Kαλησπερα παιδια....ξαφνικο προβλημα προεκυψε με το δικο μου pro. Ξαφνικα η 2η sim δεν αναγνωριζεται απο την συσκευη , ενω προηγουμενες μερες λειτουργουσε κανονικα.
Το εχει παθει κανεις αλλος αυτο? Δεν εχω αλλαξει ρομ εδω και αρκετες μερες.
Mήπως δεν κάνει καλή επαφή η Sim;
Πρόσφατα μήπως άνοιξες το sim tray και δεν έχει κουμπώσει σωστά;
Ή μήπως είχε στραβοκουμπώσει και ζορίστηκαν τα σιδεράκια και έγινε ζημιά;
Ή μήπως είχε στραβοκουμπώσει και ζορίστηκαν τα σιδεράκια και έγινε ζημιά
Ή μήπως είχε στραβοκουμπώσει και ζορίστηκαν τα σιδεράκια και έγινε ζημιά;
Ναι εχω ανοιξει προσφατα το sim tray και έβλα την καρτα sim μεσα...αλλα δουλευε κανονικα χωρις προβλημα....αυτο μου το εκανε ετσι ξαφνικα
Ναι εχω ανοιξει προσφατα το sim tray και έβλα την καρτα sim μεσα...αλλα δουλευε κανονικα χωρις προβλημα....αυτο μου το εκανε ετσι ξαφνικα
πριν δοκιμάσεις software, δες αν σου φταιει το hardware. Αν μπορεις βέβαια.
Δοκιμασε τη sim σε άλλο κινητο αν δουλεύει. Δoκιμασε sim που ξέρεις οτι δουλευει στη
θέση sim που έχεις τώρα θέμα. Αν και η sim και το κινητό δουλεύουν τοτε ψάξου με software...
πριν δοκιμάσεις software, δες αν σου φταιει το hardware. Αν μπορεις βέβαια.Δοκιμασε τη sim σε άλλο κινητο αν δουλεύει. Δoκιμασε sim που ξέρεις οτι δουλευει στη
θέση sim που έχεις τώρα θέμα. Αν και η sim και το κινητό δουλεύουν τοτε ψάξου με software...
Η sim δουλευει σε αλλο κινητο. Eπίσης δοκιμασα και αλλες sim αλλα καμια δεν την διαβάζει. Εχω βάλει sd card στην θεση της sim και την διαβάζει κανονικα