Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • την global stable official 8.0.6.0 LHOMIDG
      και απλα με τον updater περασα το zip του souits.
      :!: Λύχνου σβεσθέντος πάσα γυνή Λαϊς :!:
    • Καλημερα!Θα ηθελα να αναφερθω σε ενα θεμα γενικο το οποιο αφορα και το κινητο μας!Προσφατα βγηκε η cm 14.1 (7.1.1) σε nightly!Ο dev αναβαθμισε το firmware(ειναι ενα zip το οποιο περιεχει τα modem emmc και λοιπα για να δουλευει δακτυλικο κτλπ)απο την 6.11.24 το οποιο ομως κλειδωνει τον bootloader!Kαποιοι μετα την εγκατασταση εκαναν αυτο που κανεμ και εμεις στην μεταβαση απο LP σε ΜΜ και ξεκλειδωσαν αμεσα σε αλλους κολλησε στο 50%..Εχουν παλι προβλημα οι server?Καποιοι διεγραψαν το emmc.boot και το γλιτωσαν,σε επομενο firmware update που πχ δεν το διαγραψουν το emmc.boot θα τους κλειδωσει? ?(
      Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
    • Διαφήμιση
    • Καλήσπερα σε όλους, ειμαι καινούριους στο φόρουμ σας και νέος κάτοχος του xiaomi redmi note 3 pro. Έχω το κινητό περίπου μια βδομάδα με την επίσημη Global Rom και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος. Χθές αποφάσισα να περάσω την αναβαθμισή που μου έβγαζε( 8.1 Global Stable -8.1.1.0 MHRMIDI) και εχω κάποια θεματα:

1) Άρχισε να καταναλώνεται η μπαταρία του κινητού πιο γρήγορα σε σχέση με πριν.
      2) Όταν βγάζω φωτογραφίες, εχω την εντύπωση οτι το κινητό τις βγάζει πιο θολές και κατώτερης ποιότητας απο πρίν (τις ρυθμίσεις τις εχω ίδιες με πριν το update), επίσης οταν μπαίνω να δω τις φωτογραφίες που εχω τραβήξει απο την εφαρμογή της κάμερας μου κολλάει/λαγκάρει ανα διαστήματα.
      3)Τα φωτάκια οταν μου έρχεται ειδοποίηση δεν φαίνεται να λειτουργούν,
      παρόλο που τα εχω ενεργοποιημένα.

Αυτό που θα ήθελα να ρωτησώ είναι εαν αυτή θα είναι η τελική εκδοσή miui ή θα βγουν άλλες επίσημες που θα μπορώ να τις κάνω κανονικά update μέσω της εφαρμογής του κινητού χωρίς να πειράξω κατι εγω;
    • Ο/H thanosgk13 έγραψε:

Καλήσπερα σε όλους, ειμαι καινούριους στο φόρουμ σας και νέος κάτοχος του xiaomi redmi note 3 pro. Έχω το κινητό περίπου μια βδομάδα με την επίσημη Global Rom και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος. Χθές αποφάσισα να περάσω την αναβαθμισή που μου έβγαζε( 8.1 Global Stable -8.1.1.0 MHRMIDI) και εχω κάποια θεματα:

1) Άρχισε να καταναλώνεται η μπαταρία του κινητού πιο γρήγορα σε σχέση με πριν.
      2) Όταν βγάζω φωτογραφίες, εχω την εντύπωση οτι το κινητό τις βγάζει πιο θολές και κατώτερης ποιότητας απο πρίν (τις ρυθμίσεις τις εχω ίδιες με πριν το update), επίσης οταν μπαίνω να δω τις φωτογραφίες που εχω τραβήξει απο την εφαρμογή της κάμερας μου κολλάει/λαγκάρει ανα διαστήματα.
      3)Τα φωτάκια οταν μου έρχεται ειδοποίηση δεν φαίνεται να λειτουργούν,
      παρόλο που τα εχω ενεργοποιημένα.

Αυτό που θα ήθελα να ρωτησώ είναι εαν αυτή θα είναι η τελική εκδοσή miui ή θα βγουν άλλες επίσημες που θα μπορώ να τις κάνω κανονικά update μέσω της εφαρμογής του κινητού χωρίς να πειράξω κατι εγω;
      1) αστο να κανει 1-2 κυκλους φορτισης-αποφορτισης να στρωσει και βλεπεις...
      2) δοκιμασε ισως αλλη cammera app απο το store
      3) ρυθμισεις-εφαρμογες-επιλογη συγκεκριμενης εφαρμογης-προβολη ειδοποιησεων-led ειδοποιησης το τσεκαρες?

global stable updates βγαζει περιπου καθε 2 μηνες....
    • Ο/H kolakokas έγραψε:

1) αστο να κανει 1-2 κυκλους φορτισης-αποφορτισης να στρωσει και βλεπεις...2) δοκιμασε ισως αλλη cammera app απο το store3) ρυθμισεις-εφαρμογες-επιλογη συγκεκριμενης εφαρμογης-προβολη ειδοποιησεων-led ειδοποιησης το τσεκαρες?

global stable updates βγαζει περιπου καθε 2 μηνες....
      Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, έφτιαξα μολις το (3) όπως μου είπες. Κυρίως η μπαταρία με ενδιαφέρει ελπίζω να στρώσει με τον καιρο, όσο για την κάμερα δοκιμάσα και άλλες εφαρμογές αλλά δεν βλέπω διαφορά.
    • Διαφήμιση
    • @thanosgk13 Μόλις άλλαξες έκδοση android από 5 πήγες 6...Οπότε κάνε ένα factory reset... Χάνεις τα πάντα αλλά το κινητό γίνετε σαν καινούριο... Είναι μάλιστα recommended το factory reset μετά από αναβάθμιση βάσης android.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • καντε δοκιμες παιδια.. ειδικα με το ΗDR ενεργοποιηση/απενεργοποιηση εχει καποια διαφορα αναλογα με τον φωτισμο του περιβαλλοντος.
      οσον αφορα εμενα μου φαινετε ιδια ακριβως με την προηγουμενη εκδοση 8.0.6.0
      τωρα εχω την 8.1.1.0 (και καλα beta) αλλα δεν βλεπω πουθενα να γραφει ΒETA.
      :!: Λύχνου σβεσθέντος πάσα γυνή Λαϊς :!:
    • Ο/H Souits έγραψε:

@thanosgk13 Μόλις άλλαξες έκδοση android από 5 πήγες 6...Οπότε κάνε ένα factory reset... Χάνεις τα πάντα αλλά το κινητό γίνετε σαν καινούριο... Είναι μάλιστα recommended το factory reset μετά από αναβάθμιση βάσης android.
      Σε ευχαριστώ φίλε μου για την συμβουλή σου, απλά να αναφέρω ότι όταν μου ήρθε το κινητό και πριν περάσω οτιδήποτε μου είχε βγάλει ενημέρωση για miui 8.0.6.0 και android 6 marshmallow, την οποία έκανα και μετά άρχισα να «δουλεύω» το κινητό για μια βδομάδα περίπου, μέχρι και χθες που πέρασα την 8.1.1.0.
      Factory reset εννοείς μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού σωστά; Με το Factory reset θα με πάει στην αρχική έκδοση όπως το πήρα και πάλι θα ξανά περάσω από το κινητό το update; Επίσης δεν έχω κάνει Mi account διότι θεώρησα ότι από την στιγμή που θα έχω global rom (και δεν θα ασχοληθώ με Developer ROMs )δεν χρειάζεται και εχω περάσει μόνο Google account. Στο factory reset δεν θα χρειαστεί Mi account; Συγγνώμη αν σε κουράζω αλλά έχω μπερδευτεί σήμερα με τόσες πληροφορίες που έχω διαβάσει.
    • Διαφήμιση
    • @thanosgk13 Η 8.0.6 δεν ήταν 6αρα ακόμα και εάν το πάρω το κινητο στα χέρια και το δω με τα ίδια μου τα μάτια.... Δεν υπάρχει περίπτωση, ούτε 0.000000000000001 στο ...... Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω να σου απαντήσω 100% οπότε δεν σου λέω τπτ... Καλύτερα κάνε ένα account Mi..... Δεν χάνεις απολύτως τπτ.... ίσος κερδίζεις κιόλας....

σ.σ. Εάν κάνεις factory reset θα έχεις ακόμα αυτήν την ρομ που έχεις τώρα....8.1.1 δλδ.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~