Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Και είχα σκοπό να σου προτείνω ανταλλαγή με το Mi mix μου, αλλά αφού δεν το θέλεις... @george21

XTRV the Greek miui definition

Ο/H makis1024 έγραψε:

Sot =screen on time

XTRV the Greek miui definition
      @MIUI_ART δεν θα έπρεπε κανονικά να είχαν συγχωνευτεί τα 2 διαδοχικά μηνύματα;
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • 10 sot σε 3 μερες είναι αστρονομικός αριθμός... Δεν αμφιβάλω μην μπερδεύεται τα λεγόμενά μου....
      Απλά σε Redmi 3s κατάφερα 4 sot σε 4 μερες.... αλλά και 8 sot σε 2 μέρες.... Στο κενζο πάλι το καλύτερο που κατάφερα ήταν 8 sot σε 1 μέρα(και δύο το ανώτερο μιά δυο φορές έγινε αυτό) και 6 sot σε 2 μέρες... Υπόψην παίζω ένα πολύ βαρύ παιγνίδι και ένα λίιιγο ποιο ελαφρύ... Τα 8ώρα sot έγιναν χωρίς το πολύ βαρύ παιγνίδι... Οπότε με τους παραπάνω αριθμούς συμπεραίνεις ότι το μεγαλύτερο sot πετυχαίνετε σε λίγες ώρες(2 μέρες το πολύ) και η μεγαλύτερη διάρκεια σε μέρες πετυχαίνετε με λιγότερες ώρες sot και αυτό γιατί ακόμα και το standby τρώει μπαταρία... Αν με καταλαβαίνετε......
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Souits έγραψε:

10 sot σε 3 μερες είναι αστρονομικός αριθμός... Δεν αμφιβάλω μην μπερδεύεται τα λεγόμενά μου....
      Απλά σε Redmi 3s κατάφερα 4 sot σε 4 μερες.... αλλά και 8 sot σε 2 μέρες.... Στο κενζο πάλι το καλύτερο που κατάφερα ήταν 8 sot σε 1 μέρα(και δύο το ανώτερο μιά δυο φορές έγινε αυτό) και 6 sot σε 2 μέρες... Υπόψην παίζω ένα πολύ βαρύ παιγνίδι και ένα λίιιγο ποιο ελαφρύ... Τα 8ώρα sot έγιναν χωρίς το πολύ βαρύ παιγνίδι... Οπότε με τους παραπάνω αριθμούς συμπεραίνεις ότι το μεγαλύτερο sot πετυχαίνετε σε λίγες ώρες(2 μέρες το πολύ) και η μεγαλύτερη διάρκεια σε μέρες πετυχαίνετε με λιγότερες ώρες sot και αυτό γιατί ακόμα και το standby τρώει μπαταρία... Αν με καταλαβαίνετε......
      Όχι βρε...δεν σε παρεξηγώ...είσαι πιστοποιημένη παλιοσειρά εσύ :smile:

Όσο για τα υπόλοιπα... :wacko: ότι πείς εσύ αφεντικό!!!! :beer:

Υ.Γ αστειεύομαι...κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς.

edit
      Έχω και παλαιότερο δείγμα με ανάλογους χρόνους (MIUI 7)
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Gtv stable 8.0.1 ξαφνικά το Android system καταναλώνει 40% και δεν ξέρω τι γίνεται ενώ είχα 5.5 ώρες sot έχω 2 τώρα... Ξέρει κανείς τι γίνεται?
    • Παιδιά για την μπαταρία και το sot παίζει μεγάλο ρόλο και η φωτεινότητα που έχει π καθένας,εκτός από την χρήση,Wifi,4g κτλ.. Εγώ από την αρχή έπαιζα φωτεινότητα σχεδόν πάντα στο 50% αυτόματο,από συνήθεια μάλλον από προηγούμενα κινητά με τον φόβο της κατανάλωσης,και έφτανα συνήθως 7 με 8 ώρες οθόνη,ανάλογα πόσο χρησιμοποιούσα Wifi ή 3g. Εδώ και κάποιο καιρό άφησα την φωτεινότητα στο 70% αυτόματο, για να την ευχαριστιέμαι στο διάβασμα και στο browsing, και απλά έχασα 1 ώρα περίπου στο sot. Αλλά και πάλι με φτάνει μιάμιση μέρα σχεδόν, και είμαι ικανοποιημένος από την μπαταρία,και ας μην έχω δει ποτέ πάνω από 8 ώρες.
      Πάντως όσον αφορά τα παιχνίδια, σε μένα έχει λιγότερη κατανάλωση αν παίζω κάποιο νορμάλ παιχνίδι, cut the rope πχ, από το να κάνω browsing με 3g. Με κανά δίωρο παιχνίδι μαζί και με άλλη χρήση, έχω φτάσει στο 50% με σχεδόν 5 ώρες οθόνη. Μόνο με browsing με 3g, σπάνια να ξεπερναω τις 4 στο όριο του 50% που κοιτάζω συνήθως πόσο έχω από περιέργεια. Με Wifi φτάνει παραπάνω.
    • Διαφήμιση
    • Φυσικά και δεν είναι ότι πω εγώ...Απλά είναι ΔΙΚΆ μου συμπεράσματα... Μακάρι να είχα τα δικά σου στατιστικά(άκουσε κει 10 sot 3 μέρες :oops: :wacko: :roll: :cursing: ). Τυχερέ!

σ.σ. Παίξτε 1 ώρα Magic Rush και τα ξαναλέμε...Λάγνοι του sot θα κλάψετε........

@pavlidisc ΜΙΣΟΟΟΟΟΟΟ........Μιλάς με μία simmmmmmmm......... Τι να συγκρίνουμε;;;; Δεν γίνετε....Εγώ χρησιμοποιώ 2 sim και μάλιστα 4G στην μία 3G στην άλλη..... Οπότε πιστεύω έχω καλύτερο sot από σένα με 6 sot και 2 μέρες αναμονη....
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Δεν παίζω καθόλου παιχνίδια! Κ - Α - Θ - Ο - Λ - Ο - Υ! ίσως αυτό να δικαιολογεί τα νούμερα. Όπως επίσης και το πολύ πολύ καλό σήμα που έχουμε στην περιοχή μας τον τελευταίο χρόνο.
      Τέλος πάντως...άβυσσος η διάρκεια αναμονής...και ξεχωριστή για κάθε χρήστη. Πάντα έλεγα και λέω ότι με τον μόνο που μπορείς να συγκριθείς σε αυτό το θέμα είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. :wink:
    • Ο/H Souits έγραψε:

Μακάρι να είχα τα δικά σου στατιστικά(άκουσε κει 10 sot 3 μέρες ). Τυχερέ!
      Το φυσιολογικό είναι ή 10 ωρες SOT :)
      Ή 3 ημέρες αναμονή. :)
      Οπότε μην αγχώνεσαι :thumbsup:

Του @pavlidisc είναι upgraded edition λογο μηλο-παρελθόντος :wink:

Xiaomi Rules :lol:

Ο/H Souits έγραψε:

ΜΙΣΟΟΟΟΟΟΟ........Μιλάς με μία simmmmmmmm.........
      Και το βράδι σε Airplane mode (cheater) :D
      You may think you can fly - but you better not try
    • @Thracia Χμμμ δεν το λες και κανόνα αυτό που είπες γιατί: Μπορώ να πιάσω και 3,5 μέρες αναμονή(με 4 ώρες sot) αλλά 10 sot δεν πιάνω με τπτ ακόμα και σε 1 μέρα... Οπότε δεν είναι και κανόνας...Φυσικά δεν είπες πως είναι ο κανόνας απλά επισημάνω... Ο @pavlidisc μάλλον κατά τύχη πρέπει να πήρε από λάθος το κινητό που προορίζονταν για τον Hugo...
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Διαφήμιση
    • Χαχααχαχαχχααχχαχ!!!!

Γι' αυτό γούσταρω xiaomi!!!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk