Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Δοκιμάστε το DU battery saver & fast charge. Το είχα και σε άλλες συσκευές και έμεινα αρκετά ικανοποιημενος. Για το fast charge που αναφέρει δεν παίζει να ισχύει πάντως γιατί το charging γενικά είναι θέμα hardware και όχι software αλλά σαν battery saver έκανε καλή δουλειά

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • Ο/H Angelo. έγραψε:

Και όλη την ημέρα ανοιχτά δεδομένα με πολύ browsing
      Ίσως να είναι σημαντικός λόγος κατανάλωσης μπαταρίας, ειδικά εάν πιάνεις δίκτυο 4G.
      Στο redmi Note 2 που έχω όταν ανήγω δεδομένα φεύγει η μπαταρία νεράκι + αύξηση θερμοκρασίας της συσκευής.

Δοκίμασε μία μέρα που δεν χρειάζεσαι τόσο το διαδύκτιο να μην χρησιμοποιήσεις δεδομένα (τι λέω τώρα :D ) απλά για δεις εάν υπάρχει διαφορά :)
    • Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Παιδιά με την νέα ROM από 4ωρες οθόνη πριν πήγα στις 6ωρες. 4G δεν χρησιμοποιώ αλλά φωτεινότητα μόνιμα τερμα..

Για καλό το βλέπω εγώ, όχι κακό να χρειάζομαι και battery savers.... :P
    • Διαφήμιση
    • Με την Global Stable πάντως έχω 7+ ώρες SoT και κρατάει κάνα 2 μέρες και κάτι η μπαταρία. 4G/WiFi μόνιμα ανοιχτά, φωτεινότητα 60%.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • Καλησπέρα στο forum.

Πρώτο post σε αυτό το site…και αφού έτυχε να γίνει εδώ…θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να πω ένα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ φοβερή δουλειά που έχετε κάνει. Χαίρομαι που στην εποχή που τα forum με την έννοια που τα ξέραμε παλιά έχουν σχεδόν πεθάνει, καθώς κυριαρχούν πλέον τα νέο-social media, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που εργάζονται για κάτι που αγαπάνε, χωρίς να ζητάνε ανταλλάγματα…χωρίς να απαιτούν τίποτα! Και πάλι συγχαρητήρια…δεν έχω προλάβει να διαβάσω πολύ το site…αλλά 2-3 οδηγούς που είδα είπα…ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…ΕΝΕΡΓΟ FORUM από τα παλιά!!!!

Και μετά την εισαγωγή, περνάω στο δια ταύτα…

Χρήστης iPhone από εποχή 3GS (2009 εάν θυμάμαι καλά…), δηλωμένος λάτρης του iOS και ορκισμένος εχθρός του Android…είπα να κάνω την αλλαγή μου…

Κάτι η Apple που μετά την Steve Jobs εποχή δεν μου κάνει πλέον κλίκ…κάτι το κοροϊδιλίκι που άρχισε να το πουλάει με το κιλό…κάτι οι Κινέζοι που με έχουν αφήσει άναυδο με την τρομερή ανάπτυξη τους στον τομέα mobile…κάτι ο Πτέραρχος (@ktsak) που πίνει νερό στο όνομα της Xiaomi (και ας έχει ZUK!!!)…ε…δεν μπορούσα να μην δοκιμάσω…

Πρώτη επαφή στην after i-device εποχή…με το Xiaomi Redmi Note 3 pro. Δεν θα πώ πολλά. Το μόνο που θα αναφέρω είναι ότι έχω ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ! Είναι 10 κλάσεις πάνω από αυτό που περίμενα να δω! Προς το παρόν ... ψυχραιμία...! :)

Ήρθε με Global 7.1.9.0 και με το καλημέρα μου δημιούργησε «θέμα» στην θέση SIM1. Όταν βάζω εκεί sim…όποτε θέλει βρίσκει δίκτυο…όποτε θέλει μπαίνει σε airplaine mone (!!!) και όποτε θέλει βγάζει «ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ». Στην θέση sim2 ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!

Απότι διάβασα λίγο εδώ και λίγο εκεί, μάλλον πρόκειται για πρόβλημα στην ROM και όχι στην συσκευή (ελπίζω…). Είπα να flasharω official για να δώ τι φταίει…αλλά με μία δεύτερη σκέψη (και αφόσον το τηλέφωνο είναι λειτουργικό έστω και με την μία sim) είπα να περιμένω το ΞΕ-κλειδωτικό SMS και να περάσω την Ελληνική ROM μια κι έξω (το πώς θα το κάνω είναι άλλο ερώτημα…χαχαχα...)

Καλώς σας βρήκα λοιπόν…και καλή συνέχεια στο forum.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • @pavlidisc καλώς ήρθες στην παρέα μας. Τα προβλήματα είναι όντως πρόβλημα της συγκεκριμένης ρομ και όχι του κινητού. Θα στα πω λίγο περιληπτικά και θα σε παραπέμψω στον σωστό οδηγό που πρέπει να ακολουθήσεις για να βάλεις Ελληνική ρομ και να γνωρίσεις ένα τελείως άλλο κινητό. Αν σε έχει εντυπωσιάσει τώρα τότε με την Ελληνική θα κλαις τα λεφτά που έδινες για το iphone. :P

Λοιπόν, για να ξεκλειδώσεις χρειάζεσαι official dev rom. Οπότε δεν γλυτώνεις την αλλαγή πρώτα σε official dev και μετά Ελληνική. Οπότε κάνε τώρα την αλλαγή για να δουλεύει και σωστά και το τηλέφωνο και όταν έρθει το οκ ξεκλειδώνεις και περνάς την Ελληνική. Διάβασε πολύ καλά τον οδηγό που παραθέτω παρακάτω και σε λίγη ώρα θα είσαι με Official και θα δουλεύουν όλα άψογα! :)

Επόμενη στάση: εδώ
    • Καλα λιγοτερο απο μερα απο οτι εχω δει ειναι δυσκολο να βγαλει :P
      Πρεπει πραγματικα να μην αφηνεις το κινητο απο τα χερια σου και να το λιωνεις σε ζορικες εφαρμογες!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H lallasgr έγραψε:

@pavlidisc καλώς ήρθες στην παρέα μας. Τα προβλήματα είναι όντως πρόβλημα της συγκεκριμένης ρομ και όχι του κινητού. Θα στα πω λίγο περιληπτικά και θα σε παραπέμψω στον σωστό οδηγό που πρέπει να ακολουθήσεις για να βάλεις Ελληνική ρομ και να γνωρίσεις ένα τελείως άλλο κινητό. Αν σε έχει εντυπωσιάσει τώρα τότε με την Ελληνική θα κλαις τα λεφτά που έδινες για το iphone. :P

Λοιπόν, για να ξεκλειδώσεις χρειάζεσαι official dev rom. Οπότε δεν γλυτώνεις την αλλαγή πρώτα σε official dev και μετά Ελληνική. Οπότε κάνε τώρα την αλλαγή για να δουλεύει και σωστά και το τηλέφωνο και όταν έρθει το οκ ξεκλειδώνεις και περνάς την Ελληνική. Διάβασε πολύ καλά τον οδηγό που παραθέτω παρακάτω και σε λίγη ώρα θα είσαι με Official και θα δουλεύουν όλα άψογα! :)

Επόμενη στάση: εδώ
      Την βρήκα ήδη την επόμενη στάση και την έχω αποθηκεύσει ... σε αναμονή unlock SMS λοιπόν!

Και για να πω την πάσα αλήθεια...το Note 3 pro το πήρα για την σύζυγο (για μένα περιμένω ένα Mi Note pro το οποίο είναι στον δρόμο…).

Μέσα σε 20 ημέρες την πήγα την κυρία μου από iPhone 6 σε LUMIA 640 (μετωπική με τοίχο στα 300χλμ/ώρα!!!) και τώρα xiaomi…εάν την πώ ότι πρέπει να το flashaρουμε τώρα ... να το ξαναστήσει … και μετά από λίγο που θα έρθει το sms ξανά-μανά στήσιμο…θα πέσει παντόφλα!!!! :P :lol:

Οπότε…άστο τώρα αφού δουλεύει (έστω και αν υπολειτουργεί) και όταν θα έρθει το SMS τα κάνω όλα μία κι έξω… :thumbup:

Έτσι κι αλλιώς θέλω και εγώ τον χρόνο που για να διαβάσω 3-4 πράγματα πρίν ξεκινήσω την διαδικασία botloader-flash κλπ...Τόσα χρόνια με τα μήλα...μουχλιάσαμε...το τελευταίο flash που έκανα ήταν σε ένα HTC Diamond!! 8o
    • Οκ δεκτό και κατανοητό...Σημαντική λεπτομέρεια που θα βοηθήσει τρελά στις όλες διαδικασίες, βάλε να κάνει backup τα πάντα στο mi account της. Αυτό τι σημαίνει: Μετά από οποιοδήποτε φλασάρισμα με το που συνδέεις το κινητό επάνω επαναφέρει τα πάντα στο τηλέφωνο και στο παραδίδει σαν να μην φλάσαρες ποτέ πριν.. :P
    • Ο/H lallasgr έγραψε:

Οκ δεκτό και κατανοητό...Σημαντική λεπτομέρεια που θα βοηθήσει τρελά στις όλες διαδικασίες, βάλε να κάνει backup τα πάντα στο mi account της. Αυτό τι σημαίνει: Μετά από οποιοδήποτε φλασάρισμα με το που συνδέεις το κινητό επάνω επαναφέρει τα πάντα στο τηλέφωνο και στο παραδίδει σαν να μην φλάσαρες ποτέ πριν.. :P
      Αχχααααα! Φανταζόμουν οτι αυτό δεν θα δουλεύει σωστά επειδή θα αλλάξω ρομ!! Ε...εάν ισχύει αυτό είναι πολύ καλο...!!!!
    • καλησπερα παιδια δυο ερωτησεις,περασα την 7.2.2 stable το τηλεφωνο λειτουργει πολυ καλα(σκορ στο antutu 77500) δεν υπαρχει μεσα το supersu που υπηρχε με την 7.2.1 σημαινει κατι αυτο? εχω μεσα δυο καρτες vodafone στη θεση 1 και cosmote στη θεση 2 οταν καποιος μου κανει κληση ή στελνει μηνυμα στη πρωτη καρτα εμφανιζεται το ονομα κανονικα,οταν μου στελνει μηνυμα στον αριθμο της δευτερης καρτας βγαινει μονο το τηλεφωνο αλλα αυτο συμβαινει μονο στο μηνυμα οχι στις κλησεις προς το δευτερο νουμερο καρτας
    • Διαφήμιση
    • καλησπερα !
      σημερα προκειται να αγορασω το ''εργαλειο'' με snapdragon edition απο το Minideal (ευρωπαικη αποθηκη) για ενα φιλο !
      (τον επεισα οτι θα το καταευχαριστηθει!)
      Λοιπον ,
      1) να γραψω στην παρεγγελια το εξης : '' install Play Store and Mulit-language,remove chinese Apps,Check the phone Before Sending,mark it as a gift with Low Price,and Include EU Adapter.''
      2) βλεπω οτι δεν εχει quick charge, αργει να φορτισει γενικα??
      ΥΓ. αν υπαρχει καποια αλλη συμβουλη πειτε την πριν το χτυπισω οριστικα!