την global stable official 8.0.6.0 LHOMIDG
και απλα με τον updater περασα το zip του souits.
και απλα με τον updater περασα το zip του souits.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμού1) αστο να κανει 1-2 κυκλους φορτισης-αποφορτισης να στρωσει και βλεπεις...Ο/H thanosgk13 έγραψε:
Καλήσπερα σε όλους, ειμαι καινούριους στο φόρουμ σας και νέος κάτοχος του xiaomi redmi note 3 pro. Έχω το κινητό περίπου μια βδομάδα με την επίσημη Global Rom και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος. Χθές αποφάσισα να περάσω την αναβαθμισή που μου έβγαζε( 8.1 Global Stable -8.1.1.0 MHRMIDI) και εχω κάποια θεματα:
1) Άρχισε να καταναλώνεται η μπαταρία του κινητού πιο γρήγορα σε σχέση με πριν.
2) Όταν βγάζω φωτογραφίες, εχω την εντύπωση οτι το κινητό τις βγάζει πιο θολές και κατώτερης ποιότητας απο πρίν (τις ρυθμίσεις τις εχω ίδιες με πριν το update), επίσης οταν μπαίνω να δω τις φωτογραφίες που εχω τραβήξει απο την εφαρμογή της κάμερας μου κολλάει/λαγκάρει ανα διαστήματα.
3)Τα φωτάκια οταν μου έρχεται ειδοποίηση δεν φαίνεται να λειτουργούν,
παρόλο που τα εχω ενεργοποιημένα.
Αυτό που θα ήθελα να ρωτησώ είναι εαν αυτή θα είναι η τελική εκδοσή miui ή θα βγουν άλλες επίσημες που θα μπορώ να τις κάνω κανονικά update μέσω της εφαρμογής του κινητού χωρίς να πειράξω κατι εγω;
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, έφτιαξα μολις το (3) όπως μου είπες. Κυρίως η μπαταρία με ενδιαφέρει ελπίζω να στρώσει με τον καιρο, όσο για την κάμερα δοκιμάσα και άλλες εφαρμογές αλλά δεν βλέπω διαφορά.Ο/H kolakokas έγραψε:
1) αστο να κανει 1-2 κυκλους φορτισης-αποφορτισης να στρωσει και βλεπεις...2) δοκιμασε ισως αλλη cammera app απο το store3) ρυθμισεις-εφαρμογες-επιλογη συγκεκριμενης εφαρμογης-προβολη ειδοποιησεων-led ειδοποιησης το τσεκαρες?
global stable updates βγαζει περιπου καθε 2 μηνες....
Σε ευχαριστώ φίλε μου για την συμβουλή σου, απλά να αναφέρω ότι όταν μου ήρθε το κινητό και πριν περάσω οτιδήποτε μου είχε βγάλει ενημέρωση για miui 8.0.6.0 και android 6 marshmallow, την οποία έκανα και μετά άρχισα να «δουλεύω» το κινητό για μια βδομάδα περίπου, μέχρι και χθες που πέρασα την 8.1.1.0.Ο/H Souits έγραψε:
@thanosgk13 Μόλις άλλαξες έκδοση android από 5 πήγες 6...Οπότε κάνε ένα factory reset... Χάνεις τα πάντα αλλά το κινητό γίνετε σαν καινούριο... Είναι μάλιστα recommended το factory reset μετά από αναβάθμιση βάσης android.