Ρε παιδια τι μπορω να κανω τελικα με το κινητο;Δεν μπορει το παιδι να βαλει το λογαριασμο του να το δουλεψει.Εχει αλλαξει 3 rom αλλα δεν ειναι απο τις rom.Δεν του λεει τουλαχιστον να βαλει κωδικους για να το προχωρήσει θα του εδινα τους δικους μου,αλλα του λεει να στειλει sms σε αυτον που αντιστοιχεί ο λογαριασμος.Πως μπηκε αυτος ο λογαριασμος μεσα ρε γαμωτο;
Το έκανες αυτο που σου είπαν πριν;
Την διέγραψες απο το mi account σου;
Πηγαινε στο mi account και διέγραψε την και απο το find device.
Πρέπει να συνδεθεί στο internet το τηλέφωνο για να ισχύσουν οι αλλαγές.
You may think you can fly - but you better not try
μπορω να πάω κάπου να μου φτιάξουν απλά το κινητό όπως πρέπει? Δεν καταλαβαίνω καν απ τον οδηγό τι είναι καλύτερο. Να κάνω αίτηση για ελληνική ρομ ή να κάνω αυτό που λέει σαν εύκολο πρώτο βήμα? Δεν ξέρω καθολου απ αυτά. Κ δν έχω καν pc έχω macbook. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?
@Kostis92 Το κινητό το αγόρασες γιατί σου το είπε κάποιος η ήταν δική σου επιλογή ? η ερώτηση γίνεται για να μπορέσω να καταλάβω για ποιο λόγο έγινε η αγορά. Αυτό που σου λέω δεν είναι να σε μειώσω αλλά η κόρη μου που είναι 16 χρόνων ξεκλειδωσε και πέρασε την Ελληνική rom σε xiaomi 3. Κάνε την προσπάθεια σου και όλοι εδώ θα βοηθήσουν, μην τα παρατατε τόσο εύκολα δεν είναι δύσκολο κάνεις δεν γεννήθηκε ποιο έξυπνος από των άλλο. Δεν σου κάνω μάθημα αλλά λίγο τσαμπουκά ρε, εδώ μέσα πάρα πολλές γυναίκες τα καταφέραμε, απάνω τους ρε ψυχή θέλω.
οχι δεν ήταν δική μου επιλογή μου το πρότειναν κ καλά εκαναν γτ όντως αξίζει απλά εγώ αυτα δε μπορώ να τα κάνω κ μπορεί να το χαλασω κιολας. Ένα καλό κινητό ήθελα όχι να γίνω τεχνικός . Καταλαβαινω ότι για κάποιον μπορεί να είναι γελοίο κλπ απλά εγώ δεν ξέρω από αυτά . Τι να κάνουμε? Θα μου πεις να μην επαιρνες αυτό το κινητό. Ε τώρα το πηρα
@Kostis92 Λίγο να ασχοληθείς πάρα πολλά άτομα εδώ θα σε βοηθήσουν, λοιπόν ξεκίνησε από τα βασικά γύρνα στην 1 σελίδα και άρχισε να διαβάζεις προσεκτικά ακολούθησε τα βήματα ένα ένα και θα το καταφέρεις πιστεύω σε σένα. Διάβασε κάνε πρώτα λογαριασμό Mi account και τα λέμε αύριο πάλι. Αν έχεις και υπολογιστή με Windows 7 η 8 αύριο τέτοια ώρα θα γλεντας το κινητό σου είναι από τα καλύτερα και το έχουμε οι περισσότεροι εδώ μέσα.
Καλημέρα μήπως κάποιος φίλος σου έχει λάπτοπ και μπορεί να σε βοηθήσει μία ωρίτσα υπόθεση είναι και μετά θα είσαι οκ !! Είναι πολύ ποιο εύκολο από ότι νομίζεις !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk