Όχι,αυτο είναι το recovery της miui.Μπορεις να ξαναβαλεις twrp
Ριξε και μια ματια εδώ ότι είναι σωστα και στο δικο σου
Ναι τελικα τα καταφερα (με την βοηθεια του @lallasgr), ηθελε απλως μια ακομα εντολη στο περασμα του twrp με fastboot
''fastboot reboot'' και μετα κρατημενο Vol+ πριν την εκτελεσουμε.
Επεστρεψα παλι στην ιδια ελληνικη που ειχα αλλα το προβλημα παραμενει.
Δυστυχως τα εχω κοιταξει και αυτα και εχω παιξει και με εναλλακτικες επιλογες αλλα το αποτελεσμα παραμενει το ιδιο...
Εμενα μεσα στο σπιτι μου πιανει 26, και εξω μεχρι 28-29 σε διαφορες περιοχες της Αττικης που εχω δοκιμασει. Αλλα και παλι σε σχεση με τα 100++ που βλεπουν αλλοι πιστευω εχει μεγαλη αποκλιση...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το έχω αφήσει και 10 λεπτα. Την διαδικασία την έχω επαναλάβει 4-5 φορές χωρίς αποτέλεσμα. Το θέμα είναι ότι πρέπει να στήσω το τηλέφωνο γιατί το χρειάζομαι το πρωί στη δουλειά.
έχω κολλήσει στην προσπάθεια να περάσω από την stable ελληνική σε global stable.
Έκανα wipe cache, dalvik, system και data και μετά πέρασα την global stable με το TWRP. Μετά απο την επανεκκίνηση το τηλέφωνο είναι κολλημένο στο MI.
Ξανα μπήκα στο TWRP, προσπάθησα να περάσω την τελευταία DEV κάνοντας πάλι wipes αλλά καταλήγω πάλι στο MI.
Τι λάθος κάνω;
EDIT
Δοκιμαζεις να περασεις τις ROM απο OTG ή SD Card? Σου βγαζει error κατα την εγκατασταση? Αν ναι δοκιμασε να μπεις TWRP να πας reboot να κανεις Reboot Recovery. Mετα κανε τα παντα wipe οπως τα εκανες, ξανακανε reboot -> recovery και οταν μπει παλι στο TWRP (θα σου γραψει οτι δεν εχεις OS) κανε κανονικα Install την ROM .
έχω κολλήσει στην προσπάθεια να περάσω από την stable ελληνική σε global stable.
Έκανα wipe cache, dalvik, system και data και μετά πέρασα την global stable με το TWRP. Μετά απο την επανεκκίνηση το τηλέφωνο είναι κολλημένο στο MI.
Ξανα μπήκα στο TWRP, προσπάθησα να περάσω την τελευταία DEV κάνοντας πάλι wipes αλλά καταλήγω πάλι στο MI.
Τι λάθος κάνω;
Δοκιμασε να μπεις TWRP να πας reboot να κανεις Restore Reboot. Mετα κανε τα παντα wipe οπως τα εκανες, ξανακανε restore reboot και οταν μπει παλι στο TWRP κανε Install την ROM .
Στο μενου reboot δεν υπάρχει restore reboot, ούτε στο μενού restore υπάρχει κάτι. Τι εννοείς;
@livadaki
Sorry κεκτημενη ταχυτητα γιατι εγραφα και αλλου.
Restore εννοουσα. εκανα και edit πιο πανω μην μπερδεψω κανεναν. Με OTG ή SD προσπαθεις να κανεις flash? Σου βγαζει καποιο error?
Γιατι ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα χτες και ετσι ξεπερασε.
@livadaki
Sorry κεκτημενη ταχυτητα γιατι εγραφα και αλλου.
Restore εννοουσα. εκανα και edit πιο πανω μην μπερδεψω κανεναν. Με OTG ή SD προσπαθεις να κανεις flash? Σου βγαζει καποιο error?
Γιατι ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα χτες και ετσι ξεπερασε.
Και από OTG και από SD card. Πρώτον, δεν κάνει verification το αρχείο (αν επιλέξω να κάνει), αν δεν επιλέξω κάνει κανονικά εγκατάσταση την rom. Επίσης μια φορά μου έβγαλε error 7. Τις υπόλοιπες φαίνεται ότι η εγκατάσταση γίνεται κανονικά.
Τώρα δοκιμάζω και με τον τρόπο που μου είπες.
Ούτε η ελληνική μπουτάρει.
EDIT. Πάλι τίποτα! Κολλημένο στο ΜΙ. Τι κάνω τώρα;
Εμενα μου εβγαζε συνεχεια το error 7 μεχρι μου δοκιμασα ετσι.
Επισης αν εισαι απο OTG πρεπει να ειναι το stick σου USB2 και σε FAT32.
Tελος μπορει να ειναι corrupted η ROM και να θελει αντικατασταση.
Εμενα μου εβγαζε συνεχεια το error 7 μεχρι μου δοκιμασα ετσι.
Επισης αν εισαι απο OTG πρεπει να ειναι το stick σου USB2 και σε FAT32.
Tελος μπορει να ειναι corrupted η ROM και να θελει αντικατασταση.
Corrupted δεν μπορεί να είναι και οι 3, stable global, ελληνική και dev. FAT32 είναι όλα.