Καλήμερα παίδες είμαι με την XTRVbeta1 Stable V8.0.5.0 ξεκλείδωτο bl. Μπορώ να κάνω factory reset μέσα από το κιν? και δεύτερο πως κάνω factory reset μέσα από το twrp...δεν θέλω να αλλάξω rom
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Ο/H zanos έγραψε:
flash all αλλα clean all ειναι το ιδιο;
Το clean all ειναι το ίδιο με το flash all. -
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ο/H Xiaomiakias έγραψε:
Global Staable εχω. αυτο που λες δεν ξερω πως τ κανω....και οταν βαζω το κιν στον υπολογιστη με το usb ο φακελος του κιν ειναι αδειος.
Και τι ειναι το "TWRP"?
Όταν συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή σου πετάει μια ενημέρωση στο κινητό για το πως θες να συνδεθεί το κινητό και εκεί μπορείς να αλλάξεις την ρύθμιση σε MPT μεταφορά αρχείων ή τις άλλες επιλογές.
Μην ασχολείσαι με twrp. Αν θες να μάθεις λίγα περισσότερα πράγματα ρίξε μια ματιά στα παρακάτω άρθρα:
Περι κατανόησης των Xiaomi - Official rom και μη - TWRP - Bootloader κλπ
Νέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις.
=============== Δεκ 12th 2016, 11:38am ===============
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H zanos έγραψε:
flash all αλλα clean all ειναι το ιδιο;
Το clean all ειναι το ίδιο με το flash all..
Οπως;
Χρηστός Πολίτης.
-
-
Ο/H zanos έγραψε:
...θέλει βασικές γνωσεις.Οπως;
[Recovery](KENZO)TWRP-COFFACE (3.0.0) No pat… | Xiaomi Redmi Note 3 -
Πάρε και αυτό που είναι πιο ολοκληρωμένο.
[ZCX TWRP] Install TWRP and Flash SuperSu wi… | Xiaomi Redmi Note 3 -
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ο/H zanos έγραψε:
...θέλει βασικές γνωσεις.Οπως;
[Recovery](KENZO)TWRP-COFFACE (3.0.0) No pat… | Xiaomi Redmi Note 3
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Πάρε και αυτό που είναι πιο ολοκληρωμένο.
[ZCX TWRP] Install TWRP and Flash SuperSu wi… | Xiaomi Redmi Note 3
Χρηστός Πολίτης.
-
πολυ καλα τα πάει η μπαταρία στην 8.1.1.0......wifi όλη μέρα ,3g αρκετές ώρες....πολύ youtube και browsing....
-
Φιλε μου, πως ακριβως θα κανω Factory Reset οταν δεν δουλευει η ΑΦΗ μου? να γτο πω κανε εργοστασιακες ρυθμισεις κ να το κανει? δεν δουλευει ΚΑΘΟΛΟΥ η αφη! μονο το αποτυπωμα. το κινητο εχει κολλησει, δεν ξερω τι να κανω.
-
Βαλε το κινητο σε fastboot mode κανε έλεγχο bootloader και ξεκλειδωσε αν ειναι κλειδωμένος , δεύτερο βημα περνα twrp και κανε wipe/cache/dalvick/data/system και περνα μετα μια ελληνική stable rom και δες πως θα παει το τηλ σου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Xiaomiakias έγραψε:
Φιλε μου, πως ακριβως θα κανω Factory Reset οταν δεν δουλευει η ΑΦΗ μου? να γτο πω κανε εργοστασιακες ρυθμισεις κ να το κανει? δεν δουλευει ΚΑΘΟΛΟΥ η αφη! μονο το αποτυπωμα. το κινητο εχει κολλησει, δεν ξερω τι να κανω.
Παρακάμπτεις δλδ την αφή και χειρίζεσαι το κινητό με το ποντικι -
Ο/H Krasdimi έγραψε:
ακου λοιπόν τι σκέφτηκα....κουμπωνεις otg adaptor και συνδεεις ένα ποντίκι....έτσι θα πας στο μενού και θα κάνεις επαναφορά....
Παρακάμπτεις δλδ την αφή και χειρίζεσαι το κινητό με το ποντικι
Η πρακτικότητα στο μεγαλείο....Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα