καλησπερα και απο μενα παιδες!
ναι φιλε μου @anexitilos το ιδιο προβλημα και εγω με windows 10 64bit..
στην μετονομασια αργει λιγο.. κολαει ο browser (δεν ανταποκρινετε) για λιγα δευτερολεπτα αλλα μετα ειναι οκ το κανει κανονικα ειτε μετονομασια ειτε διαγραφη, μετακινηση..
φταινε 100% τα windows.. 10αρια ειναι αυτα.. καινουρια ειναι.. εγω για δοκιμη τα εβαλα πριν 3 μερουλες να τα δοκιμασω, με βλεπω ξανα φορματ και 7αρια δαγκωτο.. δεν γ@μιετε..
Καλησπέρα. Σήμερα παρέλαβα για ένα φίλο το κινητό αλλά δυστυχώς δεν έχει ελληνικά ποια ρομ πρέπει να βάλω. Παραθέτω ένα screenshot με τη ρομ που έχει τώρα
Μου εβγαλε μια αναβαθμιση περιπου 70mb και τωρα ειμαι στην εκδοση που παρεθεσα στο παραπανω ποστ και ελληνικα δεν εχει μεσα. Καποια αλλη αναβαθμιση δεν μου δειχνει.
καλησπερα και απο μενα παιδες!
ναι φιλε μου @anexitilos το ιδιο προβλημα και εγω με windows 10 64bit..
στην μετονομασια αργει λιγο.. κολαει ο browser (δεν ανταποκρινετε) για λιγα δευτερολεπτα αλλα μετα ειναι οκ το κανει κανονικα ειτε μετονομασια ειτε διαγραφη, μετακινηση..
φταινε 100% τα windows.. 10αρια ειναι αυτα.. καινουρια ειναι.. εγω για δοκιμη τα εβαλα πριν 3 μερουλες να τα δοκιμασω, με βλεπω ξανα φορματ και 7αρια δαγκωτο.. δεν γ@μιετε..
ήμουν στο τσακ να δοκιμάσω με άλλη ρομ. Μετά έψαξα στο google και είδα ότι είναι γενικό πρόβλημα των win10.
Πάντως ένα lumia που δοκίμασα δούλευε κανονικά....
Δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση σε άλλο pc να δοκίμαζα