Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H nkaranick έγραψε:

Καλημέρα παίδες! μόλις παρατήρησα πως στο micloud αυξήθηκε ο χώρος σε mega (100GB) χωρίς να προβώ σε κάποια αγορά. Έχει κάποιος καμιά ιδέα τι μπορεί να έγινε;
      Κι εμένα από 5gb έγινε 10 gb.
      Το κακό ότι "χάθηκε" ότι photo είχα, ευτυχώς είχα κρατήσει backup στο pc οπότε μικρό το κακό..
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Το πιο πιθανό είναι να μην κλειδώσει.
      Αν θέλεις να μείνεις με global θα σου πρότεινα αν κλειδώσει να τον ξεκλειδώσεις..
      Αν για κάποιο λόγο κάτι δεν πάει καλά και χρειάζεται να κάνεις ρεσετ με κλειδωμένο bootloader θα έχεις πρόβλημα.

Ο/H kostatos έγραψε:

καλημερα παιδια,μια ερωτηση αν καποιος απο παει απο xtrv beta1 greek stable 8.0.4.0 σε global stable MM ο bootloader θα κλειδωσει ετσι δεν ειναι?αν θελει να εχει μονιμα την global με ota updates χρειαζετε για καποιο λογο να ξαναξεκλειδωσει bootloader?
      αν κανω λαθος περιμενω διορθωση ή συμβουλες γιατι δεν τα γνωριζω και καλα τα πραγματα
      ευχαριστω

Καλημέρα

Καλή χρονιά

Δηλαδή δεν επηρεάζεται καθόλου η ROM (έχεις πχ κανονικά OTA updates με ξεκλείδωτο bootloader)?

Μπορούμε να πάρουμε nandroid backup σε official global stable 8.1.1? εάν ναι πώς?

Εμένα μετά το Flash στην official global stable 8.1.1 κλείδωσε ο bootloader.

Ευχαριστώ πολύ
    • Ο/H stathisksts έγραψε:

Δηλαδή δεν επηρεάζεται καθόλου η ROM (έχεις πχ κανονικά OTA updates με ξεκλείδωτο bootloader)?

Μπορούμε να πάρουμε nandroid backup σε official global stable 8.1.1? εάν ναι πώς?
      Όχι δεν επηρεάζει σε κάτι....Παίρνει κανονικά updates..
      Nandroid δεν μπορείς να πάρεις έτσι απλά.. Θέλεις συγκεκριμένο twrp (zxc-cofface κλπ) που μπορεί να δουλέψει με official..

Αν πήγες απο 5αρα σε 6αρα είναι λογικό να κλείδωσε..
      Ίσως να μην το πρόσεξα όταν το ρώτησες πιο πάνω..

• Διαφήμιση
    • Ο/H nkaranick έγραψε:

Καλημέρα παίδες! μόλις παρατήρησα πως στο micloud αυξήθηκε ο χώρος σε mega (100GB) χωρίς να προβώ σε κάποια αγορά. Έχει κάποιος καμιά ιδέα τι μπορεί να έγινε;
      @kostas43
      Για κάντε έναν έλεγχο τα id είναι σωστά ή αλλάξανε;
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ο/H Dimikap έγραψε:

Καλη Χρόνια να έχουμε παιδια !!!

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το wifi το οποιο δεν γνωριζω εαν οφειλεται στη ROM δεδομενου οτι μολις το πήρα, άλλαξα τη ROM.

Συγκεκριμενα στο σπιτι μου έχω σπάσει 3 ρούτερ. Όταν συνδεομαι λοιπόν με οποιοδήποτε από τα 3, κάποιες φορές, τις περισσότερες, ενώ συνδεομαι δεν έχω δεδομένα κ μου βγάζει μνμ για εναλλαγή δικτύου κ κάποιες άλλες δεν βγάζει αλλά δεν μπαίνω ίντερνετ, Viber, Twitter.
      Αλλες φορες στα ιδια δικτυα συνδεομαι κ έχω ίντερνετ κλπ. Χωρίς να ξεσυνδεθω μετά δεν έχω.

Σημειώνω ότι έχω κοιτάξει δικαιώματα αλλά κ ότι οι 3 εταιρίες είναι cyta, OTE, WIND

Καμμια ιδεα;;;
      καλησπερα παιδιά.

Επειδή δεν έλαβα κάποια απάντηση, τελικά συμβαίνει σε κάποιον από εσάς;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    • Ο/H Dimikap έγραψε:

καλησπερα παιδιά.
      Δοκίμασες με στατική ip?

• Διαφήμιση
    • Από το κινητό βρε.... Συνδέσου με συγκεκριμένη ip...

• Ρυθμίσεις /wifi βελάκι στο δίκτυο που είσαι συνδεμένος..
      ρυθμίσεις Ip/στατικη/Βάλε μια ip (το τελευταίο νούμερο να είναι πχ 155)
      πύλη όπως είναι και dns 1 ίδιο με την πύλη...
      Πάνω δεξιά οκ και δοκιμάζεις.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ρυθμίσεις /wifi βελάκι στο δίκτυο που είσαι συνδεμένος..
      ρυθμίσεις Ip/στατικη/Βάλε μια ip (το τελευταίο νούμερο να είναι πχ 155)
      πύλη όπως είναι και dns 1 ίδιο με την πύλη...
      Πάνω δεξιά οκ και δοκιμάζεις.
      Επαληθευση

IP xxx.xx.xx.155

Πυλη ψψψ.ψψ.ψψ.ψψψ

Dns1. Ψψψ.ψψ.ψψ.ψψψ
      Dns2 μπλαμπλα δεν μας νοιάζει

Κάτι τέτοιο;
    • Διαφήμιση
    • Ναι .. και δες αν δουλεύει οκ..
      Ελπίζω να μην πέσεις στην περίπτωση που η ip έχεις περιορισμό πχ.. στο 99