Καλησπερα παιδια!
Και καλη χρονια!
Έχω πρόβλημα με τα mobile data του κινητου μου!
Ειμαι χρήστης Redmi Note 3 pro.
Το προβλημα μου ειναι οτι τα ενεργοποιω και δεν εμφανιζονται! Εδω και μια εβδομαδα περιπου!
Οταν βαζω την SIM σε αλλη συσκευη ενεργοποιουνται κανονικα!
Παρακατω στοιχεια που ισως χρειαστουν στην επεξεργασια.
Καλησπέρα παιδιά Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους.
Αναβάθμισα και εγώ το τηλέφωνο μου από xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.0.4.0.zip
στην xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0.zip
Να πω ότι ακολούθησα ακριβώς τον οδηγό ο οποίος είναι καταπληκτικός και δεν
αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα στην μετάβαση.
Θα ήθελα όμως να αναφέρω κανά 2 μικρά προβληματάκια μήπως συμβαίνουν και σε άλλους,
το πρώτο είναι ότι μόλις ακουμπάω το δακτυλικό αποτύπωμα ανάβει η οθόνη,
κλειδωμένη μεν αλλά φωτίζεται μόλις το ακουμπάω, να πω ότι δεν έχω ενεργοποιήσει ποτέ
το δακτυλικό αποτύπωμα και είναι η πρώτη φορά που μου το κάνει αυτό.
Το δεύτερο είναι πως ενώ είναι σε αδράνεια το τηλέφωνο όταν το ανοίξω και ενώ δείχνει φουλ 4G
μόλις ξεκινάω πλοήγηση με δεδομένα μου βγάζει το Ε το κρατάει για 3 εως 5 λεπτά
και επανέρχεται σε 4G και δεν το ξανακάνει πάλι, το κάνει δηλαδή μόνο όταν το έχω σε αδράνεια αρκετή
ώρα και πάω να ξεκινήσω πλοήγηση με δεδομένα.
Βασικά και τα 2 μου τα κάνει για πρώτη φορά, αφού το δούλεψα 2 μέρες αποφάσισα να ξανακάνω μια
καθαρή εγκατάσταση μήπως διορθωθούν αλλά και μετά την εγκατάσταση συνεχίζει να τα κάνει πάλι.
Θα ήθελα την γνώμη σας αν θα μπορούσα να τα διορθώσω.
Αυτά τα έγραψα και πριν λίγες μέρες αλλά μάλλον το έγραψα σε λάθος μέρος και δεν πήρα απάντηση.
Τις τελευταίες 3-4 μέρες μου έκανε και 2 φορες επανεκκίνηση μόνο του και σκέφτομαι να αλλάξω rom
αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να επιστρέψω στην 8.0.4.0 η οποία ήταν η καλύτερη rom που έχω βάλει,
αν μπορώ λοιπόν να επιστρέψω στην 8.0.4.0 ας μου πει κάποιος σας παρακαλώ την διαδικασία.
Καλημέρα σε όλους, έχω χάσει την γρήγορη αναζήτηση με τις τελευταίες ρομ, γνωρίζει κάποιος από που την ξανά ενεργοποιώ, φοράω την τελευταία XTRVbeta developed