και κατι ακομα.. το ξυπνητηρι δεν εχει αναβολη ετσι??
βασικα εχει, αλλα δεν εχει ποσες φορες αναβολη...??
Όσες φορές πατήσεις εσύ να κάνει αναβολή και όχι κλείσιμο...
Στην γυναίκα δεν παίζει κάτι τέτοιο...ξεκινάει με εσκούντημα...αν κάνεις αναβολή πάει κλωτσιά...αν κάνεις πάλι αναβολή...στην καλύτερη θα βρεθείς κάτω από το κρεβάτι
Στην γυναίκα δεν παίζει κάτι τέτοιο...ξεκινάει με εσκούντημα...αν κάνεις αναβολή πάει κλωτσιά...αν κάνεις πάλι αναβολή...στην καλύτερη θα βρεθείς κάτω από το κρεβάτι
πεθαινω !!!
χαχαχαχααχα
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Ααααα...και κάτι ακόμα...η αρραβωνιαστικιά δεν λειτουργεί με την ίδια ρομ και έχει λιγότερα bugs...μετά την αναβάθμιση σε σύζυγος παρουσιάζονται αρκετές δυσλειτουργίες
Ααααα...και κάτι ακόμα...η αρραβωνιαστικιά δεν λειτουργεί με την ίδια ρομ και έχει λιγότερα bugs...μετά την αναβάθμιση σε σύζυγος παρουσιάζονται αρκετές δυσλειτουργίες
Σωστός ο Ανέστης !!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σωστός ο Ανέστης !!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κανόνισε να βλέπει @takisfrag τα μηνύματά σου εδώ η γυναίκα σου και να σε μπρικάρει μη αναστρέψιμα. Ούτε ο @geoanto555 δεν θα μπορεί να σε συνεφέρει.
Καλημέρα παιδιά... Τι κάνετε . Καλες γιορτές να έχουμε . Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σε αυτό? Τι πρέπει να επιλέξω σε αυτήν την επιλογή mount η unmount και (τι σημαίνει αυτή η επιλογή...). Ανεβάζω attach ...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk