Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Με το πέρασμα της ρομ αυτης θα κλειδώσει και εσυ θα το ξεκλειδώσεις.......

• Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Με το πέρασμα της ρομ αυτης θα κλειδώσει και εσυ θα το ξεκλειδώσεις...

οκ δοκιμαζω ελπιζω να τα καταφερω
    • Ο/H Xiaomiakias έγραψε:

Pavlidisc σορρυ φιλε που δεν ασχολουμαι γενικα με αυτα κ δεν εχω χρονο επειδη πηγαινω σε 2 σχολες κ δουλευω ταυτοχρονα στα 22 μου ε? Σορρυ!
      Πολύ καλά κάνεις και ΜΠΡΑΒΟ σου! Και εύχομαι να μην ασχοληθείς ποτέ και καθόλου με αυτά τα μηχανήματα του διαβόλου!

Να ξέρεις οτι αυτά που είπα, δεν τα είπα καθόλου ειρωνικά. Ήμουν απόλυτα ειλικρινής, όπως είμαι ΠΑΝΤΑ.

Μου κάνει εντύπωση πως είναι δυνατόν να έχεις φτάσει να γράφεις σε ένα forum χωρίς να μπορείς να επανεκκινήσεις με τον πλέον διαδεδομένο τρόπο ένα Android.
      Ρώτησες...και πήρες απάντηση...και αυτή είχε να κάνει με USB on the Go καλώδιο και σύνδεση με ποντίκι για να παρακάμψεις την οθόνη. Και αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να καταλάβεις κάτι από όλα όσα σου πρότεινε ο συμφορουμίτης, όταν πρέπει να πας στο ΠΛΑΙΣΟ για να επανεκκινήσεις μία συσκευή...τώρα θα μου πείς...αυτοί οι έρμοι που είναι ειδήμονες...φοβόταν να το αγγίξουν μπάς και τους χρεώσεις την βλάβη...με σένα τα έβαλα;
      ΟΧΙ, δεν έχω τίποτα μαζί σου φίλε μου. Απλά η συγκεκριμένη συσκευή που πήρες, θέλει αρκετές γνώσεις για να την κάνεις κουμάντο. Βλέπεις οτι δεν μπόρεσες να καταλάβεις ούτε το λεξιλόγιο που χρησιμοποίησε ο @Krasdimi για να σου δώσει βοήθεια!

Όσο για τα υπόλοιπα, και εμείς γονείς είμαστε, και έχουμε παιδιά, και δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα, 30 ημέρες τον μήνα...ζήσε την ξέγνοιαστη εφηβεία και μην μας "απειλείς" με έλλειψη ελεύθερου χρόνου. Θα έρθει η ώρα που θα καταλάβεις ακριβώς την έννοια.

Στο δια ταύτα:
      Δεν χρειάζεται να αγχωθείς για την συσκευή απο τώρα. Άστην να δείς εάν θα το ξανακάνει. Μου το έχει κάνει και εμένα μία φορά όταν το είχα πρωτοπάρει...αλλά έκτοτε δεν το ξαναέκανε.
      Ευτυχώς έχεις Global Stable.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H Krasdimi έγραψε:

και εκεί bug θα βρει αυτός....
      φυσικα και θα βρω!!! χεχεχεχε
      ωρε τι εχασα οσο ελειπα στην δουλεια!!!
      κασμερια που λεμε και εμεις οι Κοζανιτες..
      καλησπερα λοιπον και παλι και καλη εβδομαδα! χρονια πολλα στους Σπυρους και τις Σπυριδουλες (και στο συγκροτημα βεβαιως βεβαιως!!)
      λοιπον παιδες.. και αλλο bug (ζουζουνακι)
      στις επαφες λοιπον..
      οσοι δεν εχετε μπροστα απο καθε αριθμο επαφης τον κωδικο χωρας, (+30) στις αποθηκευμενες επαφες σας,
      αν στειλετε ενα μηνυμα σε αυτον τον καποιο (που δεν εχει μπροστα απο το τηλ του το +30) και σας απαντησει θα λαβετε 2ο μηνυμα χωρις το ονομα του ομως.. απλα με τον αριθμο του σε νεο μηνυμα και οχι ως απαντηση στο πρωτο που του στειλατε.
      παραθετω βεβαιως και ss* (screenshot)
      στο 1) ειναι το μηνυμα που του εστειλα
      στο 2) μου απαντησε... (ψαχνοντας να δω ποιος ειναι αυτος ο αριθμος..!!! ειναι τελικα το ιδιο ατομο)
      με πιανετε???
      Images
      • Screenshot_2016-12-12-16-50-16-144_com.android.mms.png

63,91 kB, 1.080×1.920, viewed 91 times
      :!: Λύχνου σβεσθέντος πάσα γυνή Λαϊς :!:
    • πωωωωωωω ρε @ecsalos πράκτορα των τεκτόνων και των αρχιμασώνων διάβασε κάποιες σελίδες πίσω....όλα όσα αναφέρει προυπαρχουν και το τελευταίο φτιάχνει με το fix my number playstore....είπαμε το κινητό είναι κινέζικο μην περιμένετε να δουλεύει σε όλα όσα περιμένετε εσείς smooth like butter χωρίς δαχτυλο
    • Διαφήμιση
    • Ο/H xnikos έγραψε:

οργάνωση επαφών / ανακατασκευή στοιχείων δείκτη
      δεν εχει αυτην την ανακατασκευη....(γεφυρα η δρομος ειναι?? χεχεχεχε)
      εχει ομως "Αναδομηση δεδομενων ευρετηριου"

=============== Δεκ 12th 2016, 6:26pm ===============

Ο/H Krasdimi έγραψε:

είπαμε το κινητό είναι κινέζικο μην περιμένετε να δουλεύει σε όλα όσα περιμένετε εσείς
      βασικα δεν φταιει το τηλ...
      αλλα αυτα ειναι βασικα και μη εξαιρετεα πραγματα ολων των κινητων.
      απο το GF768 απο οτι θυμαμαι δεν ειχε τετοιο προβλημα.
      ειπαμε να παινευουμε την MIUI αλλα στο οριο του επιτρεπτου παντα!
      αυτο ειναι bug και μαλιστα ηλιθιο..!!
      και τι θα πει λυνετε με αυτο το app???
      σκοπος ειναι να δουλευει το τηλ σωστα στα απαραιτητα και να μην χρειαζονται επιπλεον apps
      ετσι θελω να πιστευω!
      Images
      • Screenshot_2016-12-12-18-18-23-669_com.android.contacts.png

65,79 kB, 1.080×1.920, viewed 97 times
    • ναι απλά είναι σα να λέμε κωλύομαι να πάρω μια laborgini....θα πάρω ένα toyota supra αλλα μετα να ψαχνομαι γιατι το τιμονι ειναι δεξιά και πως θα βαζω τωρα ταχυτητες και γιατι το εγχειριδιο ειναι στα κινεζικα....το κινητο αυτο μονο για την ελληνικη αγορα δεν προοριζοταν (+30) και οσα δινει η κινα με την global πολλα ειναι....αν θες το κινητο με προδιαγραφες ,φλασαρεις xtrv και ειναι κομπλε ολα....εκει το πάω...
    • @pavlodinsc ομως οταν δεν εχεις καποιον απο τους 2 γονεις, χρειάζεται και πρεπει να κάνεις οσα προανέφερα χωρις να σε νοιαζει Η να ασχολεισαι με πραγματα που δεν εχουν κ τοση ουσια κ απλα να χσιρεσαι ενα καλο κινητό π δεν έχεις κ τα ΧΡΗΜΑΤΑ για να τα αλλάζεις καθε 2 μηνες. για να συνεχισεις να συμβαλεις κ εσυ σε μερικα πραγματα! Ευχομαι λοιπον ποτε τα παιδια σου να μην ερθουν στην θεση μ συντομα!
      Καλο σου βραδυ
    • Ο/H Krasdimi έγραψε:

φλασαρεις xtrv και ειναι κομπλε ολα....εκει το πάω...
      επιτελους μετα απο 14 ωρες δουλειας ακουσα κατι πολυ σωστο και σοφο! :thumbsup:
      **και δεν το λεω ειρωνικα**
      και εγω εκει το παω σιγα σιγα.. αρκει να βρω χρονο καποια μερα να ασχοληθω μαζι του!
      ;) ;) ;)
    • Διαφήμιση
    • Ρε ξεκολλάτε όλοι εχουμε προβληματα....δε θα τα βγάλουμε να τα μετρήσουμε στο φόρουμ.... @pavlidisc σε προλαβαίνω απο τώρα δωσε τόπο στην οργη....μάλλον ειναι ζορίσμενο το παίδι και τράβηξε εμπλοκή.....ο mod αν μπορει να πάει τα τελευται καφενε γιατι ξεφύγαμε .....