παιδια έχω θέμα με την μπαταρία εδώ και καιρό είχα βάλει μια ρομαντική όλα μία χαρά,ένας φίλος.μ έκανε ένα update και γενικά η μπαταρία δεν κρατάει πολύ ειδικά τώρα τελευταία τρώει πολύ μπαταρία το σύστημα.τι μου προτείνετε να κάνω?
Η ρομ είναι αρκετα παλιά που έχεις ...
Το πρόβλημα είναι ότι σου τρώει όλη την μπαταρία το συστημα..
Ή θα την περάσεις ξανα με καθαρή εγκατάσταση + wipe system ή θα βάλεις πιο νεα.
Η ρομ είναι αρκετα παλιά που έχεις ...
Το πρόβλημα είναι ότι σου τρώει όλη την μπαταρία το συστημα..
Ή θα την περάσεις ξανα με καθαρή εγκατάσταση + wipe system ή θα βάλεις πιο νεα.
χαχαχαχ μόλις ξυπνησα έκανε και την δουλειά του το T9.καθαρη εγκατάσταση θα κάνω πιο ρομ είναι σταθερή ή να βάλω την τελευταία?
ειναι λογικό που στην φωτογραφία λέει θέλει 80 ώρες για φόρτιση?μία επέκταση έχω πάνω καλωδίου usb για να φτάνει πιο μακριά το καλωδιο..και τον φορτιστή του κανονικά.τωρα για το καλώδιο αν δεν είναι το κανόνικο του κινητού υπάρχει πρόβλημα ?
Και εγώ πιστεύω ότι φταίει η επέκταση, το έχω πάθει με wireless κεραία στο PC, έχανε το σήμα και όσο μεγαλύτερη ήταν η επέκταση στο τέλος δεν αναγνωρίζε καν το wireless.
οχι δεν κάνει τόσες ώρες ξαφνικά εκεί που λέει 80 ώρες θα πάει 40 ώρες σε μια ώρα..οπότε θέλει 2-3 ώρες να φορτίσει..κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι ο σενσορας γιατί κρατάει τα πρωτιά στα ανοιχτά προγράμματα του συστήματος.
Σκέφτομαι να βάλω την ρομ που βγήκε χθες.βςβαια διάβασα ένα σχόλιο ότι η μπαταρια δεν είναι και στα καλύτερά της με τις καινούργιες ραμ.αλλα από αυτό το χάλι που έχει τώρα χειρότερα δεν γίνεται να είναι..