Βρήκα τίς πταίει και το Google Allo δεν καταλάβαινε τις επαφές που έχουν εγκατεστημένη την ίδια εφαρμογή στο κινητό τους (τους έβγαζε όλους μα όλου για πρόσκληση και ας είχαν Google Allo και αυτοί...)
Το πρόβλημα είναι το +30! Μόλις προσθέσεις το + 30 στην επαφή...τσάάάκκκκκ...παίρνει χαμπάρι οτι έχει και αυτή Goole Allo.
Το πρόβλημα το έχω ΜΟΝΟ στο Allo. Το DUO δουλεύει κανονικά
Ξέρω ότι είναι η άχρηστη πληροφορία της ημέρας γιατί απ'ότι κατάλαβα το Allo δεν το χρησιμοποιεί κανένας! Απλά επειδή το παίδευα πολύ καιρό και βρήκα "λύση", έπρεπε να πανηγυρίσω!
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Βρήκα τίς πταίει και το Google Allo δεν καταλάβαινε τις επαφές που έχουν εγκατεστημένη την ίδια εφαρμογή στο κινητό τους (τους έβγαζε όλους μα όλου για πρόσκληση και ας είχαν Google Allo και αυτοί...)
Το πρόβλημα είναι το +30! Μόλις προσθέσεις το + 30 στην επαφή...τσάάάκκκκκ...παίρνει χαμπάρι οτι έχει και αυτή Goole Allo.
Το πρόβλημα το έχω ΜΟΝΟ στο Allo. Το DUO δουλεύει κανονικά
Ξέρω ότι είναι η άχρηστη πληροφορία της ημέρας γιατί απ'ότι κατάλαβα το Allo δεν το χρησιμοποιεί κανένας! Απλά επειδή το παίδευα πολύ καιρό και βρήκα "λύση", έπρεπε να πανηγυρίσω!
Τρέξε το number Fixer και καθάρισες με το +30 !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προς όλους.....Όταν θες να αγοράσεις ανταλλακτικο ξεκινάς από ebay.com ..........Όταν θες να δεις πως να το αλλάξεις κοιτάς στο youtube.com ........ ΝΟΜΟΣ! Δεν είναι δα και τίποτα τρελά και κρυφά site.... Κάνοντας τέτοιες ερωτήσεις ποιο πολύ εσείς ταλαιπωρείστε παρά εμείς....
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
Δεν έχω με καμία άλλη εφαρμογή που χρησιμοποιώ παρόμοιο θέμα. Αφού όλες αυτές (Viber,Whatsapp κλπ...), στην αρχή ζητάνε κωδικό χώρας. Και το Αllo ζητάει...αλλά δεν δουλεύει σωστά. Ίσως να φταίει κάποια ρυθμιση (αλλά του έχω δώσει πλήρη ελευθερία)
Το Duo που είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια στημένο, μιά χαρά δουλεύει.
Πάντως μόνο στο Xiaomi έχω το "θέμα". Σε Cubot και Lenovo (China beach επίσης...) δουλεύει κανονικά.
Τέλος πάντων...όχι ότι με πολυαπασχολεί, έτσι για το gaMWτο ασχολούμαι. Δεν έχω άλλα προβλήματα με την συσκευή και προσπαθώ να βρώ.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Ωπ εμπλεξα λιγο με τα settings ,
σε εμενα δεν παροσιαζει το sim status που ειναι αυτο που ρωτησες!
Ειμαι με την xrtv stable beta1 δεν ξερω γιατι δε μου δεχνει αυτο το status