TO superSU κανονικά θα πρέπει να βρίσκεται χύμα μέσα στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού σου.
Αν οχι βρες το μέσα στη ρομ, ξεζιπαρισέ το χυμα στο κινητο και φλασαρέ το από TWRP
Χρονια πολλα σε ολους!Μηπως ξερει κανεις κανα νεο για τα προβληματα στο note 3 pro με το μικροφωνο;
Τι και αν εχω δοκιμασει(reset,flash απο dev σε global stable-απενεργοποιηση του google ok, soundabout) δεν λειτουργει.Μονο σε ανοιχτη ακροαση λειτουργει το μικροφωνο, διαφορετικα μονο θορυβο ακουνε.Υπαρχει καμια λυση η απλα περιμενουμε;
Ναι αλλα σε ανοιχτη ακροαση με ακουνε κανονικα.Μπορει να ειναι hardware;Διαβαζα οτι εχει τυχει και σε αλλους αυτο, αυτες τις μερες
Ίδιο πρόβλημα έχω και με ένα …απαράδεκτο Sony Aqua M4 με το μικρόφωνο.
Με ακούν μόνο όταν το βάζω σε ανοιχτή ακρόαση. Είναι καθαρά θέμα hardware.
Το έχω αλλάξει μια φορά και παρήγγειλα και δεύτερο να το αλλάξω πάλι.
Ίσως είναι το γνωστό bug με τα μικρόφωνα των redmi.
Όταν τραβάς video οριζόντια(landscape mode) ενεργοποιείται το πάνω μικρόφωνο και απενεργοποιείται
το κάτω χωρίς να επανέρχονται όταν τελειώνεις την λήψη του video. Έτσι μετά από κλήση ο συνομιλητής
ακούει θόρυβο αφού ο ήχος που λαμβάνει δεν είναι από το κάτω μικρόφωνο που είναι κοντά στο στόμα σου
αλλά από το πάνω είναι κοντά στο αυτί και έχει παραμείνει ανοιχτό.
Για να επανέλθει το κάτω μικρόφωνο δοκίμασε να τραβήξεις ένα βιντεάκι κάθετα(portrait mode). Κουλό fix αλλά σε παρόμοιο πρόβλημα με redmi note 2 που μου είχε τύχει δούλεψε.