Ειδα ότι το βρήκες

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚαλημέρα.Ο/H mixaliscy έγραψε:
Αν κατάλαβα καλά μιλάμε για backup από twrp (nandroid backup δηλαδή)ΤότεΟ/H giannisv6 έγραψε:
Μπορω να επαναφερω το back up ετσι απλά και όλα να ειναι οπως πρώτα,ξεκλειδωτος bootloader, κι αν ναι τη να διαγραψω απο το twrp πριν το restore?
Μπορείς αν δεν άλλαξε το twrp σου
Αν άλλαξε απλά περνάς το παλιό και μετά το κάνεις το restore
Δεν χρειάζεται να διαγράψεις τίποτα. Θα στα αλλάξει όλα το Twrp
Δυστυχως η επιστροφή ειναι πολύ δύσκολη ...Ο/H giannisv6 έγραψε:
Μήπως τελικά έφταιγε το downgrade για κάποιο λόγο ή κάτι άλλο ?
Ο/H xristina1984 έγραψε:
Στις εφαρμογές μου βλέπω μια με το όνομα mab.
Ξέρει κανείς περί τίνος πρόκειται ή να την απεγκαταστησω .
Προτείνω xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.0.5.0.zip (αν και ειναι android 5.1.1.)για την αυτονομία και μόνο αλλά είναι σταθερότατη επίσης, και 0 bugs.Ο/H kosmasdel έγραψε:
Απέχω αρκετό καιρό από MIUI καθώς είμαι εδώ και 4 μήνες με CM 13 official και έχω χάσει επεισόδια.. Θέλω έτσι για την αλλαγή κυρίως, καθώς η CM είναι απροβλημάτιστη και γρήγορη, να επιστρέψω σε MIUI. Ποια rom MIUI μου προτείνετε χωρίς bugs αλλά και με την καλύτερη αυτονομία; Σε διπλανό φόρουμ πήρε το μάτι μου ότι η 7.4.6 έχει πολύ καλή αυτονομία.
Σ' ευχαριστώ! Η global 8.1.6.0 σε τι είναι ελλιπης σε σχεση με την ελληνικη εκτος απο το ότι δεν θα υποστηρίζει 160 χαρακτηρες στα sms;Ο/H giannisv6 έγραψε:
Προτείνω xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.0.5.0.zip (αν και ειναι android 5.1.1.)για την αυτονομία και μόνο αλλά είναι σταθερότατη επίσης, και 0 bugs.Διαφορετικά global stable v8.1.6.0 η οποία ναι μεν είναι ελλιπής σε σύγκριση με την Ελληνική αλλά ειναι android 6 με πάρα πολύ καλή αυτονομία, bug free.Ο/H kosmasdel έγραψε:
Απέχω αρκετό καιρό από MIUI καθώς είμαι εδώ και 4 μήνες με CM 13 official και έχω χάσει επεισόδια.. Θέλω έτσι για την αλλαγή κυρίως, καθώς η CM είναι απροβλημάτιστη και γρήγορη, να επιστρέψω σε MIUI. Ποια rom MIUI μου προτείνετε χωρίς bugs αλλά και με την καλύτερη αυτονομία; Σε διπλανό φόρουμ πήρε το μάτι μου ότι η 7.4.6 έχει πολύ καλή αυτονομία.
ΥΓ
Η XTRVbeta1_Stable_V8.2.1.0 δεν με έπεισε καθώς τρώει περισσότερη μπαταρία, ζεσταίνεται πιο ευκολα το κινητο (τιποτα το τραγικο βεβαια), και ίσως είναι λιιγο πιο αργή απο τις άλλες 2.