πως θα μπορούσα να βλέπω την οθόνη του κντ στο laptop?
Δοκίμασε το MirrorOp εχει εφαρμογή για το τηλ και το pc
@Thracia το MirrorOp δούλεψε, δε πιάνει βέβαια όλη την οθόνη του laptop κ έχει ελάχιστη καθυστέρηση (λογικό), θα δοκιμασω κ τους τρόπους που πρότειναν τα παιδιά κ αν δεν τα καταφέρω θα μείνω στο MirrorOp, ευχαριστώ παιδιά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@lallasgr@Thracia λοιπόν το Mobizen θα χρησιμοποιήσω τελικά. Ο λόγος είναι ότι για τη δουλειά που το θέλω στο σχολείο σε σύνδεση με usb καλώδιο έχει καλύτερη κ πιο γρηγορη ανταπόκριση στην οθόνη. Όμως με wifi είναι κατώτερο του MirrorOp. Οπότε παιδιά ανάλογα με τη χρήση διαλέξουμε. @Bodai ενώ έκανα την αλλαγή στη ρύθμιση δε μπόρεσα με αυτό τον τρόπο
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Kαλησπέρα σας, ευχαριστώ τον project-p που μου απαντησε σχετικά με αλλαγή rom σε άλλο post, αλλά επειδή το μοναδικο μου προβλημα με την 7.1.9.0.0 global stable είναι με την κάθετη στηλη "ευρετηριο" στον τηλεφωνικό κατάλογο που ειναι αγγλικα, ενώ θα έπρεπε ελληνικά, αναρωτιέμαι μηπως αυτό αλλάζει και γλιτώσω τη νέα rom. Ευχαριστώ.
Αυτο ηταν απο τα λιγα πραγματα που χαλουσαν και εμενα και στις official global / chinese αλλα δυστυχως αλλαζει μονο αν βαλεις την ελληνικη.
Γενικα η πειραγμενη απο το μαγαζι εχει διαφορα θεματα που ισως συναντησεις στην πορεια... + οποιαδηποτε βελτιωση εχει η συσκευη με τις νεες ROM απλα δεν θα την εχεις, οποτε για εμενα καλο θα ηταν να κανεις αιτηση για unlock και οταν ερθει να προχωρησεις και να βαλεις ελληνικη.
Παιζει αυτο που εχουν στο link που εδωσε ο @lallasgr να ειναι του Pro και οχι του απλου.
Διαφορετικα ειναι ιδια (αν και δυσκολο γιατι νομιζω εχει να κανει και με το SoC)
Παντως στην Ινδια που κυκλοφορει μονο το Pro και το γραφει και στην official συσκευασια λεει το ιδιο