Ολα φαινονται κομπλε! Σας ευχαριστω οσους βοηθησατε!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούμα την marshmallow δεν εχω και εγω; λογικα εννοεις απο marsh για nougat ?υπαρχει ξεχωριστη διαδικασια που πρεπει να κανω για να παρει νουγκατ και μετα πρεπει να περασω την καινουρια ρομ; πρεπει να κανω κατι απο τα δυο πρωτα;;;Ο/H nickkon έγραψε:
Το link που έχει το mail σου σε βγάζει απευθειας να κατεβάσεις τη σωστή έκδοση (πληροφοριακά ειναι η XTRV_7.2.16)
Αλλά προσοχή θα έχεις δουλειά να κάνεις γιατί έχεις παλιά dev και περνάς από Lollipop σε ΜΜ
Κοιτα και αυτόν τον οδηγό
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
και προσοχή να δεις αν έχεις ακόμα δικαίωμα για ξεκλέιδωμα του bootloader
Κανε το τσεκ πριν αρχίσεις οτιδηποτε (και βέβαια παίρνεις backup πρωτα)
μαλιστα καταλαβα εχω μπλεξιμο παλι, πφφφ. σε ευχαριστω, καλημερα.Ο/H nickkon έγραψε:
Οχι η dev που εχες στο screenshot που ανεβασες είναι Lollipop.
Απο lollipop θα πας σε ΜΜ
Δεν έχει βγειν nougat ακόμα για το δικό μας μοντέλο (kenzo).
Απο lollipop se MM λοιπον ακολουθεις τον οδηγό που εβαλα στο προηγούμενο ποστ που σου απάντησα
Επισης το ξαναλέω τσέκαρε αν μπορείς να ξεκλειδώσεις bootloader πριν ξεκινήσεις το Update γιατί
αλλιώς θα μπλέξεις
Ναι, την marshmallow έχεις, ο nickkon μπερδεύτηκε και μπερδεύει και εσένα...Ο/H some1 έγραψε:
μα την marshmallow δεν εχω και εγω; λογικα εννοεις απο marsh για nougat ?υπαρχει ξεχωριστη διαδικασια που πρεπει να κανω για να παρει νουγκατ και μετα πρεπει να περασω την καινουρια ρομ; πρεπει να κανω κατι απο τα δυο πρωτα;;;Ο/H nickkon έγραψε:
Το link που έχει το mail σου σε βγάζει απευθειας να κατεβάσεις τη σωστή έκδοση (πληροφοριακά ειναι η XTRV_7.2.16)
Αλλά προσοχή θα έχεις δουλειά να κάνεις γιατί έχεις παλιά dev και περνάς από Lollipop σε ΜΜ
Κοιτα και αυτόν τον οδηγό
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
και προσοχή να δεις αν έχεις ακόμα δικαίωμα για ξεκλέιδωμα του bootloader
Κανε το τσεκ πριν αρχίσεις οτιδηποτε (και βέβαια παίρνεις backup πρωτα)
προφανώς κάποια στιγμή.....πάντως όπως σου ξανα-απαντήθηκε το update είναι ένα και το αυτό και δεν θά'χεις πρόβλημα.Θα σου εγκαταστήσει κανά δυό apps επιπλέον λόγω Ινδίας τα οποία θα απεγκαταστήσεις.Ο/H Dannito81 έγραψε:
Τελικά επειδή δεν πήρα απάντηση χθες επανήλθα.. Το update 8.1.6.0 για global stable θα το πάρει με region Ελλάδα ή τσάμπα καίει η λάμπα? Με region India βγάζει αυτό το screenshot που έστειλα χθες.. Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας!