πηρες Xiaomi μας τα επρηζες για τα iPhone...τσακώθηκες με την φωτογραφική του kenzo πήρες Samsung...Πάρε το edge τουλάχιστον...Ούτε μία δουλειά σωστή δε μπορείς να κάνεις...
Σε RN 3 PRO έκανα τα βήματα και πέρασα την kenzo_images_6.5.12_20160419.0000.19_5.1_cn_953b19e080 αλλά κλείδωσε το τηλέφωνο και δεν έχω δίκτυο για να περάσω τον κωδικό.
=============== Φεβ 13th 2017, 12:04pm ===============
Δεν μπορω να ενεργοποιήσω τη συσκευή γιατί δεν έχω συνδεθει στο wlan. HELP
Καλησπέρα παιδιά. Είχα πάρει ένα Redmi Note 3 Pro σε έναν φίλο μου από το vickmall και μετά από 7 μήνες εμφάνισε καμμένα pixel, σε ένα σημείο στην οθόνη. Τι προτείνετε να κάνω ? Έχει τύχει σε κανέναν άλλον ? Το να το στείλω στους κινέζους να περιμένει 2-3 μήνες χωρίς κινητό ο φίλος μου και να ρισκάρω στην επαναποστολή να περάσει κανα τελωνείο, το κόβω λίγο δύσκολο. Ανταλλακτικές οθόνες στα 20 ευρώ που πουλιούνται σε aliexpress θα κάνουν δουλειά ? Γνωρίζετε κάποιον στην Θεσσαλονίκη που να αλλάζει οθόνες ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
.
Καλησπέρα παιδιά. Είχα πάρει ένα Redmi Note 3 Pro σε έναν φίλο μου από το vickmall και μετά από 7 μήνες εμφάνισε καμμένα pixel, σε ένα σημείο στην οθόνη. Τι προτείνετε να κάνω ? Έχει τύχει σε κανέναν άλλον ? Το να το στείλω στους κινέζους να περιμένει 2-3 μήνες χωρίς κινητό ο φίλος μου και να ρισκάρω στην επαναποστολή να περάσει κανα τελωνείο, το κόβω λίγο δύσκολο. Ανταλλακτικές οθόνες στα 20 ευρώ που πουλιούνται σε aliexpress θα κάνουν δουλειά ? Γνωρίζετε κάποιον στην Θεσσαλονίκη που να αλλάζει οθόνες ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
.
Αν δεν θες να το στείλεις πίσω που θα ήταν και το καλύτερο λόγο εγγύησης κλπ θα έκανα το παρακάτω:
Στείλε ένα mail στο vickmall με φωτογραφίες κλπ και ζήτα τους να σου στείλουν νέα οθόνη και να την αλλάξεις μόνος σου! Είναι πιθανόν βέβαια να θέλουν να το τσεκάρουν οι ίδιοι για να δουν ότι όντως το πρόβλημα είναι του κινητού και δεν το προκάλεσες εσύ αλλά δεν έχεις τίποτα να χάσεις με ένα ερώτημα!
Αν δεν θες να το στείλεις πίσω που θα ήταν και το καλύτερο λόγο εγγύησης κλπ θα έκανα το παρακάτω:
Στείλε ένα mail στο vickmall με φωτογραφίες κλπ και ζήτα τους να σου στείλουν νέα οθόνη και να την αλλάξεις μόνος σου! Είναι πιθανόν βέβαια να θέλουν να το τσεκάρουν οι ίδιοι για να δουν ότι όντως το πρόβλημα είναι του κινητού και δεν το προκάλεσες εσύ αλλά δεν έχεις τίποτα να χάσεις με ένα ερώτημα!
Τους έστειλα ένα μήνυμα και περιμένω απάντηση. Θεωρώ πως θα μου πουν να το στείλω. Θα ζητήσω βέβαια μπας και μου στείλουν οθόνη, αλλά το κόβω πολύ δύσκολο. Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να μείνει χωρίς συσκευή για 2+ μήνες και προτιμά να δώσει 30-40 ας πούμε και να το φτιάξει.
Αν ειναι αυτο που δειχνεις στη φωτο,τοτε λαθος του φιλου σου ειναι και οχι καμμενα pixel.Η το πιεσε εκει η κατι αλλο.Καμμενα pixel στην οθονη,δε γινονται ετσι και σιγουρα δε καιγονται ολα μαζι σε ενα σημειο.
Αν ειναι αυτο που δειχνεις στη φωτο,τοτε λαθος του φιλου σου ειναι και οχι καμμενα pixel.Η το πιεσε εκει η κατι αλλο.Καμμενα pixel στην οθονη,δε γινονται ετσι και σιγουρα δε καιγονται ολα μαζι σε ενα σημειο.
Η διάγνωση των καμμένων pixel ήταν δικιά μου. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς έχει. υπάρχουν και άλλα θέματα στο forum με αναφορά σε κιτρινίλα στην οθόνη και σκιές σε συγκεκριμένα σημεία που προκλήθηκαν από αστοχία υλικού. Απ' οτι μου είπε ο φίλος μου δεν έκανε κάτι πέρα από τα φυσιολογικά και σε καμία περίπτωση δεν δέχτηκε πίεση η οθόνη. Τώρα αν έγινε καταλάθος και δεν το κατάλαβε, είναι πιθανό και δεν μπορώ να πάρω όρκο. Έχει αλλάξει κανείς οθόνη στο συγκεκριμένο κινητό ? Θα είναι καλές του 20αρικού οι οθόνες ?