Μερικές φορες το όνομα παροχου εμφανίζετε σαν μπλαμπλα 4G
Πολυ σωστα....
Και σε μενα γραφει WIND GR 4G......
Και η ταχυτητα ειναι .....αστα..
με τα ποδια να παω στον server πιο γρηγορα θα φτασω.....
Λαρισα μπαινω με E η με H,H+.
Εχω παρατηρησει επισης οτι οταν στο ονομα παροχου γραφει 4G τοτε συνδεεται με E
Δεν ξερω αν εχει καποια σχεση...
Καλημερα, έκανα update της τελευταίας version MIUI και από τότε (πέμπτη απόγευμα) δεν ανοίγουν τα δεδομένα, παταω να ανοίξουν και δεν εμφανίζονται καν τα τοξακια. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο? Υπάρχει τρόπος να το λύσουμε ή κλαίω την κάρτα που έβαλα την τέταρτη?
ωραια εγώ δεν το ήξερα και πήρα το πλακετακι φόρτισης για το xiaomi redmi note 3 pro και τελικά δεν κάνει.
Μήπως έχει κάποιος πλακετακι φόρτισης για το special edition η αν μπορώ να το βρω άμεσα εντός ελλαδας
Καλημερα, έκανα update της τελευταίας version MIUI και από τότε (πέμπτη απόγευμα) δεν ανοίγουν τα δεδομένα, παταω να ανοίξουν και δεν εμφανίζονται καν τα τοξακια. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο? Υπάρχει τρόπος να το λύσουμε ή κλαίω την κάρτα που έβαλα την τέταρτη
Καλημερα, έκανα update της τελευταίας version MIUI και από τότε (πέμπτη απόγευμα) δεν ανοίγουν τα δεδομένα, παταω να ανοίξουν και δεν εμφανίζονται καν τα τοξακια. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο? Υπάρχει τρόπος να το λύσουμε ή κλαίω την κάρτα που έβαλα την τέταρτη?
Είναι γνωστό πρόβλημα στις τελευταίες rom. Θα πας Ρυθμίσεις/Δίκτυα κινητής/Όνομα παρόχου, π.χ. cosmote/access point. Σβήνεις το apn cosmote wireless internet και φτιάχνεις καινούργιο. Για όνομα θα βάλεις Cosmote wireless internet και apn θα βάλεις internet. Το αποθηκεύεις και είσαι οκ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk