hello...μπορώ να χρησιμοποιήσω το twrp για να περάσω την global official rom που έχω κατεβάσει απο το άλλο φόρουμ ή χρειάζεται το mi flash κ μόνο αυτό??
Λιγο αργα το θυμηθηκα αφου το εχω ηδη παραγγειλει το κινητο.. Τι αποψη εχετε για την οθονη του? Ενας απο τους βασικους λογους που κατεληξα στο θεριο αυτο, ειναι γιατι εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την οθονη του. Συγκεκριμενα με νοιαζει πιο πολυ η αποδοση της οθονης μεσα σε μια VR μασκα.
Είμαι με China dev 6.8.18 και θέλω να ξεκλειδώσω bootloader (είχα ξαναξεκλειδώσει τον Σεπτέμβριο) αλλά το εργαλείο για unlock λέει ότι "Your device isn't supported by mi unlock". Έχω εισάγει κανονικά τον mi account στην συσκευή και τον αφαίρεσα από την άλλη συσκευή που χρησιμοποιώ το RN2 μήπως υπήρχε conflict.
Αν πάω στο site που κάνεις την αίτηση για unlock λέει "Sorry your application has been rejected. The more active yout mi account is, the most likely is your application will get approved. Είχε γίνει κανονικά όμως αποδεκτή η αίτηση παλιότερα και νομίζω ότι μόνο μία φορά χρειάζεται.
hello...μπορώ να χρησιμοποιήσω το twrp για να περάσω την global official rom που έχω κατεβάσει απο το άλλο φόρουμ ή χρειάζεται το mi flash κ μόνο αυτό??
@kosmasdel Ο λογαριασμός σου στο Mi account είναι στο 100% ?
=============== Δεκ 7th 2016, 12:46am =============== @kosmasdel Προηγούμενος σε brick Redmi 3S που επανήλθε με καλώδιο 2 λογαριασμοί μπήκαν αλλά σε ένα ξεκλειδωσε, τι να πω ίσως ο server άγνωστο κάνε προσπάθεια και αργότερα μπορεί να είναι φορτωμένος ο server.
@kosmasdelΟ λογαριασμός σου στο Mi account είναι στο 100% ?
=============== Δεκ 7th 2016, 12:46am =============== @kosmasdel Προηγούμενος σε brick Redmi 3S που επανήλθε με καλώδιο 2 λογαριασμοί μπήκαν αλλά σε ένα ξεκλειδωσε, τι να πω ίσως ο server άγνωστο κάνε προσπάθεια και αργότερα μπορεί να είναι φορτωμένος ο server.
Έφαγες άκυρο στην αίτηση που είχες κάνει.. Τελευταία όλο και περισσότεροι το παθαίνουν.Ξανα κάνε αίτηση..
Όχι ακριβώς. Είχα κάνει αίτηση τον Σεπτέμβριο όπου και ξεκλείδωσα κανονικά μερικές μέρες αργότερα. Τώρα χρειάστηκε να ξαναξεκλειδώσω αλλά το unlock tool λέει αυτό που φαίνεται στο ποστ 14300 και από το site που κάνεις αίτηση δεν έχει κουμπί reapply όπως φαίνεται στο ίδιο ποστ.