το αρχείο zip σε εμένα πάει???
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Παρτε να'χετε updates καλο φλασαρισμα σε οσους θελετε να δοκιμασετε ολοκληρο το update.zipppp της miui v8.1.4.0 (SD KENZO)
οπoioς θελει το foul zip rom της miui v8.1.4.0 ας μου στειλει π.μ το εχω κατεβασει διοτι δεν υπαρχει ακομα το φουλ rom.zip ουτε στο mi.com.οσοι φυσικα προλαβατε και το κατεβασατε εχει καλως... -
Ο/H nedved1965 έγραψε:
καλησπέρα έχω πάρει ένα readmi note 3 μεταχειρισμενο το λειτουργούσα κανονικά δεν ήξερα τότε για mi account και τέτοια και τώρα μου ζητάει activation code δεν ξέρω τι να κάνω προς αποφύγει παρεξηγήσεων έχω τα χαρτιά και το κουτί....Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...
Ομολογώ ότι μου έχεις φέρει τα πάνω κάτω, με έχεις μπερδέψει τελείως.
XTRV the Greek miui definition -
Ο/H giannis33 έγραψε:
Ο/H nflo έγραψε:
@giannis33 ανέβασε ένα screenshoot από Ρυθμίσεις -> Σχετικά με τοτηλέφωνο και πες μας τι model γράφει στο αυτοκόλλητο στην πλάτη του κινητού ή στη πίσω πλευρά του κουτιού 2015... ;
το αυτοκολητο το εχω πεταξε
Ο/H giannis33 έγραψε:
Ο/H nflo έγραψε:
@giannis33 ανέβασε ένα screenshoot από Ρυθμίσεις -> Σχετικά με τοτηλέφωνο και πες μας τι model γράφει στο αυτοκόλλητο στην πλάτη του κινητού ή στη πίσω πλευρά του κουτιού 2015... ;
το αυτοκολητο το εχω πεταξει
καπου γραφει 2015617 -
ουτε kenzo ούτε kate.....
Εξωγήινο xiaomi έχεις φίλε!!!
Ψάξε για άλλο φόρουμ......xiaomi outerspace!!
Οχι εντάξει μην τρομαζουμε..Xiaomi Hongmi Note 3 / Redmi Note 3 έναι..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H giannis33 έγραψε:
Ο/H giannis33 έγραψε:
-
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Παιδιά έχω πρόβλημα με την Stable XTRV-V8.1...
Μου το έκανε 4 φορές μέχρι τώρα, σαν μιλώ στο τηλέφωνο, κανει ρεσταρτ το κινητό από μόνο του..
Τι να κάνω?
Παιδιά λίγη βοήθεια για το πιο πάνω γιατί είναι το κινητό του πατέρα μου και όχι το δικό μου. Άρα πρέπει να το φτιάξω, αν ήταν το δικό μου θα έκανα υπομονή...
Ακόμα παραπονιέται ότι φεύγει γρήγορα η μπαταρία..
Ο/H venioni έγραψε:
Καλώς τα δεχτήκαμε...
Φίλε αυτό το φιξ μπορουμε να το βάλουμε και εμείς με ελληνική Stable XTRV-V8.1 MM?? -
Ο/H giannis33 έγραψε:
καπου γραφει 2015617
Δες αρχικά αν ο bootloader είναι κλειδωμένος (Παρέλαβες κινητό με ξεκλείδωτο Bootloader? Δες εδώ...) και μετά αν δεν έχεις mi account κάνε ένα και κάνε μια αίτηση για ξεκλείδωμα εδώ -> Apply for unlocking Mi devices -
makis1024 το κιν εμένα μου το έδωσαν έτοιμο έβαλα μέσα την sim μου και δούλευε δεν ασχολήθηκα με τίποτα....τώρα μου ζητάει να βάλω τον κωδικό από έναν λογαριασμό που δεν έχω κάνει εγώ και δεν μπορώ να ανοίξω το κιν μου..
-
-
Ο/H nedved1965 έγραψε:
makis1024 το κιν εμένα μου το έδωσαν έτοιμο έβαλα μέσα την sim μου και δούλευε δεν ασχολήθηκα με τίποτα....τώρα μου ζητάει να βάλω τον κωδικό από έναν λογαριασμό που δεν έχω κάνει εγώ και δεν μπορώ να ανοίξω το κιν μου..
Ή λοιπόν τον παίρνεις τηλ να σου πει το mi account του για να κάνεις factory reset και να είναι σαν καινούργιο....Ή φλασάρεις απευθείας με τον τρόπο που θα σε πουν τα παιδιά....Ψηφίζω το δεύτερο γιατί έτσι κ αλλιώς κινεζορομ εχεις -
Ο/H Krasdimi έγραψε:
Ο/H nedved1965 έγραψε:
Ή λοιπόν τον παίρνεις τηλ να σου πει το mi account του για να κάνεις factory reset και να είναι σαν καινούργιο....Ή φλασάρεις απευθείας με τον τρόπο που θα σε πουν τα παιδιά....Ψηφίζω το δεύτερο γιατί έτσι κ αλλιώς κινεζορομ εχεις
Τον προηγούμενο κάτοχο τον γνωρίζεις;
XTRV the Greek miui definition
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα