Να ρωτήσω κάτι ρε παίδες γιατί έχω καιρό να ασχοληθω με το φόρουμ αλλά και με το κινητό και έχω χάσει λίγο την ροή... Διπλες εφαρμογές μπορούμε να έχουμε? Κι αν ναι, πως?
Το ίδιο κάνει και σε μένα.. Νομίζω δεν πρέπει να αγχώνεσαι... Εγώ για καλό και για κακό τα έχω ενώσει με μονωτική ταινία... Αντάπτορακι και φορτιστή.. (για να περιορίσω τον σπινθιρισμο εντός..)
Ερώτηση,απορια.
Δεν είναι πιο επικίνδυνο αυτό;
You may think you can fly - but you better not try
χαχααα γ@mατα ...Είπα να μη μιλήσω αλλααααααααα ...
Ρε συ @gathan83 μονωτική ταινία σε στοιχείο που παίζει να θερμανθεί....Ή η σπίθα που λέγαμε να το λιωσει με ότι συνεπάγεται....;;;;
No no no no no
Το ίδιο κάνει και σε μένα.. Νομίζω δεν πρέπει να αγχώνεσαι... Εγώ για καλό και για κακό τα έχω ενώσει με μονωτική ταινία... Αντάπτορακι και φορτιστή.. (για να περιορίσω τον σπινθιρισμο εντός..)
Ερώτηση,απορια.
Δεν είναι πιο επικίνδυνο αυτό;
Δεν νομίζω φίλε μου. (θα μου πεις... Άλλο το νομίζω κι άλλο το "είμαι σίγουρος") όπως και να χει... σε όλους πιστεύω αυτό συμβαίνει...και δεν έχει αναφερθεί κάτι...
ναι ρε συ πχ εγώ για να έχω το ίδιο αποτέλεσμα εσταξα δυο σταγόνες κόλλα στιγμής έκανα και δύο κίνησης με το μαγικό ραβδί μου και τον έκανα στα μπαμ ευρωπαϊκό χωρίς μονωτικές και ιστοριες
Παιδες όσο αφορά με τον σπινθήρα δεν τρέχει τίποτα βγάλε βάλε τον φορτιστή κάποια στιγμή θα το κάνει, δεν επιρεαζει τον φορτιστή ούτε το κινητό .Το λέω αυτό λόγο επαγγέλματος ως ηλεκτρολόγος - ηλεκτρονικός