Παιδια καλησπερα .Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια του forum που βοηθανε. Ειμαι νεος στο φορουμ (μου το προτεινε ενα φιλος )και εχω εδω κα μια εβδομαδα το RN3P με rom MIUI 8 Global 6.11.3 Beta και Android 6.0.1MMB29M εχω κανει update εγκατεστησα τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και προσπαθω να το μαθω πειραζοντας το. Εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα bootloader του εχω κανει ελεγχο στο bootloader και ειναι κλειδωμενος οποτε περιμενω.Ηθελα να ρωτησω: 1ον.Σχετικα με τα δεδομενα επειδη εχω 2 καρτες cosmote στην 1η θεση και wind στη 2η και περπει να τα εχω ψιλο μπερδεψει, θελω μονο απο την wind να λαμβανω τα δεδομενα και να μην λαμβανω δεδομενα απο την cosmote πως κανω τις ρυθμισεις και 2ον. Εαν μπορω να εγκαταστησω μονο το twrp και πως?
@rousiadis1 τα δεδομένα είναι προεπιλεγμένα στην sim 1 οπότε πρέπει να πας ρυθμίσεις/κάρτες σιμ και τέρμα κάτω να βάλεις στην επιλογή internet την sim 2. Με αυτόν τον τρόπο θα έχει μόνο η wind internet.
Με ένα κλασικό twrp δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις..
Θέλει να είναι τροποποιημένο....
Κάνε μία αναζήτηση για alka-cofface κλπ..
@rousiadis1 τα δεδομένα είναι προεπιλεγμένα στην sim 1 οπότε πρέπει να πας ρυθμίσεις/κάρτες σιμ και τέρμα κάτω να βάλεις στην επιλογή internet την sim 2. Με αυτόν τον τρόπο θα έχει μόνο η wind internet.
Με ένα κλασικό twrp δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις..
Θέλει να είναι τροποποιημένο....
Κάνε μία αναζήτηση για alka-cofface κλπ..
Ευχαριστω για την απαντηση.Οσο αφορα το twrp ελεγα μηπως του εκανα εγκατασταση στο κινητο και να ετοιμο για αλλαγη rom.Εκτος και αν πρεπει να μπει μαζι με την rom.
Ρε παιδια δεν εχει σχεση με το κινητο αλλα πραγματικα εχω χαθει τελειως. Ειχα μια sim η οποια δεν επιανε δεδομενα καθολου αλλα δοκιμασα αλλη και επιανε 4g κανονικα οποτε πηγα και εβγαλα καινουργια sim με τον ιδιο αριθμο και αφου την εβαλα στο κινητο παλι τα ιδια. Πως γινεται να παιζει ρολο ο αριθμος γιατι απο ολα αυτα αυτο καταλαβαινω εγω.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δεν βλεπω καπου να λεει 4g αλλα οπως ειπα δεν εχω καθολου συνδεση, ουτε καν 3g.
=============== Νοε 24th 2016, 8:09pm ===============
Απλως ειναι ο ιδιος αριθμος με τον παλιο. δεν καταλαβαινω ομως πως αυτο μπορει να επειρεαζει την συνδεση. Με αλλη sim που δοκιμασα επιασε 4g κανονικα.