Μια παρατήρηση σχετικά με την 7.4.6, μετά από μερικές μέρες χρήση. Με τα ίδια προγράμματα, τις ίδιες ρυθμίσεις (μεταξύ των διάφορων rom που έχω χρησιμοποιήσει ως τώρα), ίδια χρήση και αναβαθμίσεις με τον τρόπο που προτείνεται κάθε φορά, το battery drain ήταν το χειρότερο που έχω συναντήσει.
Δεν υπάρχει κάποιο service ή πρόγραμμα που να έχει ύποπτο ή υπερβολικό ποσοστό κατανάλωσης. To gsam μου δίνει sot 3 και 41!
Θα δούμε και στην επόμενη dev, αν και από ότι είδα στο "πρώιμο" change log, οι αλλαγές είναι... ουσιαστικά τίποτα σε αυτόν τον τομέα και όχι μόνο (κι ας υπάρχει δημοψήφισμα που επισημαίνει το πρόβλημα στο en.miui).
Το πιστεύω, αφού το 'ψαξες. Στην προ-ανακοίνωση στο επίσημο MIUI Forum λένε πως πρόκειται για μια έξυπνη 'βελτίωση' στο scheduling policy που επινόησε ένας τύπος της ομάδας. Ωστόσο από τα benchmarks δεν μπόρεσαν να αποτυπώσουν ποσοτικά τη βελτίωση!
Ρε μπας νομίζουν ότι έχουμε τα κινητά τους για να παίζουμε πασιέντζα?!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπερα και από εμένα, μετά την 7.4.6 είδα κι εγώ την μπαταρία του να έχει τεράστιο θεμα, μόνο που το κοιτάς το κινητό πέφτει. Και τώρα λέω να περάσω την 8.2.1.0 αν γίνεται και τι βηματα (wipe κτλ) Το κινητό είναι το red mi note 3hennessy. Ευχαριστώ!!!
ή ματιάζεται ή κοκκινίζει γιατί θα το πιάνουν οι ντροπές!!
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
ή ματιάζεται ή κοκκινίζει γιατί θα το πιάνουν οι ντροπές!!
Nα μας πεί η xiaomi το κόλπο, να το κάνουν οι λεύτεροι στα μπαράκια μπας και ρίξουν κανά γκομενάκι....
=============== Απρ 12th 2017, 8:37pm ===============
εκτός βέβαια και αν οι λεύτεροι επιλεξουν κανα κινητο σαν του @pavlidisc (samsung galaxy simon syllas s7 edge plus v-tec imprezza lamoutsa ontra maria lantermpario sol)και το βάλουν στο τραπεζι....
όποτε τα γκομουνακια θα βαράνε παλαμάκια...