Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • σε εμένα τις επανέφερε virgins όπως λές....νόμιζω ειναι πόλυ δυσκολο το οποιοδήποτε σύννεφο να τις κρατήσει ατόφιες με τα όλα τους.......
      Ντάξει ρε συ πες μου τώρα 197 εφαρμογές που στο κορακα χρειάζονται...?εγω καμια 20αρια έχω και τις μισές δεν τις ανοιγω ποτέ....
      ο απο πάνω παιζει να εχει και εφαρμογη που ρίχνει αυτόματα ban...
    • Virgin! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ!!! :thumbsup:
      Virgin είτε επαναφέρεις απο Mi-Cloud είτε απο Τοπικά αντίγραφα;;;;; ?(

Και ΝΑΙ...είναι δύσκολο να κρατηθεί ατόφια εφαρμογή σε σύννεφο! Σωστός!!!
      Και εγώ καμιά 30αριά εφαρμογές έχω...20 χρειάζομαι...10 θέλω οπωσδήποτε...5 είναι αναντικατάστατες...2 χρησιμοποιώ! :phatgrin:
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • κοιτα να σου πω την αλήθεια δεν ξερω τί ακριβως έγινε....αν δλδ οι εφαρμογες επανήλθαν απο τα τοπικα και εν συνεχεία τοποθετηθηκαν σε σειρα απο το mi λογαριασμο ή ο mi λογαριασμος εχωντας ταις σε σειρα τις υποχρεώσε να κατεβούν...σήμασια έχει οτι δουλεψε...
      δε μπορω δλδ να σου πω με σιγουρια κανε το ενα και οχι το αλλο....καντα και τα δύο για σιγουριά
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Virgin! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ!!! :thumbsup:
      Virgin είτε επαναφέρεις απο Mi-Cloud είτε απο Τοπικά αντίγραφα;;;;; ?(

Και ΝΑΙ...είναι δύσκολο να κρατηθεί ατόφια εφαρμογή σε σύννεφο! Σωστός!!!
      Και εγώ καμιά 30αριά εφαρμογές έχω...20 χρειάζομαι...10 θέλω οπωσδήποτε...5 είναι αναντικατάστατες...2 χρησιμοποιώ! :phatgrin:
      Τι σύννεφα ρε παιδιά, τι βροχές και καταιγίδες. Titanium Backup και φέρνεις όλες τις εφαρμογές από τοπικό αντίγραφο (πχ σε SD Card) πίσω στο λειτουργικό σε 10-15 λεπτά, με μαζική ροή. Θες σύννεφο/εξωτερικό sync αντιγράφων ? Μάλιστα. Υποστηρίζει dropbox/google drive.

Την κάθε εφαρμογή μπορείς να τη φέρεις είτε ατόφια, είτε με τα data που είχε όταν την πήρες backup. Εσύ αποφασίζεις. Και φυσικά δεν έχει σημασία από που πήρες το backup, μπορεί η εφαρμογή να ήταν εγκατεστημένη σε άλλα 2 τηλέφωνα πριν, μια χαρά θα έρθει όπως ήταν στημένη εκεί. Μοναδική εξαίρεση παιχνίδια που έχουν obb files. Εκεί χρειάζεται επανεγκατάσταση.
    • δουλεύω και τοπικο και titanium απλά το titanium ειναι λιγο μαλωμένο με τη miui
      Εμένα για παράδειγμα για να δουλεψει σωστά πρέπει να επαναφέρω μια μία τις εφαρμογές και μάλιστα
      με το app πρώτα και τα data μετά... αλλιώς αρχιζουν τα κόλπα (κολληματα ή δεν επαναφέρει καν
      την εφαρμογή)
    • Ο/H nickkon έγραψε:

δουλεύω και τοπικο και titanium απλά το titanium ειναι λιγο μαλωμένο με τη miui
      ...ήμουν σίγουρος!!! :rolleyes:

Κοίτα...σίγουρα υπάρχουν αξιόλογες εφαρμογές 3των...αλλά εφόσον δουλεύουν σωστά τα μαμίσια, ποιός ο λόγος να πάς σε άλλες εφαρμογές που ίσως να έχουν επιπλοκές;
      Γενικά, εάν δεν μπορεί η μαμά να τα κάνει σωστά, τότε ποιός μπορεί;;;;

Προσωπικά προτιμώ πάντα να παλεύω με τις μαμίσιες εφαρμογές και έαν δεν μπορέσω να βγάλω άκρη, τότε να πάω σε 3ους. Εάν η μαμά είναι τρία πουλάκια κάθονταν...τότε οκ...πάμε για άλλα.

Επίσης, για μένα το backup και η επαναφορά από SD είναι μόνο για την στιγμή. Πήρες backup, έστησες, επανέφερες, γειά σας.
      Σε βάθος χρόνου με ενδιαφέρει (εδώ και χρόνια) ΜΟΝΟ το Cloud backup.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Και κάτι αλλο που θυμήθηκα: Το τοπικό αντίγραφο δεν έχει επαναφέρει ποτέ μα ποτέ το viber.
      Δεν έχω ιδέα γιατί... για αυτο το app μονο μέσω titanium...
    • Διαφήμιση
    • To viber θέλει re-activation σε κάθε νέα συσκευή σίγουρα και νομίζω γενικά σε κάθε νέα εγκατάσταση. Το κάνει για λόγους ασφαλείας και καλά κάνει. Είναι το μόνο app το οποίο (τρόπον τινά) έπρεπε να ξαναστήσω σε ρυθμίσεις και μόνο. Το μόνο άλλο πρόβλημα που είχα με το Titanium στο MIUI είναι ότι για να γράψει σωστά στην SD Card έπρεπε να χρησιμοποιήσω τον Document provider από τα Έγγραφα, αλλά γι' αυτό δεν φταίει γενικά το MIUI αλλά το Android 6.0+
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Φιλαράκια καλημέρα :)

Μία ερώτηση:
      Τα Τοπικά Αντίγραφα" (Ρυθμίσεις - Πρόσθετες ρυθμίσεις - Αντίγραφα & Επαναφορά - Τοπικά Αντίγραφα) την χρησιμοποιείτε καθόλου;
      Έχετε κάνει επαναφορά; Δουλεύει σωστά και για το "Σύστημα" και για τις "Εφαρμογές";

Υ.Γ Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Απλή ερώτηση κάνω. :?:
      Χρηστο το miui Backup σου κρατάει το data partition μόνο.
      Δεν κρατάει το system.. επειδή δεν χρειάζεται..
      Αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν διαγράφει system. Μένει αυτό που έχει ήδη.
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

To viber θέλει re-activation σε κάθε νέα συσκευή σίγουρα και νομίζω γενικά σε κάθε νέα εγκατάσταση.
      Σωστο αν και την τελευταία φορα που το επανέφερα με titanium και μάλιστα μετά από αλλαγή απο lollipop σε ΜΜ δεν το ζήτησε.
      Αλλά αυτό που λέω ειναι οτι το τοπικό αντίγραφο δεν κρατάει καν την εφαρμογή για να την επαναφέρει (σκέτη εστω χωρις data). Αυτο είναι που μου φαίνεται περίεργο.
      Ξέρουν τις απαιτήσεις τις εφαρμογής και την εξαιρούν από το backup δηλαδή;
    • Δεν αποκλείεται να κοιτάει permissions, αλλά το πως ακριβώς δουλεύει μόνο η Xiaomi το ξέρει.
    • Διαφήμιση
    • Μας λείψανε τα 8 ώρες sot. Πλέον έχουν πέσει στις 6 σχεδόν με όλες τις ρομ.
      (το ποστ ισχύει για προσωπική χρήση ή όποια δεν έχει αλλάξει από την ημέρα παραλαβής.)

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk