?
Δοκίμασε αυτό που λέω με το hand's free να δούμε αν το κάνει και εσένα.
Προσπαθώ να κάνω την πυξίδα να δουλέψει σωστά,επειδή έχει κάποιες μοίρες απόκλιση και δε δείχνει ακριβώς στον Βορρά αλλά κάπως Βορειοδυτικά.
Απόκλιση έχει και στον Ορίζοντα,στη δεύτερη καρτέλα,όπου φαίνεται οτι δεν είναι ακριβώς καλιμπραρισμένο όταν τοποθετηθεί η συσκευή σε επίπεδη επιφάνεια.
Κατέβασα διάφορες εφαρμογές από playstore για καλιμπράρισμα,χωρίς καμμία βελτίωση.Μόνο με μία εφαρμογή μπόρεσα να διορθώσω το αζιμούθιο στις 14 μοίρες,αλλά δεν διορθωνόταν ο Ορίζοντας.
Όταν μετά έμπαινα στην προεγκατεστημένη πυξίδα της συσκευής,δεν εμφανιζόταν καμμία αλλαγή.
Πάντα έδειχνε λάθος ακόμα και όταν έκανα τα οχτάρια στην προεγκατεστημένη πυξίδα.
Redmi note 3 pro εχω και οταν βαθμονομω την πυξιδα δε μου δειχνει ακριβως την κατευθυνση.Απο αυτο που δειχνει π.χ ως Ανατολη,πρεπει να κανω ελαφρια στροφη περιπου 5 μοιρες προς τα δεξια για να δω την πραγματικη Ανατολη.
Και η φυσαλιδα στην δευτερη καρτελα που ειναι το αλφαδι,δεν ειναι κεντραρισμενη αλλα εφαπτεται με τη δεξια μερια του εσωτερικου κυκλου.Γερνει δηλαδη.
Μετά από πολύ καιρό επανέρχομαι ως προς το θέμα εγκατάστασης official rom μιας και μου ρθε με μια τραγική με ελληνικά από Κίνα. Έκανα check τον bootloader και απ όσο βλέπω είναι ξεκλείδωτος οπότε τώρα προς τα που κατευθύνομαι;
tip για τους έχοντες global stable....αν από την οθόνη κλειδώματος πιεσετε δύο φορές το volume down μπαίνει στη φωτογραφική...
Μόλις το έκανα καταλαθος και ένα δάκρυ κύλησε με τις δυνατοτητες του ρυζιού....
Και αλλο tip απο την οθονη κλειδωματος εαν κρατησεις πατημενο το κεντρικο πληκτρο αφης αναβει ο φακος και αν πατησεις κατευθειαν το πλαινο πληκτρο ενεργοποιησης μενει αναμενος!
Στάλθηκε από το SM-T280 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
tip για τους έχοντες global stable....αν από την οθόνη κλειδώματος πιεσετε δύο φορές το volume down μπαίνει στη φωτογραφική...
Μόλις το έκανα καταλαθος και ένα δάκρυ κύλησε με τις δυνατοτητες του ρυζιού....
Κι άλλες δυνατότητες που βρήκα τώρα.Πατώντας στην εφαρμογή ''Τηλέφωνο'' και δίπλα από το πράσινο ακουστικό,έχει διάφορες λειτουργίες όπως :
αλλαγή ήχου όταν πιέζουμε το πληκτρολόγιο( μπορείς να παίζεις και πιανάκι άμα θες!),
απενεργοποίηση αισθητήρα εγγύτητας
ενεργοποίηση του led σε εισερχόμενες κλήσεις
αυτόματη καταγραφή των κλήσεων
μείωση της έντασης κουδουνίσματος κλπ κλπ