Χαιρετίζω την κοινότητα με τον κινέζο επίσημα σήμερα στα χέρια μου ! Εντυπωσιασμένος για την καλύτερη αγορά που έχω κάνει ποτέ σε κινητό,από όλες τις πλευρές design, miui, ταχύτητα τι να πω πραγματικά (Xiaomi redmi note 3 Pro 3gb έκδοση). Θέλω τα φώτα σας σχετικά με τα του android κλπ.Παραθέτω screenshot από τις πληροφορίες του κινητού. Η παραγγελία έγινε από vickmall (01/11- 14/11)με δωράκια θήκη, tempered glass και ακουστικά που ζήτησα. Όλα αυτά σε 14 ημέρες να χτυπήσει πόρτα σπίτι (άψογα όλα).
Για αρχή θέλω να έχω τα λιγότερα bugs και ενημερώσεις κάτι δηλαδή σε stable. Από το μαγαζί το παράγγειλα με την official dev global (greek language & ota update). Αξίζει έτσι ως έχει ή να ξεκινήσω τη διαδικασία ; Να κάνω το update; Επίσης μου έβγαλε update κατευθείαν προχοράω με download ή όχι;
Γνώμες και ιδέες θα με βοήθουσαν πολύ. Διαβάζω κανα μήνα τώρα στο φόρουμ πληροφορίες κλπ περι Rom, bootloader και τέτοια τερτίπια. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε πληροφορία/βοήθεια και για την άριστη δουλεία που κάνετε όλοι στο φορουμ
κάνε το update ... επίσης δες στη πλάτη του κινητού στο άσπρο αυτοκόλλητο τι model γράφει 2015112 ή 2015161 ;
για να δεις αν έχεις το kenzo ή το kate αντίστοιχα
Ουυφφφ ευτυχως κράτησα λίγο από το αυτοκόλλητο επειδή έβγαινε ανορθόδοξα και χρειάστηκε ώρα τριψήματος αλλά κράτησα το νούμερο. Στο στίκερ λέει 2015112
άρα έχεις το kenzo (το model το γράφει επίσης στο πίσω μέρος του κουτιού στη προτελευταία γραμμή στο κάτω μέρος)
ναι το τσέκαρα από το κουτί μόλις kenzo λοιπόν. Πώς το βλέπεις @nflo αξίζει η ROM που φοράει (στο site έλεγε ότι είναι η official) ή να πάω σε αλλαγή της;
Λογικά official είναι ειδικά αν κάνει και το update (το vickmall είναι γενικά εντάξει σε αυτά τα θέματα).
Με αυτή τη ρομ έχεις ota updates ανα εβδομάδα, playstore και Ελληνικά μενού σε ποσοστό 90-95%. Επίσης με αυτή τη ρομ μπορείς εύκολα να κάνεις unlock τον bootloader (εφόσον πάρεις την άδεια) και να περάσεις μετά την Ελληνική ρομ αν θέλεις.
Λογικά official είναι ειδικά αν κάνει και το update (το vickmall είναι γενικά εντάξει σε αυτά τα θέματα).
Με αυτή τη ρομ έχεις ota updates ανα εβδομάδα, playstore και Ελληνικά μενού σε ποσοστό 90-95%. Επίσης με αυτή τη ρομ μπορείς εύκολα να κάνεις unlock τον bootloader (εφόσον πάρεις την άδεια) και να περάσεις μετά την Ελληνική ρομ αν θέλεις.
Τέλεια, θα μείνω αρχικά με αυτή να το ξεψαχνίσω κι αργότερα το βλέπω και το πειράζω. Με τα ελληνικά κουλ είμαι μιας και θα το χρησιμοποιώ στα αγγλικά, το update κανονικά κατεβάζει τώρα από Wifi 1.3 Gb. Επίσης μια φορά τη βδομάδα με ενημερώσεις ευχαριστημένος φουλ. Ευχαριστώ πολύ @nflo για τη βοήθεια.
παιδια εχω ελληνικη stable 8.0.1.0 περασα κατι στις σημειωσεις και επελεξα αποκρυψη ,πως επαναφερουμε παλι πισω τη σημειωση να εμφανιζεται δλδ
στην αρχική οθόνη των notes κάνε swipe down με το δάκτυλό σου την οθόνη μέχρι κάτω και θα σου ζητήσει το password, το βάζεις και θα σου βγάλει τα κρυμμένα notes, επιλέγεις με παρατεταμένο πάτημα αυτό που θέλεις να κάνεις unhide και μετά πατάς κάτω την επιλογή unhide.